Ba cum laude af in business management (finance)

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in business management (finance)

University of Westminster, Westminster Business School

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie te ontwikkelen en te rijden die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakelijke wereld.

Op deze cursus krijgt u een breed scala aan kennis van zaken en het beheer van vaardigheden te verwerven. De cursus maak je kennis met verschillende zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving.

Met een specialisme in de richting van financiën vindt u ook de ontwikkeling van uw begrip van de moderne fi nanciering theorieën en toepassingen. Dit opent een reeks van verdere carrièremogelijkheden op gebieden zoals banken, hedge funds, risk management, effectenhandel, vermogensbeheer en treasury.

een state-of-the-art onderwijs en onderzoek resource op grote schaal gebruikt door toonaangevende internationale financiële instellingen - U zult ook in staat om een ​​goed begrip van de mondiale financiële markten te ontwikkelen door middel van het gebruik van onze Bloomberg Financial Market Suite zijn.

Inhoud

In elk jaar van de studie vindt u een combinatie van de kern en optionele modules te nemen, met toenemende flexibiliteit als u door de mate te verplaatsen. U kunt ook de studie van een vreemde taal als onderdeel van de cursus.

In jaar 1 maak je kennis met de functies van organisaties van het bedrijfsleven, de bredere zakelijke context en key management vaardigheden en competenties. Onze Business Management BA en de paden zijn ontworpen om u meer flexibiliteit en biedt u de mogelijkheid om te wisselen tussen de verschillende Business Management paden, indien u wenst, aan het einde van je eerste jaar.

De kern modules in jaar 2 de nadruk op hoe bedrijven werken en middelen beschikken, en helpen om uw management vaardigheden en capaciteiten van het onderzoek en het verzamelen van informatie, analyse, reflectie en besluitvorming te bouwen.

Je zal beginnen om uw gekozen pad te studeren voor een specialist award, of selecteer modules uit over alle business areas voor een algemene award. Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling Tutor zal u helpen om te beslissen over een programma van de studie het best geschikt is voor uw vaardigheden en persoonlijke belangstelling voor een loopbaan.

U kunt wensen om in het buitenland te studeren voor een semester in de tweede helft van het jaar 2.

In Jaar 3 zal de kern modules die u in staat stellen om kritische en reflectieve benadering van toepassing zijn op het verkennen van de uitdagingen van de hedendaagse bedrijfsleven op strategisch niveau, en je specialisme verder te ontwikkelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​project of een stuk van onafhankelijk onderzoek, het onderzoek naar een onderwerp naar keuze te voltooien. Hiernaast vindt u een breed scala aan gespecialiseerde en optionele modules om uit te kiezen.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Accounting and Finance Fundamentals
 • Het analyseren en beheren van informatie
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes
 • Mensen en organisaties

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Zakelijke besluitvorming
 • Corporate financieel management
 • Corporate Governance
 • Wet en de Business
 • Beheren en Leading People
 • Operaties en Digital Business

Stage of studie in het buitenland jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kun je een jaar, full-time business plaatsing ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de NHS. Als alternatief kunt u in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Banking Theorie en praktijk
 • Actuele thema's in Finance
 • Global Financial Markets en instellingen
 • Global Strategic Management
 • International Investments
 • Persoonlijke Financiën
 • Duurzaam Ondernemen
 • belasting

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan onze Bachelors graad toelatingseisen te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates