Ba cum laude af in het internationale bedrijfsleven (Chinees)

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in het internationale bedrijfsleven (Chinees)

University of Westminster, Westminster Business School

Deze drie-jaar of vier-jarige opleiding is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen en kennis die je nodig hebt om te slagen in de steeds internationaler zakenwereld. De onderwerpen bestudeerde nemen cross-nationale perspectieven en de uitgebreide training in een vreemde taal legt sterk de nadruk op de dag-tot-dag gebruik van de taal in een zakelijke omgeving, zodat u om te gaan met alle aspecten van de zakelijke transacties.

Na succesvolle afronding van deze opleiding vindt u de zeldzame attributen van beide fl uency in uw gekozen taal en een scala aan professionele vaardigheden en kennis van relevante zakelijke gebieden. U zult ook in staat zijn om het leven, de cultuur en het werk buiten het Verenigd Koninkrijk te ervaren door in het buitenland wonen voor een jaar en studeren samen met lokale studenten.

Inhoud

Deze cursus legt de studie van het bedrijfsleven in de mondiale zakelijke omgeving. De focus op het ontwikkelen van je Chinese taalvaardigheid stelt u in staat om te gedijen in de uitdagende wereld van de wereldwijde business.

Jaar 1 en 2 jaar voor te bereiden je voor een optionele jaar lang stage in het buitenland, met inbegrip van studie aan een erkende onderwijsinstelling, in een land waar Chinees wordt gesproken. We hebben partnerschappen met een aantal prestigieuze instellingen in China, zoals Beijing Foreign Studies University (BFSU), Tianjin Foreign Studies University (TFSU) en Donghua University in Shanghai.

De taal die je studeert bepaalt het land en universiteiten die voor u beschikbaar zijn. De cursus richt zich op actief leren van studenten, door middel van seminars, workshops, problem-based en blended learning, ontworpen om uw interesse te betrekken en om je leren te bevorderen.

Evaluatiemethoden bevatten essays, rapporten, presentaties en case studies, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Communicatie voor Global Business
 • Global Business Environment
 • Grondslagen van de Accounting and Finance
 • Marketing voor Internationaal Ondernemen
 • De Chinese World en het Woord

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Uitingen van de Chinese cultuur
 • International Business Practice
 • International Business Research
 • International Financial Analysis
 • Organisational Behaviour

Beroepservaring of Study Abroad jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kunt u ervoor kiezen om het buitenland te studeren voor een jaar bij één van onze partnerinstellingen of vul een stage in het Verenigd Koninkrijk.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Globale economie
 • Global strategisch management
 • International Business Proefschrift
 • International Project Management
 • Thema's in de Chinese Studies

Plus één optie: Comparative International Management, Global Marketing Management, International Financial Management, Ontwikkelen Career Competenties voor taalkundigen of andere gebieden van het bedrijfsleven disciplines

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzevakken te nemen op niveau 6. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates