Ba cum laude af in de architectuur

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de architectuur

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Architectuur is een fascinerend onderwerp met een brede academische, praktische en professionele activiteiten. Het vereist creativiteit en verbeelding en technische kennis en vaardigheden, en het gaat om de studie van de kunst, geschiedenis en technologie. Architectuur is normaal gesproken bestudeerd met het oog op om een ​​professionele architect, maar het is ook een uitstekend middel voor verdere academische studie op postdoctoraal niveau, en andere vormen van loopbaanontwikkeling.

De gebruikelijke patroon van de academische en professionele ontwikkeling gaat om full-time studie op Hbo-niveau gedurende drie jaar (Part 1), gevolgd door een jaar van praktische training. Twee andere jaar full-time postdoctorale studie (Part 2) worden dan uitgevoerd, gevolgd door nog een jaar van de praktische opleiding en een periode van part-time studie, afgesloten met een definitieve onderzoek (Deel 3) in aanmerking te komen voor registratie als een architect met de Architects Registration Board (ARB).

Cursus structuur en inhoud

activiteiten-Studio-based design vormen de helft van de cursus, de andere helft wordt besteed aan de geschiedenis en theorie, technologie, en professioneel en management studies. Onze gevarieerde en stimulerende onderwijs- en leermethoden onder-studio op basis van tutorials, seminars en 'Crits' in aanvulling op de lezingen, workshops en bezoeken aan prominente gebouwen, tentoonstellingen, galeries, musea en bouwplaatsen. Er zijn optionele excursies in Jaar 2 en 3, en een periode van werkervaring in jaar 3.

De cursus wordt voorgeschreven door de Architects Registration Board (ARB) en gevalideerd door het Royal Institute of British Architects (RIBA) te voldoen aan Part 1. -Studio-based onderwijs richt zich op de ontwikkeling van de ontwerpvoorstellen in reactie op slips projecteren. Deze integratie van structurele, bouwkundige en milieucriteria, en historische, theoretische en sociale overwegingen; Duurzaamheid is een belangrijk element in de loop. Skills bereiken is een belangrijk facet, met de nadruk op vertegenwoordiging (door middel van de hand en CAD-tekening), communicatie, persoonlijke en professionele vaardigheden.

Het ontwerp wordt gegeven in kleine groepen en in Jaar 2 en 3 heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit het aanbod van studio keuzes op bieden. Uw werk uit de ontwerpstudio vormt de basis van uw ontwerp portfolio dat een bewijs van je prestatie zal zijn bij de aanvraag voor de werkgelegenheid en de postdoctorale studie.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Een geschiedenis van de architectuur
 • Ontwerp, materialen en Fabrication
 • Inleiding tot Design and Skills
 • Inleiding tot de technische studies

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Architectuurgeschiedenis en Stedenbouw
 • Ontwerp en Detail
 • Ontwerp en Milieubeheer
 • Site Diary

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Design and Technical Exploration
 • Illustrated Research Essay
 • Major Design Project
 • Het voorbereiden voor de praktijk

Jaar Out Korte Baan (beginperiode van Practical Training Experience)

Als u van plan om de registratie te zoeken als architect je nodig hebt om uw eerste jaar van Practical Training Experience ondernemen in een architect van fi ce (of aanverwante discipline). De afdeling biedt een korte cursus in deze tijd, waarin medewerkers fungeren als Practical Training Advisers.

Een aantal van de verzorger lezingen, of fi ce bezoeken, seminars en discussiegroepen zijn ook aanwezig. De toelatingseis is de voltooiing van een graad in de architectuur met deel 1 ontheffing.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates