Ba cum laude af in de moderne talen: Frans en wereldwijde communicatie

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de moderne talen: Frans en wereldwijde communicatie

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Dit Moderne Talen graad is bedoeld om je kennis, het gebruik en de kennis van de Franse taal en cultuur te ontwikkelen, samen met de vaardigheden die nodig zijn voor effectieve communicatie in de professionele mondiale milieu.

De cursus stelt u in staat om een ​​goede of een hoog niveau van talenkennis in het Frans in alle vier de vaardigheden gebieden (lezen, schrijven, luisteren en spreken) te bereiken, en demonstreren van een goede of een hoge mate van pro fi efficiëntie bij de bemiddeling tussen het Frans en het Engels. Je zult in staat zijn om taalkundig functioneren in verschillende culturele situaties, en het verwerven van kwaliteiten en vaardigheden op gebieden zoals communicatieve en organisatorische vaardigheden, flexibiliteit en tolerantie, analyse en argumentatie, autonomie en werken in teamverband, en het team management. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We accepteren studenten van drie verschillende toegangspunten - beginners, gevorderden en pro fi ciënt. Houd er rekening mee dat wij nodig hebben om u te testen om de vermelding punt te bepalen.

Inhoud

U ontvangt een geïntegreerd curriculum studeren met een focus op toegepaste taalvaardigheid en culturele studies, ondersteund door een rigoureuze ontwikkeling van uw kennis van vreemde talen in alle gebieden. U kunt ook studeren een keuzevak uit de hele universiteit in elk jaar.

Onderwijzen en leren vindt plaats door middel van een combinatie van hoorcolleges, seminars en praktische workshops; begeleide zelfstudie en voorbereiding; en blootstelling aan beroepsrelevante simulaties en real-werkomgevingen. Een groot deel van je leren zal plaatsvinden tijdens onafhankelijke studie, individueel en in groepen, in de goed toegeruste en onlangs gerenoveerd bibliotheek, thuis en via de online learning bepaling.

Beoordelingsmethoden omvatten in-class cursussen, essays en projecten, presentaties en mondelinge en schriftelijke examens ongezien.

Jaar in het buitenland

Een spannende optie op deze cursus is een jaar doorgebracht in het buitenland studeren. Dit is bedoeld om uw taalvaardigheid te verbeteren en kunt u de cultuur van de taal die je studeert ervaren. Je meestal worden geplaatst in universiteiten waarmee wij formele afspraken voor de uitwisseling, en volgt een opleiding vooraf overeengekomen. De mogelijkheid om te werken als een taal-assistent in het voortgezet onderwijs bestaat er in het buitenland ook voor degenen wier eerste taal is Engels, en sommige kortere stages beschikbaar zijn.

We hebben momenteel uitwisseling overeenkomsten met universiteiten in de Europese Unie en daarbuiten. Sommige van deze zijn bijzonder ongewone en spannend. Bijvoorbeeld kunnen studenten Spaans naar Argentinië en Spanje; studenten van het Frans in Canada en België als Frankrijk. De regeling voor het jaar in het buitenland kan aanzienlijk verschillen van jaar tot jaar als gevolg van factoren die buiten de controle van de universiteit, maar wij garanderen u een geschikte plaatsing voor iedere student die op deze cursus.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Interculturele Communicatie: een inleiding
 • Interpersoonlijke Global Communication: concepten en strategieën
 • Inleiding tot de studie van taal en cultuur
 • Objecten en Betekenis: Wereldculturen in Londen galerijen en musea
 • De Franse Wereld en het Woord

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Culture (s) en Conflict (s): Vertegenwoordigingen van oorlog, conflict en Revolution Across Wereldculturen
 • Uitingen van Franse cultuur
 • Taal, Power and Institutions: Decoding Dominant stelt zich voor
 • Screening Memory via voedsel, muziek en Childhood
 • Complex stelt zich voor: Vertegenwoordiging, Betekenis en Identiteit
 • Omzetting van Current Affairs Door Meertalige e-Collaboration
 • Stage / Work Schaduw Ervaring in een taal / cultuur instelling

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Het ontwikkelen van Career Competenties voor Taalkundigen
 • Proefschrift / Professional Project
 • Dreaming dezelfde droom? Begrippen van Geluk Across Cultures
 • Gender Matters: vrouwelijkheid, Masculinities en Trans-Cultural Practice
 • Vertellen de Ander: Politics and Literature
 • Mensen en dingen in beweging: Identiteit, Place en geheugen in en Across Diasporic Spaces
 • Professionalisering van Global Communication
 • Thema's in de hedendaagse Franse Studies

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u het dezelfde inhoud, verspreid over zes tot acht jaar studeren.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates