Ba cum laude af in de bedrijfsvoering

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de bedrijfsvoering

University of Westminster, Westminster Business School

Zakelijk succes is een breedte van kennis en vaardigheden, en in het samenbrengen van theorie en praktijk, zal deze cursus kunt u de visie, innovatie en dynamiek nodig is in de hedendaagse zakelijke wereld te ontwikkelen.

Deze spannende en flexibele business management cursus kunt u de mate van uw keuze op te bouwen, door het bestuderen voor een algemene zakelijke award of gespecialiseerd zijn in een van de zeven zakelijke gebieden: boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, human resource management, juridische regelgeving of marketing.

U vindt een breed scala aan zakelijke kennis en vaardigheden die u zal toelaten om een ​​carrière in de publieke of private sector voort te zetten te krijgen, met organisaties derde sector, of in de belangrijkste business-gerelateerde beroepen. Je hebt ook de vaardigheid die passen bij zelfstandige arbeid, en de het vertrouwen om uw eigen bedrijf te ontwikkelen.

Alle Business Management BA Honours cursussen hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die u laat kennismaken met het bereik van de zakelijke functies en biedt een brede kijk op de mondiale zakelijke omgeving. Onze cursussen zijn flexibel en kunt u uw richting te veranderen aan het einde van je eerste jaar.

Inhoud

In elk jaar van de studie vindt u een combinatie van de kern en optionele modules te nemen, met toenemende flexibiliteit als u door de mate te verplaatsen. U kunt ook de studie van een vreemde taal als onderdeel van de cursus.

In jaar 1 maak je kennis met de functies van organisaties van het bedrijfsleven, de bredere zakelijke omgeving en key management vaardigheden en competenties met inbegrip van informatie verzamelen en analyseren, financiën, marketing, en mensen en organisaties.

De kern modules in jaar 2 de nadruk op hoe bedrijven opereren (met name in de digitale omgeving), managen en leiden van mensen, en besluitvorming. Je zal beginnen om uw gekozen pad te studeren voor een specialist award, of selecteer modules uit over alle business areas voor een algemene award. Uw persoonlijke Tutor zal u helpen om te beslissen over een programma van de studie het best geschikt is voor uw vaardigheden en persoonlijke belangstelling voor een loopbaan. U kunt wensen om in het buitenland te studeren voor een semester in de tweede helft van het jaar 2.

In Jaar 3 zal de kern modules die u in staat stellen om kritische en reflectieve benadering van toepassing zijn op het verkennen van de uitdagingen van de hedendaagse bedrijfsleven op strategisch niveau, en je specialisme verder te ontwikkelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​project of een stuk van onafhankelijk onderzoek, het onderzoek naar een onderwerp naar keuze te voltooien.

Lesmethoden richten op actieve leren van studenten door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning (met inbegrip van groepswerk in jaar 1 en 2) ontworpen om uw interesse te schakelen. Beoordelingsmethoden kunnen onder meer essays, rapporten, presentaties, case studies, video's, podcasts, wiki's, blogs en posters, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus. Voor meer informatie over de cursus structuur en modules, en hoe je zal worden onderwezen en beoordeeld, zie de volledige cursus document.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Accounting and Finance Fundamentals
 • Het analyseren en beheren van informatie
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes
 • Mensen en organisaties

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​optie module die je vaardigheden verbreedt of helpt u om meer diepgaande kennis van uw vakgebied te krijgen nemen. Uw optie module kan een vreemde taal zijn.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Zakelijke besluitvorming
 • London Business
 • Beheren en Leading People
 • Operaties en Digital Business

Plus twee opties: Business Ethics en Corporate Social Responsibility, Corporate Governance, juridische aspecten van de werkgelegenheid, Professional Practice, Project Management, Sport Marketing, Web-enabled Business of andere gebieden van het bedrijfsleven, met inbegrip van talen.

Stage jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kun je een jaar, full-time business plaatsing ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de NHS. Als alternatief kunt u in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Actuele thema's in Business and Management
 • Global Strategic Management
 • Innovatie en creativiteit
 • Duurzaam Ondernemen

Plus twee opties: Comparative International Management, consumentenbescherming, Digital Analytics, Global Accounting en multinationale ondernemingen, Interactive en Digital Marketing, Project en Programma Management, Social Media voor bedrijven of andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder talen.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

specialist paden

Business Management wordt aangeboden met een scala van specialistische trajecten. U kunt selecteren en verander uw route op vaste punten tijdens je studie om je kennis te vergroten in dat vakgebied, en het specialisme toegevoegd aan je diploma titel te hebben (bv Business Management - Accounting BA Honours), maar je moet aan de eisen van de te vervullen dat traject.

De specialist paden zijn:

 • Boekhouding
 • economie
 • Ondernemingsschap
 • financiën
 • Human Resource Management
 • wettelijke Verordening
 • afzet

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates