Ba cum laude af in de vertaalwetenschap (Spaanse)

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in de vertaalwetenschap (Spaanse)

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Deze Translation Studies BA Honours geeft je beroepsgerichte opleiding in de vaardigheden, kennis en competenties die u zal toestaan ​​om een ​​carrière op te bouwen als een professionele vertaler. Je kunt je kennis van de taal structuur, registreren, tekstualiteit en discours te ontwikkelen door de toepassing van taalkundige concepten praktisch georiënteerde vertaling taken. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De cursus biedt Frans en Spaans als voornaamste talen, die u kunt combineren met een andere taal (Arabisch, Chinees, Frans of Spaans), afhankelijk van uw toegangspunt. Wij accepteren tussenproduct (post-A niveau) en pro fi ciënt speakers in het Frans en het Spaans. Dit is een taalkundig uitdagende baan en kunnen we nodig hebben om u te evalueren met het oog op de vermelding punt en geschiktheid te bepalen.

Evenals een carrière in professionele vertaling, onze afgestudeerden ook werk gevonden als tolk, leraren (zowel in vreemde talen en Engels als vreemde taal) en in diverse andere sectoren, waaronder de wet, marketing, journalistiek, en Ambtenarenzaken.

Inhoud

U ontvangt een geïntegreerd curriculum met een focus op professionele context en communicatieve vaardigheden, tweetalige vertaling vaardigheden en theorie te studeren. Afhankelijk van uw keuze, kan uw studies omvatten de strenge ontwikkeling van een nieuwe buitenlandse taal of modules in culturele studies. Onderwijzen en leren vindt plaats door middel van een combinatie van hoorcolleges, seminars en praktische workshops; begeleide zelfstudie en voorbereiding; en blootstelling aan beroepsrelevante simulaties en real-werkomgevingen.

Een groot deel van je leren zal plaatsvinden tijdens onafhankelijke studie, individueel en in groepen, in de goed toegeruste en onlangs gerenoveerd bibliotheek, thuis en via de online learning bepaling. Beoordelingsmethoden omvatten in-class cursussen, essays en projecten, presentaties en mondelinge en schriftelijke examens ongezien.

Naast de core modules in de vertaling, de cursus biedt een breed scala aan optionele modules, die onderwerpen zoals wereldwijde communicatie, wereld culturen, actualiteit, politiek en genderkwesties.

Voor meer specifieke en gedetailleerde module informatie verwijzen wij u naar de volledige cursus document.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates