Ba cum laude af in creatieve merkcommunicatie

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA Honours in Creative Brand Communications

alleen Bordeaux, Kaapstad en Durban campussen

De nieuw ontwikkelde BA Honours in Creative Brand Communications zal u uitrusten met geavanceerde strategisch denken vaardigheden, een academisch platform voor verdere studies in een masteropleiding en hogere orde conceptuele en creatieve communicatie vaardigheden. Het doel van het programma is om een ​​portfolio van professionele creatieve werk te ontwikkelen (op het gebied van Copywriting, Multimedia Design en Visual Communication) illustratief voor veerkrachtige oplossingen voor complexe merkcommunicatie uitdagingen en een geavanceerde set van vaardigheden in de uitvoering daarvan. De mogelijkheid om innovatief denken van toepassing op multiplex problemen is wat onze industrie zoekt in die over hun vak gepassioneerd.

Hoe zal uw portefeuille evolueren van universitair niveau?

Uw Honours portfolio zal je laatste jaar diploma portfolio aan te vullen met presentatie van uw vermogen om een ​​complexe uitdaging op te lossen en te produceren uitgebreide creatieve merkcommunicatie oplossingen. Het zal laten zien dat je vooruit strategische, probleemoplossing, conceptuele en creatieve merkcommunicatie en bewerken van vaardigheden, gecombineerd met projectmanagement vaardigheden.

Wat zal ik gaan in de Creative Brand Communication module?

De Creative Brand Communication module bestaat uit een zelf-voorgestelde project jaar lang 'real-world' op basis van een complexe creatieve merkcommunicatie uitdaging. Het jaar durende project wordt mogelijk gemaakt met de bouw van tussentijdse evaluaties in de richting van het eindproduct. Tal van drop-in uitdagingen 'real-world' worden geïntroduceerd waar studenten tonen het vermogen om problemen binnen een kort tijdsbestek toe te voegen aan de portefeuille van het werk op te lossen. Een uitgebreid reflectieve proces wordt gevolgd, bestaande uit de wekelijkse praktische workshops evenals content / theorielessen, waaronder gevarieerde 'manieren van denken', zoals:

 • Sociale Innovatie en Ondernemerschap en Design voor sociale verandering
 • Applied Design Thinking (verbeeldingskracht, oplossen van problemen, Rapid Prototyping en Collaboration)
 • Zinvolle Brand Practice, Brand Doel en Creative Brand Contact Planning
 • Innovatie in Creative Brand Communication oplossingen

Studenten deelnemen aan de jaarlijkse Brand uitdagingen waar ze zullen werken in multidisciplinaire teams om een ​​live client kort op te lossen. Studenten zullen het jaar afsluiten met een Creative Brand Communication portfolio (die bij de jaarlijkse Showcase), paneel en live publiek de presentatie van het jaar-durende project en een industrie stage.

Hoe zal dit invloed op uw carrière?

Men hoeft niet direct de stap naar een bestuurs- of leidinggevende positie. Je moet je waarde te bewijzen. Een Honours afgestudeerde moet in staat zijn meer complexe en uitdagende agentschap accounts of projecten van de onderneming aan de slag. Zij moeten ook in staat zijn om weg te spoelen met een grotere wendbaarheid. Belangrijk is, kunnen zij verdere studies om te groeien in hun invloed zo creatief merk communicators na te streven.

Wie kan zich aanmelden?

Toelatingseisen onder een verwante Bachelor's Degree of Advanced Diploma (neem contact op voor specifieke criteria) in Creative Brand Communication of Fine en Kunstnijverheid; zoals Grafisch ontwerp, Visuele Communicatie, Multimedia Design, Copywriting, Information Design, Advertising, Creatief schrijven, journalistiek, kunst, fotografie, Industriële Vormgeving en Bouwkunst. Kandidaten moeten een goed begrip van creatief en kritisch denken en toepassing als onderdeel van hun bachelordiploma met een sterke portfolio presentatie van creatief werk.

Kandidaten worden normaliter nodig is om een ​​minimale gemiddelde van 60% hebben in hun derde jaar van hun derde jaar modules van hun graad of een gelijkwaardige opleiding, en zij zullen worden verplicht om een ​​interview te wonen.

Modules

 • Brand en Brand Building
 • Alchimie
 • Creative Brand Communication

Een worden ...

 • Graphic Designer
 • Art Director
 • Copywriter
 • multimedia ontwerper
 • informatie Designer
 • ervaringsgericht Designer
 • Motion Graphics Designer
 • user experience designer

Toelatingseisen

 • Degree een passende bachelor in een verwant gebied; of
 • Een geschikte Advanced Diploma in een verwant veld voorzien van een 360 credit Diploma is voltooid of passende gelijkwaardige.
 • Kandidaten worden normaliter nodig is om een ​​minimale gemiddelde van 60% hebben in hun derde jaar modules van hun diploma of een gelijkwaardige opleiding, en ze kan nodig zijn om een ​​interview te wonen.
 • Kandidaten voor de BA Honours Creative Brand Communications moet een creatieve portfolio in te dienen en met succes aan de creatieve portfolio criteria op basis van een beoordeling door een specialisatie panel.

* Een verwante graad of Advanced Diploma in de Creatieve, beeldende en toegepaste kunsten, zoals Graphic Design, Visual Communication, Information Design, Advertising, Multimedia Design, Copywriting, journalistiek, kunst, fotografie, Industriële Vormgeving en Bouwkunst.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vega School, an educational brand of the Independent Institute of Education, believes that brands are the world’s greatest assets for meaningful change. Vega therefore aims to graduate a new breed of ... Lees meer

Vega School, an educational brand of the Independent Institute of Education, believes that brands are the world’s greatest assets for meaningful change. Vega therefore aims to graduate a new breed of thinker by delivering fully accredited Certificates, Baccalaureates, Honours and Masters programmes in brand building and creative communication. Vega’s mantra - wisdomwithmagic - communicates its belief in creative strategic thinking. An IIE Vega graduate is an explorer who is smart, colourful and passionate, but generally dissatisfied with the status quo because he/she knows that brands, businesses, economies and societies can be healthier and do better for people. Lees Minder
Johannesburg , Durban , Kaapstad , Pretoria + 3 Meer Minder