Ba cum laude af in film

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in film

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Deze drie-jarige opleiding is een van de meest bekende film en televisie cursussen in de wereld, met een internationale reputatie voor zijn academische en praktische onderwijs. films Onze studenten 'worden getoond op festivals over de hele wereld, en hebben Student Academy Awards en een groot aantal onderscheidingen in zowel het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld gewonnen.

Wij werken vanuit een speciaal gebouwde studio faciliteit in Harrow, met twee geluid podia, een set bouw workshop, en uitgebreide post-productie-installaties. De omgeving is zowel academische en praktische, wetenschappelijke en creatieve, en alle studenten studeren filmgeschiedenis, kritiek en esthetiek naast hun praktische werk. Je leert om creatief samen te werken als je de productie van specialismen te ontwikkelen op gebieden zoals het schrijven, produceren, cinematografie, regie, productie ontwerp, editing en sound. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wij streven ernaar om het denken filmmakers die iets te zeggen hebben, en over de hele wereld te ontwikkelen. Een zeer groot deel van onze leerlingen gaan aan de slag in film en televisie, en recent werk van opmerkelijke alumni omvat We Need To Talk About Kevin (Seamus McGarvey, cameraman), Senna en Amy (Asif Kapadia, directeur) en Skyfall (Neal Purvis , scenarioschrijver, producent). Onder de Schaduw, de eerste speelfilm geregisseerd door 2005 afgestudeerd Babak Anvari, is geselecteerd als de Britse inzending voor de 2017 beste buitenlandse film Oscar.

De cursus ontvangt aanzienlijke steun van de industrie en u zult ervaring van het werken met professionele acteurs, onderhandelen met faciliteiten huizen, verhuur van materiaal bedrijven en lokale overheden krijgen.

Inhoud

Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten van design, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke broeikas van creatieve mogelijkheden.

De academische kant van de cursus wordt getoetst door middel van presentaties en door middel van cursussen essays die bouwen in de lengte door de levels, tot een aanzienlijke proefschrift in het laatste jaar, waar u uit te voeren diepgaand onderzoek naar een academische of praktische gebied van uw keuze .

In de film de praktijk krijgt u de gelegenheid om verschillende disciplines zoals het bewerken, geluid, production design, scenarioschrijven, regie, cinematografie, produceren en regisseren verkennen, voordat die gespecialiseerd is in het tweede jaar.

De nadruk ligt op groepswerk, met kleinschalige producties in het eerste jaar, grotere groepen in het tweede jaar, en substantiële bemanningen die ook 2 jaar in het laatste derde jaar producties omvatten.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Inleiding tot de Film en Televisie Practice
 • De bouw van de Real: Documentary Film en Televisie
 • Film Theorie en Analyse: Hollywood en Genre
 • De kunst van het Cinema

Jaar 2 (Credit Level 5)

De focus ligt op specialistische gebieden, met inbegrip regie, cinematografie, scenarioschrijven, produceren, bewerken en geluid, om u in staat om te werken in grotere bemanningen. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Drama Productie: Skills en Major Projects
 • Esthetiek van televisie Drama
 • Cinema, Dream en Fantasy
 • Hedendaagse Britse Film en Televisie
 • Contemporary World Cinema
 • Story, Structuur en Stijl

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Je werkt aan een proefschrift, en fictie, documentaires en commercials productie. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Advanced Production
 • Geavanceerde Screenwriting en Documentaire Production
 • Proefschrift
 • Professional Practice

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Stages en afgestudeerde werkgelegenheid

Londen is in het centrum van de Britse film- en televisie-industrie, dus er zijn veel mogelijkheden voor werkervaring. In het derde jaar Professional Practice module, zal je werkervaring te ondernemen als een ingeschat onderdeel van uw cursussen. Recente plaatsingen hebben locatie opgenomen marshalling op Top Gear en Anihillation, werk bij Des Hamilton casting, Envy Studios, Revolution Films en Emmerdale, Broadchurch en Florence Foster Jenkins. Een zeer groot deel van onze afgestudeerden gaan aan het werk in film en televisie - meestal 80% vooruitgang te werken in functies, waaronder camera trainee, adjunct-hoofdredacteur en scenario-ontwikkeling binnen een jaar na afstuderen.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd door Creative Skillset, de Raad Sector Skills (SSC) voor de creatieve industrie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan