Ba cum laude af in digitale media en communicatie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in digitale media en communicatie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

De Digital Media en Communicatie BA (Hons) (DMC) neemt Media Studies in de 21e eeuw. Het maakt je niet beperken tot een bepaalde media-industrie, maar in plaats daarvan erkent de lopende praktische en conceptuele convergentie tussen technologieën, industrieën en manieren van communiceren.

Onze afgestudeerden zijn gewild in de creatieve industrie en de publieke sector, maar ook als ideaal voorbereid voor postdoctorale studie. De Digital Media en Communicatie BA (Hons) rust hen met drie belangrijke vaardigheden gebieden:

 • Kritisch Denken
 • mededeling
 • Creativiteit

Kritisch denken: U zult begrijpen de productie, distributie en het gebruik van een netwerk van digitale media, en de ontwikkeling van geïnformeerde en kritische perspectieven op de maatschappelijke en culturele betekenis van gemedieerde communicatie in een geglobaliseerde wereld. Academici die zijn internationale leiders in hun vakgebied van prestigieuze en top-rated Communicatie Westminster en Media Research Institute (CAMRI) alsook beoefenaars met een scala aan professionele achtergronden zullen hun expertise met u te delen - terwijl nodigen u uit om gevestigde ideeën uit te dagen en vertrouwen te ontwikkelen in uw eigen, kritische invalshoek.

Communicatie: Het hebben van een goed begrip van de behoeften van verschillende doelgroepen en met hen te communiceren effectief is één van de belangrijkste (nog onderschatte) vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in het beroepsleven. In Westminster We bouwen en aan te scherpen deze vaardigheden door middel van een stringent programma van academische studie, waar je leert om een ​​argument te bouwen en uw ideeën te presenteren in verschillende formaten - of het nu een academisch essay, een YouTube-video of een in-class presentatie. We zullen trainen om vertrouwen in het delen van uw ideeën, het omgaan met negatieve standpunten en het succesvol managen discussies geworden.

Creativiteit: Today's creatieve industrie willen dat de mensen die buiten de doos en de aanpak van problemen op nieuwe manieren kunt bedenken. Ze willen dat mensen die kunnen denken op hun voeten. Naast inzicht in wat er nodig is om content te produceren voor online publiek, onze intensieve programma van de web productie en design vaardigheden training betekent dat je de praktische vaardigheden te ontwikkelen voor het ontwerpen en bouwen van de sites voor de presentatie van deze inhoud zelf. Vanaf het eerste jaar leer je de hand-code websites alsmede het gebruik van de meest up-to-date programmeertalen aan professionele standaard websites en apps te produceren, evenals het verkrijgen van een goed begrip van het ontwerp principes die user-centered design te leiden.

De Digital Media en Communicatie BA (Hons) is een communicatie-opleiding voor de 21ste eeuw. Onze focus op kritisch denken, communicatie en creativiteit zal u helpen krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling. Veel van onze afgestudeerden bouwen een succesvolle carrière in de creatieve industrie, maar de mate zal u ook toelaten om te werken in een breder scala van sectoren en beroepen. Het is ideaal voor diegenen die van plan om postdoctorale studie voort te zetten, en zal u de voorsprong op de concurrentie in een loopbaan markt die op hoog niveau vaardigheden waarden in onderzoek, kritisch denken en communicatie.

Inhoud

De Digital Media en Communicatie BA (Hons) combineert theoretische analyse met praktische kennis en re fl ecterende mediaproductie. U vindt er een kritische blik op de sociale en culturele aspecten van de digitale en sociale media te krijgen, en het ontwikkelen van een praktische kennis van hoe de media bedrijven en instellingen werken. U zal besteden ongeveer een derde van uw tijd in re fl ectieve practice-based werken, met inbegrip van web productie en design. Zie hieronder voor een indicatieve lijst van modules je gaat studeren.

Een opvallend accent van de cursus is het gebruik van social media platforms als ruimten voor leren en onderwijzen.

De Digital Media en Communicatie BA (Hons) is gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design. Dit betekent dat u samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek in een bruisende kunstcampus sfeer met volop mogelijkheden voor creatieve samenwerking zal werken.

Ons onderwijs omvat een reeks van levering modes, van lezingen en seminars praktische workshops, online samenwerking, demonstraties en hands-on oefeningen.

Assessment is door middel van cursussen, met inbegrip van essays, websites, onderzoeksrapporten, seminar presentaties, sociale media bijdragen zoals blog posts, en groeps- en individuele creatieve projecten. In-class testen worden gesteld voor enige praktische web-productie-modules.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Uw core modules laten u kennismaken met de manier waarop de media-industrie te beheren en om de grote academische en politieke debatten rond media, cultuur en maatschappij. U krijgt een grondige kennis van de hedendaagse communicatie-industrie en culturen te ontwikkelen en uit te breiden uw onderzoek, kritisch denken en communicatieve vaardigheden. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • internet Cultures
 • Inleiding tot de Web Production and Design
 • Media en Maatschappij
 • Media en Globalisering
 • Intermediate Web Production and Design
 • Optie modules uit de hele University (met inbegrip van talencursussen)

Jaar 2 (Credit Level 5)

De modules zullen uw kennis en begrip van de principes, thema's en debatten die door de opkomst van genetwerkte digitale en sociale media te verdiepen. Je leert geavanceerde website productie en design vaardigheden, en uit te breiden uw historische kennis van de ontwikkeling van de media-industrie en culturen. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Theorieën van Media en Communicatie
 • Advanced Web Production and Design
 • Onderzoek naar Media en Communicatie
 • Design for Mobile Platforms
 • Opties, waaronder creativiteit, de culturele sector en Media Markten en informatiemaatschappij

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Je ontwikkelt je onderzoek, kritisch denken en duidelijke communicatie vaardigheden om geavanceerde niveaus, en passen deze aan een wetenschappelijke scriptie over een onderwerp met betrekking tot digitale en sociale media, evenals een grote uiteindelijke productie project. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Digital Media Production Project
 • Proefschrift
 • Professionele ervaring
 • Actuele vraagstukken Mediabeleid
 • Transforming Audiences

Deze lijst is een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

stage

Van Jaar 2 tot en met het einde van het jaar 3 wordt u aangemoedigd om zo veel stages mogelijk te doen. Werkervaring is een diploma vereist, en moet u nd fi uw eigen plaatsingen, hoewel het personeel zal helpen.

Studeren in het buitenland

U kunt profiteren van onze Study Abroad overeenkomsten met buitenlandse universiteiten, de uitgaven een half academisch jaar aan een andere universiteit in landen als Australië, Canada, China, Hong Kong en de Verenigde Staten. Je werk zal meetellen voor je diploma in Westminster.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan