Ba Cum Laude Af In Business Management - Human Resource Management

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Cum Laude Af In Business Management - Human Resource Management

University of Westminster, Westminster Business School

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden. Deze cursus, die brengt business management theorie en praktijk, zal u toelaten om de visie, innovatie en dynamiek nodig is in de hedendaagse zakelijke wereld te ontwikkelen.

Op deze cursus krijgt u een breed scala aan kennis van zaken en het beheer van vaardigheden te verwerven. De cursus maak je kennis met verschillende zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving.

Met een specialisme in de richting van human resource management (HRM) vindt u ook leren zowel de theorie en de praktijk achter people management. Je leert om organisatorische psychologie en sociologie theorie toe te passen op de verschillende aspecten van HRM te begrijpen, en om uw kennis van de essentiële managementvaardigheden zoals coaching, mentoring en ontwikkelen van talent te verdiepen.

Deze cursus opent een reeks van verdere carrièremogelijkheden in human resource management en meer in het algemeen in consultancy en management in zowel de publieke, private en derde sector organisaties.

Inhoud

In elk jaar van de studie vindt u een combinatie van de kern en optionele modules te nemen, met toenemende flexibiliteit als u door de mate te verplaatsen. U kunt ook de studie van een vreemde taal als onderdeel van de cursus.

In jaar 1 maak je kennis met de functies van organisaties van het bedrijfsleven, de bredere zakelijke omgeving en key management vaardigheden en competenties met inbegrip van informatie verzamelen en analyseren, financiën, marketing, en mensen en organisaties. Onze Business Management BA en de paden zijn ontworpen om u meer flexibiliteit en biedt u de mogelijkheid om te wisselen tussen de verschillende Business Management paden, indien u wenst, aan het einde van je eerste jaar.

De kern modules in jaar 2 de nadruk op hoe bedrijven opereren (met name in de digitale omgeving), managen en leiden van mensen, en besluitvorming. Je zal beginnen om uw gekozen pad te studeren voor een specialist award, of selecteer modules uit over alle business areas voor een algemene award. Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling Tutor zal u helpen om te beslissen over een programma van de studie het best geschikt is voor uw vaardigheden en persoonlijke belangstelling voor een loopbaan. U kunt wensen om in het buitenland te studeren voor een semester in de tweede helft van het jaar 2.

In Jaar 3 zal de kern modules die u in staat stellen om kritische en reflectieve benadering van toepassing zijn op het verkennen van de uitdagingen van de hedendaagse bedrijfsleven op strategisch niveau, en je specialisme verder te ontwikkelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​project of een stuk van onafhankelijk onderzoek, het onderzoek naar een onderwerp naar keuze te voltooien.

Lesmethoden richten op actieve leren van studenten door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning (met inbegrip van groepswerk) ontworpen om uw interesse te schakelen. Beoordelingsmethoden kunnen onder meer essays, rapporten, presentaties, case studies, video's, podcasts, wiki's, blogs en posters, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek kunnen zijn:

 • Accounting and Finance Fundamentals
 • Het analyseren en beheren van informatie
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes
 • Mensen en organisaties

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek kunnen zijn:

 • Zakelijke besluitvorming
 • HRM Essentials
 • Beheren en Leading People
 • Operaties en Digital Business
 • Sociologie van Werk en Industrie
 • Arbeids- en Organisatiepsychologie binnen de HR Context

Stage jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kun je een jaar, full-time business plaatsing ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de NHS. Als alternatief kunt u in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek kunnen zijn:

 • Het beoordelen en ontwikkelen van talent
 • Coaching en mentoring op de werkplek
 • Culturele verschillen en People Management
 • Actuele thema's in Human Resource Management
 • Arbeidsrecht
 • Global Strategic Management
 • Duurzaam Ondernemen

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School

Laatst bijgewerkt op February 5, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500