Ba Criminologie

University Of Northern Iowa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Criminologie

University Of Northern Iowa

criminologie is de studie van crimineel gedrag, en hoe de maatschappij definieert en reageert op misdaad. Criminologen proberen om de oorzaken van criminaliteit te identificeren als ze zich voordoen in de maatschappij en individuen. Ze bestuderen ook de politieke en sociale aspecten van het definiëren van de criminaliteit: wat is een misdaad en die is een crimineel. Criminologen onderzoekt tevens maatschappelijke reacties op criminaliteit, door het bestuderen van onderwerpen zoals hoe het strafrechtelijk systeem functies, de effectiviteit van het overheidsbeleid en programma's gericht op het beheersen van de criminaliteit, de uitbeelding van de criminaliteit in de populaire cultuur, en aanverwante onderwerpen.

Als alternatief, wilt u misschien de cursus Beginselen van Sociologie te proberen. Dit Liberal Arts Core cursus is ook de eerste cursus nodig is voor de criminologie major.

Universiteit van Northern Iowa

Naast de verplichte vakken op het strafrechtelijk systeem, jeugdcriminaliteit, correcties en straf, en statistiek en onderzoeksmethoden, studenten kiezen uit een scala van gespecialiseerde keuzevakken over onderwerpen als jeugdbendes, correctionele behandeling, drugsgebruik, geweld en sociale ongelijkheid . Studenten hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan ervaringsleren en stages voor grote krediet.

Gemeenschappelijke minderjarigen en tweede majors nagestreefd

  • sociologie
  • psychologie
  • politicologie
  • Spaans
  • maatschappelijk werk

Carrières:

Het onderzoek, kritisch denken en communicatieve vaardigheden verkregen door de studie van de criminologie te bereiden studenten voor op een scala van mogelijkheden. Veel van onze afgestudeerden kunnen worden gevonden nastreven van een loopbaan in correcties, jeugdrecht, rechtshandhaving en particuliere beveiliging.

Een andere optie is een carrière in het onderzoek en planning met een state of federale agentschap; deze loopbaan kan verder (afgestudeerde) onderwijs nodig. Een belangrijk in de criminologie kan een uitstekende voorbereiding voor post-graduate studie in de rechten, sociologie, criminologie, strafrecht of openbare orde. Geavanceerde graden op deze gebieden te openen de deur naar carrièremogelijkheden in de wet, de openbare orde, onderzoek en onderwijs.

UNIEKE KENMERKEN:

  • Faculteit die zich inzetten voor het onderwijs en die studenten individuele aandacht
  • Kansen voor ervaringsleren door middel van stages met strafrechtelijke en jeugdrecht agentschappen
  • College der Maatschappij- en Gedragswetenschappen ondersteuning voor undergraduate onderzoeksprojecten
Universiteit van Northern Iowa

BEURZEN & AWARDS:

De John Chase Memorial Scholarship is een gedeeltelijke beurs toegekend aan een student criminologie in zijn of haar junior of senior jaar. College der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (SBS) Beurzen zijn beschikbaar voor nieuwe eerstejaars in 5000 $ per jaar rente op een concurrerende basis. De aanvragers moeten een test en interview op de campus te voltooien in het tweede semester. Wethouder beurzen, ongeveer $ 5000, kan worden toegekend aan "waardig, behoeftige en dankbaar" studenten door het college.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan