Ba cum laude af in de hedendaagse media de praktijk

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de hedendaagse media de praktijk

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Deze unieke cursus is gebaseerd op onze lange traditie van het onderwijzen van interdisciplinaire media praktijk, werken over bewegend beeld, fotografie en interactieve media. Onze aanpak combineert de creatieve verkenning van de kunstacademie tradities met academische en professionele excellentie. We hebben uitgebreide industrie-level faciliteiten en apparatuur, en aan uw vaardigheden te ontwikkelen en kennis te gebruiken we een verscheidenheid van evaluatiemethoden, met inbegrip van concrete projecten, presentaties, geschreven werk, onderzoekstaken en portefeuilles.

De cursus stelt hoge eisen aan professionele prestaties in speci fi eke media-industrie rollen, en bereidt u voor de uitdaging van een multi-skilled portfolio carrière. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling. Afgestudeerden hebben een hoge participatiegraad over de media-industrie, met inbegrip van televisie-uitzendingen; commerciële fotografie en fotojournalistiek; curating en fi lm programmering; fi lm richting, productie, montage en visuele effecten; fi ne kunstpraktijk; en nieuwe media. Onze afgestudeerden zijn onder andere Anand Tucker (regisseur / producer), Aaqil Ahmed (inbedrijfstelling editor, BBC), Ori Gersht (kunstenaar, fi lmmaker en fotograaf), Ra fi Pitts (directeur), Martha Fiennes (regisseur en kunstenaar), Zed Nelson (fotograaf) en vele anderen.

Inhoud

Deze cursus zal u toelaten om uw creatieve mediaproductie vaardigheden te ontwikkelen in een heel scala van disciplines, en geven u de mogelijkheid aan te passen aan de creatieve mogelijkheden van nieuwe media vormen en hybriden. Het zal uw vermogen om deel te nemen in de hedendaagse culturele debatten, en je bewustzijn van de politieke, ethische en esthetische implicaties van uw werk te ontwikkelen te verbeteren.

De cursus maakt deel uit van de Universiteit van Westminster School of Media, Kunst en Vormgeving, gebaseerd op onze state-of-the-art Harrow Campus - een cutting-edge creatieve hub, en een van de toonaangevende media, kunst en vormgeving onderwijsvoorzieningen in Europa.

U zal worden onderwezen door middel van een mix van lezingen, groeps- en individuele tutorials en workshops, het ondersteunen van de ontwikkeling van uw vaardigheden over media tot een niveau dat gelijkwaardig is aan één discipline cursussen.

Assessment methoden omvatten ingezonden werk en onderzoeksmateriaal, Crits, seminar presentaties, visuele essays en online studie taken.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Uw eerste jaar behandelt de oprichting van de kern mediaproductie vaardigheden en ondersteuning van uw overgang naar het hoger onderwijs met vaardigheden in onderzoek en analyse van de mediacultuur. Naast technische workshops in alle cursus media (bewegend beeld, interactieve media en fotografie) vindt u concrete projecten rond bepaalde thema's te ontwikkelen. Deze projecten introduceren belangrijke vaardigheden in de conceptuele ontwikkeling en je creatieve vaardigheden te stimuleren. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Vaardigheden in de kern media voor Hedendaagse Media Praktijk: bewegend beeld; fotografie; digitale en interactieve media; studio's en apparatuur; editing en post-productie; professioneel werken met acteurs, locaties en media-inhoud.
 • Concrete projecten; creatief werken en het ontwikkelen van ideeën; pitching; groeps- en solo werken.
 • Media Explorations: experimentele praktijken, het verkennen van de tradities en de toekomst van de kern media.
 • Inleiding tot de hedendaagse media Theorie: de kern theorie van essentieel belang voor een goed begrip van de hedendaagse media, cultuur en kunst.
 • Media vertegenwoordigingen: theorie en praktijk van de vertegenwoordiging in de kunsten en media.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Het tweede jaar komt uit het bereik van de mogelijkheden voor u beschikbaar zijn in zowel de praktijk en theorie. Wij vragen u om vaardigheden en kennis van specifieke media in de diepte ontwikkelen, maar ook om te gaan met de grenzen van interdisciplinair media praktijk. Hierdoor kunt u beginnen om uw onderscheidende interesses te ontwikkelen door middel van een selectie van media, thema's en productiemethoden. Wij eisen ook alle studenten werkervaring in het tweede jaar te ondernemen. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Media Frontiers: praktisch werk dat verkent en test de grenzen van de huidige media, kiezen uit bewegend beeld, fotografische en interactieve media.
 • Convergent Media: inspelen op de rassen van convergentie in het produceren en consumeren van media door middel van een praktisch project.
 • Live Projecten: werkervaring, commissies, cureren en live evenementen.
 • Critical Perspectives on Media: geavanceerde benaderingen voor de analyse van de media, wat leidt tot een focus op een gekozen media traditie.
 • Onderzoek en Synthese: het ontwikkelen van uw eigen belangen in theorie en analyse, wat leidt tot het definiëren van het onderwerp van het laatste jaar proefschrift of uitgebreid onderzoek essay.

Met opties beschikbaar, waaronder:

 • Transmedia Practices - verkennen gerelateerde praktijken en tradities, zoals animatie, sound design, software kunst en motion graphics.
 • Scenarioschrijven voor Media: het schrijven voor film, televisie en nieuwe formats.
 • Art / Science Samenwerking: projecten ontwikkeld in samenwerking met studenten van disciplines zoals psychologie, Biosciences en Computing.
 • Creative Encounters: werken met studenten van andere media, Kunst en Vormgeving disciplines.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Door je derde jaar ben je suf fi doende ervaren en bekwaam om uw eigen thema's te bepalen, en in stand houden substantiële en high-level werk over een langere periode. Uw Final Project en het proefschrift zijn het hoogtepunt van je studie; meestal onze leerlingen maken korte verhalende fi lms, documentaires, interactieve projecten, foto's, installaties, en vele andere hybride vormen. Dit werk wordt dan gegeven een openbare tentoonstelling / screening. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Exploratie en Pre-Production: u zwanger grootschalig afstudeerproject, en neem dat door middel van pre-productie planning.
 • Major Project: uw culminerend praktische werk op de baan.
 • Proefschrift of Extended Research Essay: waar je de theorie en kritische benaderingen toepassen op een onderwerp van uw keuze, met strengheid en in de diepte.
 • Professional Launchpad: professioneel netwerken, mentoring, het plannen van een carrière en het voorbereiden om jezelf te promoten.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd door Creative Skillset, het door de regering gesteunde industrie lichaam.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan