Ba cum laude af in business management - economie

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in business management - economie

University of Westminster, Westminster Business School

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie te ontwikkelen en te rijden die nodig zijn voor een succesvolle leider in de hedendaagse zakelijke wereld.

Op deze cursus krijgt u een breed scala aan kennis van zaken en het beheer van vaardigheden te verwerven. De cursus maak je kennis met verschillende zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving.

Met een specialisme in de richting van de economie je leert ook zowel de theorie en de praktijk achter de internationale en ontwikkelingseconomie, forecasting en de wereldwijde economische problemen. U leert hoe u methoden van de economische en business analyse van toepassing zijn op zakelijke en organisatorische besluitvorming te informeren - essentiële vaardigheden voor je toekomstige carrière in het management.

Inhoud

In elk jaar van de studie vindt u een combinatie van de kern en optionele modules te nemen, met toenemende flexibiliteit als u door de mate te verplaatsen. U kunt ook de studie van een vreemde taal als onderdeel van de cursus.

In jaar 1 maak je kennis met de functies van organisaties van het bedrijfsleven, de bredere zakelijke omgeving en key management vaardigheden en competenties met inbegrip van informatie verzamelen en analyseren, financiën, marketing, en mensen en organisaties. Onze Business Management BA en de paden zijn ontworpen om u meer flexibiliteit en biedt u de mogelijkheid om te wisselen tussen de verschillende Business Management paden, indien u wenst, aan het einde van je eerste jaar.

De kern modules in jaar 2 de nadruk op hoe bedrijven opereren (met name in de digitale omgeving), managen en leiden van mensen, en besluitvorming. Je zal beginnen om uw gekozen pad te studeren voor een specialist award, of selecteer modules uit over alle business areas voor een algemene award. Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling Tutor zal u helpen om te beslissen over een programma van de studie het best geschikt is voor uw vaardigheden en persoonlijke belangstelling voor een loopbaan. U kunt wensen om in het buitenland te studeren voor een semester in de tweede helft van het jaar 2.

In Jaar 3 zal de kern modules die u in staat stellen om kritische en reflectieve benadering van toepassing zijn op het verkennen van de uitdagingen van de hedendaagse bedrijfsleven op strategisch niveau, en je specialisme verder te ontwikkelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​project of een stuk van onafhankelijk onderzoek, het onderzoek naar een onderwerp naar keuze te voltooien.

Lesmethoden richten op actieve leren van studenten door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning (met inbegrip van groepswerk) ontworpen om uw interesse te schakelen. Beoordelingsmethoden kunnen onder meer essays, rapporten, presentaties, case studies, video's, podcasts, wiki's, blogs en posters, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek kunnen zijn:

 • Accounting and Finance Fundamentals
 • Het analyseren en beheren van informatie
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes
 • Mensen en organisaties

Onze Business Management BA en de paden zijn ontworpen om u meer flexibiliteit en biedt u de mogelijkheid om te wisselen tussen de verschillende Business Management paden, indien u wenst, aan het einde van je eerste jaar.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek kunnen zijn:

 • Zakelijke besluitvorming
 • Essentials of Economics
 • Global Economics Kwesties
 • Informatie en Digitale Economie
 • Beheren en Leading People
 • Money, Banking and Financial Markets
 • Operaties en Digital Business

Stage jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kun je een jaar, full-time business plaatsing ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de NHS. Als alternatief kunt u in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek kunnen zijn:

 • Toepassingen van Economie
 • Actuele thema's in de economie
 • Development Economics
 • Vooruitzichten voor managers
 • Global Strategic Management
 • International Economics
 • Duurzaam Ondernemen

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates