Ba cum laude af in de internationale marketing

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de internationale marketing

University of Westminster, Westminster Business School

Deze cursus verkent de complexiteit en diversiteit geconfronteerd marketeers bij het opereren in de sterk concurrerende wereld markt. Het zal je de kennis, vaardigheden en praktische ervaring die je nodig hebt om de mogelijkheden met internationale organisaties op het gebied van strategische marketing planning, marktonderzoek, marketing communicatie en brand management na te streven.

Onze graden in marketing hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die kunt u ervaren alle belangrijke gebieden in marketing voordat je nalise fi je diploma om je carrière keuze te passen. Wij bieden relevante vrijstellingen van het Instituut voor Direct en Digital Marketing (IDM) en zijn gericht op vrijstellingen van andere professionele organisaties, met inbegrip van het Chartered Institute of Marketing (CIM) te bieden.

Inhoud

Tijdens de cursus zullen dergelijke gebieden te verkennen als het ontwikkelen van een internationale marketing strategie, globaal strategisch management, het beheer van merken, het ontwikkelen van producten, en implementeren, coördineren en controleren van de internationale marketing inspanning.

Lesmethoden richten op actieve leren van studenten door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning (met inbegrip van groepswerk in jaar 1 en 2) ontworpen om uw interesse te schakelen.

Beoordelingsmethoden kunnen onder meer essays, rapporten, presentaties, case studies, video's, podcasts en affiches, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Business Practice voor Marketing
 • Koper Gedrag
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​optie module die je vaardigheden verbreedt of helpt u om meer diepgaande kennis van uw vakgebied te krijgen nemen; uw optie module kan een vreemde taal zijn.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Business Practice voor Marketing
 • Global Markets
 • Marketing Metrics
 • Marketing Research

Plus twee opties: Distributie en Retail, Ethics and Social Responsibility in Marketing, Marketing B2B, Marketing Services, Sport Marketing of andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder talen.

Beroepservaring of Study Abroad jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kunt u ervoor kiezen om Engels onderwezen cursussen te studeren voor een jaar bij één van onze buitenlandse partnerinstellingen. Momenteel kunt u een jaar in beslag nemen in het buitenland studeren (of een combinatie van werken en leren) in Berlijn, Kopenhagen, Madrid, Parijs, Valencia, en andere Europese locaties, waaronder Moskou, evenals Brisbane, Melbourne en Sydney (Australië), Japan, Canada en de Verenigde Staten. Er zijn ook veel mogelijkheden voor mensen met de nodige talenkennis om te studeren in de lokale taal in Frankrijk, Duitsland en Spanje, onder anderen.

Als alternatief, tussen jaar 2 en jaar 3 kun je een jaar, full-time business stage als Professional Experience Jaar binnen het Verenigd Koninkrijk uit te voeren. Managers in de internationale financiële instellingen, centrale banken, banken, overheidsinstellingen, corporate finance afdelingen, investment bankers, financieel adviseurs

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Cross Cultural Studies in Marketing
 • Global strategisch management
 • International Marketing Strategy
 • Marketing Communications

Plus twee opties: Bestemming, Cultureel Erfgoed en Marketing, Proefschrift, Interactive en Digital Marketing, Managing Brands, New Product Development of andere zakelijke gebieden, waaronder talen.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates