Ba cum laude af in grafische communicatie ontwerp

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in grafische communicatie ontwerp

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Dit gerenommeerde en brede cursus heeft als doel om uw creativiteit, individualiteit en persoonlijke groei te stimuleren door middel van de studie van de grafische communicatie design. De nadruk ligt op het toepassen van vaardigheden om ideeën en informatie presenteren op een manier die zijn boeiende, zinvol, nuttig en zinvol te ontwikkelen.

U wordt aangemoedigd om je bewustzijn en begrip van de sociale contexten en ecologische verantwoordelijkheid van het ontwerp te ontwikkelen, zodat u de communicatie strategieën die het leven van mensen verrijken door hen in staat beter te informeren over de wereld waarin zij leven te kunnen identificeren.

Je leert om het publiek betrekken door middel van creatieve en creatief ontwerp oplossingen die kunnen aanvechten, te overtuigen, shock, provoceren, prikkelen en te vermaken, maar streven ernaar om altijd op de hoogte. Je zal ook de ontwikkeling van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Inhoud

Grafisch ontwerp is een multidisciplinaire activiteit die een breed scala van intellectuele, creatieve en technische vaardigheden vereist. De cursus legt de nadruk op het ontwerp, de presentatie en communicatie van ideeën en informatie afgestemd op de werkelijke behoeften van de eindgebruiker. Wij streven ernaar om de communicatie die het leven van mensen kunnen verrijken door hen in staat beter te informeren over de wereld waarin zij leven te produceren.

Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke creatieve broeikas.

Het project geleverde werk weerspiegelt de brede interesse en inzicht in het ontwerp van onze studenten ', en van de media, waardoor ze communiceren. Het weerspiegelt ook de diversiteit van de hedendaagse publiek.

De cursus stimuleert je creativiteit, individualiteit, persoonlijke groei en begrip, het gebruik van een scala van levering en leerstrategieën waaronder projectwerk, groepswerk en samenwerking, workshops, seminars, groep tutorials, criteriums en denktank sessies.

Alle modules worden beoordeeld door middel van cursussen: praktische modules worden meestal beoordeeld door een combinatie van criteriums of voltooide werk en planning / onderzoeksmateriaal, terwijl de evaluatie van de theoretische modules omvat geschreven werk, seminar presentaties, onderzoeksplannen, visuele essays en online studie taken ingediend.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

De modules laten u kennismaken met een verscheidenheid van historische, theoretische en conceptuele kwesties en processen met betrekking tot de productie, ontwikkeling en productie van ontworpen uitkomsten. Oefeningen en projectwerk stellen u in staat om uw begrip van enkele van de fundamentele principes van het ontwerp aan te tonen, en het bewustzijn van hun relevantie en het belang binnen design en communicatie aan te moedigen.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Ontwerp Geschiedenis en Cultuur
 • Ontwerpproces
 • Typografie en Communicatie
 • Visuele Taal en Communicatie
 • visuele Verhalen
 • visuele Vertegenwoordiging

Jaar 2 (Credit Level 5)

Je voert een grotere mate van onafhankelijke studie, en ondersteuning en ontwikkeling van projectmatig werken met onderzoek, analyse en selectie. De modules moedig uw persoonlijk bewustzijn en reflectie, en bieden u een zekere mate van keuze en selectie van project opties en media uitkomsten. Tijdens de Professional Practice module kunt u studio plaatsingen ondernemen, en zich met een eigentijds design praktijk.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Auteurschap en Interactie
 • live-projecten
 • Professional Practice
 • Vertegenwoordiging van informatie
 • Typografie en Communicatie

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

U krijgt een grotere mate van persoonlijke keuze voor de ontwikkeling van onafhankelijke, kwalitatief hoogstaand werk hebben, waaruit de hogere uitdagingen van de synthese en innovatie. Diepgaand onderzoek en ontwerp zal gekenmerkt worden door uw vermogen om te analyseren, synthetiseren en toepassen creatief wat je hebt geleerd tijdens de cursus. Het bereik van de uitgevoerde projecten kunnen zijn: animatie en visuele verhalen; tentoonstelling en de installatie design, ontwerp voor het scherm en interactie; signage, bewegwijzering, en milieu-graphics; en typografie en vormgeving voor print.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Contextuele Studies Report
 • Design Research and Development
 • informatie aanvragen
 • Lanceerplatform
 • Major Project

Deze lijst is een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan