Ba cum laude af in de beeldende kunst gemengde media

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de beeldende kunst gemengde media

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Deze innovatieve cursus was een van de eerste studenten de kans om te verkennen en te ontwikkelen werken over de grenzen heen, binnen de steeds groter wordende hedendaagse beeldende kunst disciplines bieden. Het stimuleert de creativiteit, individualiteit en persoonlijke groei, en als je eenmaal de basisvaardigheden verworven kunt u uw eigen individueel programma van de studie met de docenten onderhandelen.

Je wordt aangemoedigd om zeer individuele aanpak van atelierpraktijk, in combinatie met de nadruk op ervaringsleren te brengen; Dit zijn de bepalende factoren die de koers op het snijvlak van de hedendaagse praktijk hebben vastgesteld.

Wij selecteren alleen de meest toegewijde en creatieve studenten die de energie, enthousiasme en betrokkenheid die de cursus vereist. Onze uitzonderlijke team van het beoefenen van kunstenaars het onderwijs theorie en praktijk worden ondersteund door state-of-the-art faciliteiten en workshops die in de voorhoede van de huidige technische innovatie.

Inhoud

Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke broeikas van creatieve mogelijkheden.

De cursus stelt u in staat om te werken in alle disciplines of binnen de meer traditioneel omschreven gebieden van de praktijk, en relevante kritische en theoretische debatten wordt verwezen om dit te ondersteunen.

Deze studio-gebaseerde cursus biedt u een permanente ruimte, afhankelijk van het soort werk dat u gaan met als je verder komt in het programma.

Het docententeam zijn allemaal het beoefenen van kunstenaars met nationale / internationale profielen die werkzaam zijn in en over de media van de beeldhouwkunst, schilderkunst, bewegend beeld, performance, fotografie en geluid. Onderwijs- en leermethoden raden u aan om een ​​oeuvre gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid en een toenemend gevoel van autonomie te creëren.

Lesmethoden omvatten hoorcolleges, werkcolleges (individueel en in groep), presentaties, Crits, workshops, en galerie bezoeken en gesprekken.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

De cursus nadruk op creativiteit en individualiteit wordt ondersteund door regelmatige tutorials en studio discussie. Dit stimuleert u om te verkennen verschillende benaderingen om te oefenen, gekoppeld aan technische inleidingen en workshops, zodat u steeds ambitieuze projecten bedenken.

Hedendaagse fi ne kunstpraktijk is de focus van het debat in zowel de lezingen en de studio, ondersteund door het programma van de bezoekende kunstenaars en docenten. Je ontwikkelt het vergroten van inzicht in de spannende en gevarieerde hedendaagse Londense kunstwereld.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Hedendaagse Kunst Practice - Experimenteren
 • Contexten of Contemporary Practice
 • Inleiding tot de Mixed Media (kunst) Practice
 • materiaal Light
 • heroverweging Drawing
 • Bronnen van Hedendaagse Practice

Jaar 2 en 3 jaar (Credit niveaus 5 en 6)

In Jaar 2 en 3 ligt de focus op uw gekozen gebied van de praktijk; experimenten en innovatie worden geconsolideerd, en je zal een stage binnen de creatieve industrie zich ertoe uw nieuwe ambities te testen.

Contextuele studies, theorie en praktijk zijn gelieerd, met u de fi ning het onderwerp door middel van zelfstudie discussie voor uw proefschrift. De definitieve jaar culmineert in de mate laten zien.

Je zal beginnen met fondsenwerving, promotie en curatie van deze openbare gebeurtenis, die op dit moment plaatsvindt in Ambika P3 aan de Universiteit van Marylebone Campus.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Art / Science Collaboration
 • Begrippen van Hedendaagse kunst
 • Contemporary Art Ideeën en Form
 • Hedendaagse Kunst Practice - Exploration and Development
 • Hedendaagse Kunst Practice - Presentatie
 • Hedendaagse Kunst Practice - Realisatie
 • Hedendaagse Kunst Practice - Onderzoek en Ontwikkeling
 • Creative Encounters
 • Proefschrift
 • Stage / Professional Practice

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u het dezelfde inhoud, gespreid over 4-8 jaar te bestuderen.

Westminster electieve

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan