Ba Cum Laude Af In Human Resource Management

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Cum Laude Af In Human Resource Management

University of Westminster, Westminster Business School

Mensen zijn een van de duurste middelen van een organisatie in de hedendaagse dynamische, mondiale kenniseconomie, maar ze zijn ook van groot belang. Naarmate organisaties te veranderen, te ontwikkelen en internationaal opereren, kennis van people management processen is van essentieel belang, zowel op operationeel en strategisch niveau.

mensen gaan beheren om hun potentieel te ontwikkelen en effectief gebruik van hun vermogen te maken is altijd een spannend, maar uitdagende functie geweest. Op deze opleiding leert u over het volledige scala van benaderingen om de uitdagingen van people management en ontwikkeling, en krijgen de belangrijke vaardigheden die nodig zijn om te werken in een HR rol.

Deze graad is waardevol voor degenen die willen werken als een human resource professional en ook voor iedereen die een carrière in het management of consultancy. Het zal u ook de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Westminster Business School is een van de toonaangevende aanbieders van Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) - geaccrediteerd human resources management programma's in het Verenigd Koninkrijk. Deze graad biedt u de mogelijkheid om uw expertise in HRM, Leiderschap en Ontwikkeling te ontwikkelen. Bij de registratie voor HRM BA wordt u uitgenodigd voor een student lid van het CIPD geworden. Na afloop van je opleiding, moet u hebben zich aangesloten bij het CIPD, krijgt u een geassocieerd lid van het CIPD met hun erkende intermediair niveau award geworden.

Inhoud

De cursus zal u uitrusten met de gespecialiseerde kennis en vaardigheden, zoals erkend door de CIPD, om een ​​carrière in Human Resource Management voort te zetten of te blijven postdoctorale studie. Je zal ook de ontwikkeling van de kennis, vaardigheden en capaciteiten die u nodig heeft om proactief en creatief inspelen op de hedendaagse zakelijke kwesties en de uitdagingen van de mondiale zakelijke omgeving.

De cursus richt zich op actief leren van studenten, door middel van seminars, workshops, problem-based en blended learning, ontworpen om uw interesse te betrekken en om je leren te bevorderen.

Evaluatiemethoden bevatten essays, rapporten, presentaties en case studies, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Accounting, Finance en Marketing voor Human Resource Management
 • Het analyseren en beheren van informatie voor HR
 • Global Business Environment
 • Inleiding tot Human Resource Management
 • Inleiding tot Organisational Behaviour

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​optie module die je vaardigheden verbreedt of helpt u om meer diepgaande kennis van uw vakgebied te krijgen nemen. Uw optie module kan een vreemde taal zijn.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Hedendaagse Arbeidsverhoudingen
 • HRM Essentials
 • Reward Management
 • Resourcing en Talent Planning

Plus twee opties: Leiderschap en Management, Sociologie van Werk en Industrie, Arbeids- en Organisatiepsychologie binnen de HR-Context of andere gebieden van het bedrijfsleven, met inbegrip van talen

Stage jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kun je een jaar, full-time business plaatsing ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de NHS.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Hedendaagse ontwikkelingen in HRD
 • Actuele vraagstukken in HRM
 • Arbeidsrecht
 • Global strategisch management

Plus twee opties: Evaluatie en ontwikkeling Talent, Coaching en Mentoring op het werk, culturele verschillen en People Management of andere gebieden van het bedrijfsleven, met inbegrip van het bestuderen van een taal.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College London. aan Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500