Ba cum laude af in de moderne talen: Arabisch en wereldwijde communicatie

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de moderne talen: Arabisch en wereldwijde communicatie

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

De Arabische en Global Communication BA is ontworpen om je kennis, het gebruik en de kennis van de Arabische taal en cultuur te ontwikkelen, samen met de vaardigheden die nodig zijn voor effectieve communicatie in de professionele mondiale milieu.

De cursus stelt u in staat om een ​​goede of een hoog niveau van talenkennis in het Arabisch in alle vier de vaardigheden gebieden (lezen, schrijven, luisteren en spreken) te bereiken, en demonstreren van een goede of een hoge mate van pro fi efficiëntie bij de bemiddeling tussen het Arabisch en Engels.

Je zult in staat zijn om taalkundig functioneren in verschillende culturele situaties, en het verwerven van kwaliteiten en vaardigheden op gebieden zoals communicatieve en organisatorische vaardigheden, flexibiliteit en tolerantie, analyse en argumentatie, autonomie en werken in teamverband, en het team management. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze cursussen Arabisch zijn alleen beschikbaar voor of "valse beginner 'toetreders beginner - valse beginners zijn studenten die in staat zijn om het Arabische schrift te lezen, en / of het equivalent van één of twee jaar part-time studie. Houd er rekening mee dat wij nodig hebben om u te testen om de vermelding punt te bepalen.

Inhoud

U ontvangt een geïntegreerd curriculum studeren met een focus op toegepaste taalvaardigheid en culturele studies, ondersteund door een rigoureuze ontwikkeling van uw vreemde talen vaardigheden op alle gebieden. U krijgt een hoog niveau van bekwaamheid te ontwikkelen in mondelinge en schriftelijke communicatie in het Arabisch, vaardigheid in taal overdracht van vaardigheden, een grondige kennis van de Arabische cultuur, en de mogelijkheid om taalkundig in diverse culturele omstandigheden functioneren.

Global Communication zal uw vermogen als een interculturele communicator door middel van analyse van de belangrijkste kwesties die de manier waarop onze ideeën worden gevormd en in een mondiale samenleving, waar onze interacties niet langer beperkt blijven door de nationale, regionale of culturele grenzen gecommuniceerd verbeteren.

Onderwijzen en leren vindt plaats door middel van een combinatie van hoorcolleges, seminars en praktische workshops; begeleide zelfstudie en voorbereiding; en blootstelling aan beroepsrelevante simulaties en real-werkomgevingen.

Een groot deel van je leren zal plaatsvinden tijdens onafhankelijke studie, individueel en in groepen, in de goed toegeruste en onlangs gerenoveerd bibliotheek, thuis en via de online learning bepaling.

Beoordelingsmethoden omvatten in-class cursussen, essays en projecten, presentaties en mondelinge en schriftelijke examens ongezien.

U krijgt de kans om een ​​volledig academisch jaar in het buitenland door te brengen op een partner instelling en / of goedgekeurde vorm van de werkgelegenheid in een land waar Arabisch is de of fi ciële taal. U kunt ook studeren een keuzevak uit de hele universiteit in elk jaar.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Interculturele Communicatie: een inleiding
 • Interpersoonlijke Global Communication: concepten en strategieën
 • Inleiding tot de studie van taal en cultuur
 • Objecten en Betekenis: Wereldculturen in Londen galerijen en musea
 • De Arabische wereld en het Woord

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Culture (s) en Conflict (s): Vertegenwoordigingen van oorlog, conflict en Revolution Across Wereldculturen
 • Uitingen van Arabische Cultuur
 • Taal, Power and Institutions: Decoding Dominant stelt zich voor
 • Screening Memory via voedsel, muziek en Childhood
 • Complex stelt zich voor: Vertegenwoordiging, Betekenis en Identiteit
 • Meertalige e-Samenwerking: transponeren Current Affairs
 • Stage / Work Schaduw Ervaring in een taal / cultuur instelling

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Het ontwikkelen van Career Competenties voor Taalkundigen
 • Proefschrift / Professional Project
 • Dreaming dezelfde droom? Begrippen van Geluk Across Cultures
 • Gender Matters: vrouwelijkheid, Masculinities en Trans-Cultural Practice
 • Vertellen de Ander: Politics and Literature
 • Mensen en dingen in beweging: Identiteit, Place en geheugen in en Across Diasporic Spaces
 • Professionalisering van Global Communication
 • Thema's in de hedendaagse Arabische Studies

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u het dezelfde inhoud, verspreid over zes tot acht jaar studeren.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates