Ba cum laude af in illustratie en visuele communicatie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in illustratie en visuele communicatie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Dit ambitieuze en interdisciplinaire cursus biedt de praktijk en studie in beeld-making voornamelijk binnen illustratie, maar ook in een reeks van creatieve vormgeving en communicatie contexten van animatie om commerciële installatie toegepast. Ons uitgangspunt is dat binnen de hedendaagse beeldende praktijk de grenzen tussen kunst, vormgeving en illustratie zijn gefuseerd, is dit deels te wijten is aan digitale technologieën, maar ook de culturele samensmelting van disciplines binnen de beeldende en podiumkunsten.

Nieuwe creatieven kunnen zich vinden werken aan initiatieven die een scala aan vaardigheden vereisen, zijn multi-contextueel, multi-media en in toenemende mate te betrekken samenwerking met anderen. Binnen deze context de cursus biedt een grondige, reflectieve en proces gebaseerde aanpak om de afbeelding maken en beelddragers.

Tekenen is een blijvende en centrale cursussen voor ondernemers in vorm te geven aan creatieve en conceptueel denken, en als een middel om te begrijpen in de diepte esthetische, conceptuele en expressieve strategieën in de afbeelding maken en picturale design. De cursus wordt geleverd met behulp van een project kader ontworpen om de aard en het bereik van slips voorzien in een industriële omgeving te repliceren. De projecten bieden ook een context en creatieve uitdaging, ze eisen dat je begrip te strekken en een 'wat als' benadering van visuele het oplossen van problemen aan te moedigen. Projecten zijn zowel in- als self-gedefinieerd en kan worden ontwikkeld in een reeks van media-proces - animatie, bewegend beeld, digital imaging, afdrukken maken, fotografie, schilderen, mixed media, driedimensionaal ontwerp.

We moedigen betrokkenheid bij de creatieve industrie. U krijgt de gelegenheid om deel te nemen in de grote student wedstrijden, externe tentoonstellingen, initiatieven van de sector alsook stages en studeren in het buitenland te wisselen hebben. In het laatste jaar van de studie helpt een strenge professionele oefenprogramma je voor te bereiden voor de werkgelegenheid en onze alumni werken in een breed scala van beroepen die illustratie, animatie, film, televisie, art direction en project management, reclame, uitgeverijen en authorial praktijk, concept omvatten kunst en computerspelletjes. Sommige studenten blijven studie aan post-graduate niveau in een breed scala van onderwerpen, film, nationaal erfgoed, kunst met medicijnen, kunst en psychotherapie, kunst en wetenschap, lerarenopleiding en beeldende kunst.

Inhoud

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Jaar 1 dient als een inleiding en diagnostische aanpak van visuele communicatie al is een programma dat het tekenen en omvat het maken ontwikkeld door middel van gevarieerde media processen en visuele technologieën. Alle praktisch werk is project leidde het verstrekken van een menu van de initiatieven die je verbeelding te testen en helpen u kennis en vaardigheden op te bouwen. U krijgt inzicht in de beeldcultuur en uw mening over vele aspecten van kunst en beeld maken zal uitbreiden en meer geïnformeerd door uw leren en onderzoek te krijgen. U leert hoe te analyseren en afbeeldingen deconstrueren, met name in de media en reclame en je in staat bent om je eigen werk te creëren in een beter geïnformeerde en verfijnde manier zal zijn.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Inleiding tot de hedendaagse kunst en beeldcultuur (theorie)
 • Inleiding tot Afbeelding Media (theorie)
 • Modeltekenen. (Gangen optie praktijk - figuur tekenen naar waarneming in de studio en op locatie)
 • Visual Communication Technologies: workshops en lessen in animatie, print-making, digitale media, fotografie en 3D.
 • Visuele Communicatie - Ontwikkeling en Productie (project onder leiding praktijk in beeld-making)

Jaar 2 (Credit Level 5)

U kunt nu het uitbreiden en verdiepen uw begrip in beeldcultuur en toegepaste image-making door een menu van de industrie geleid en persoonlijk onderzoeksinitiatieven, nationale en internationale student wedstrijden en zet projecten gedefinieerd. Dit jaar van de studie heeft de meeste flexibiliteit waar u electieve of optionele studie modules kunnen in beide semesters of te studeren in het buitenland. Dit is een periode van onderzoek en diepgaande verkenning van de visuele talen en methodologieën in het maken en ontwerpen. Je zal beginnen om je eigen richting op maat in de onderwerpen die u kiest en de media waardoor uw praktijk kunt ontwikkelen. In theoretische studies wordt u onderzoeken beeldcultuur diepgaander en onderzoek leidt naar het kiezen van een onderwerp voor uw proefschrift.

U kunt kiezen uit maximaal 2 Westminster keuzemodules of cursus optionele modules.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Tekening Systems (gangen optie praktijk - experimentele tekening praktijk en onderzoek)
 • Interdisciplinaire Practice (gangen optie praktijk - dat imago media ontwikkelt voor de online productie en distributie)
 • Visuele Communicatie: Contextualiseren en Enterprise (project geleid praktijk die image-making moedigt in verband met het milieu, de samenleving en de hedendaagse cultuur. Deze module is inclusief deelname aan nationale en internationale student wedstrijden en externe onderneming)
 • Visuele Communicatie: Onderzoek en Synthese (theoretische studies die lezingen in het hedendaagse kritisch debat binnen de visuele cultuur omvat en leidt in onderzoek en voorbereiding van een open vraag en bibliografie voor uw proefschrift)

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

U wordt nu de voorbereiding van uw portefeuille voor het invoeren van de werkplek of door te gaan met je onderzoek en studies op post-graduate niveau. Dit laatste jaar is gericht op het hoogtepunt van je leren en de aanmoediging om werk dat je eigen richting en aanpak definieert produceren.

De Major Project en Proefschrift modules u helpen om uw praktijk te professionaliseren en zorgen voor een laatste periode van diepgaande studie. De twee keuzemodules zijn ontworpen om het beroepsonderwijs professionele ontwikkeling of academisch onderzoek en een persoonlijke praktijk die minder marktgedreven weerspiegelen. Op dit moment leer is vooral voorlichting en advies over persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als onderdeel van deze industrie lancering cursus biedt beurs voor je diploma show in London Gallery West, en als onderdeel van D & AD New Blood tentoonstelling in Truman Brewery.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Visuele Communicatie: Proefschrift (een 8 - 10.000 woord essay over een onderwerp gekozen onderwerpen eerder op de cursus bestudeerd en afgestemd op uw praktische werk)
 • Onderzoek Informed Practice (gangen optie voor studenten die in zijn praktijk is niet beroepsgericht gedreven en vergen tijd om dieper onderzoek en visueel onderzoek. Dit zou gelden voor studenten verder te gaan met post-graduate studie, waarvan de praktijk is meer onder de bevoegdheid van de film of beeldende kunst of van plan om lerarenopleidingen in te voeren)
 • Professioneel Engagement en Enterprise (gangen optie met een specifiek beeld van beslissingen en illustratie industry focus voor studenten die van plan zijn om professioneel te werken in deze sector van de creatieve industrie)
 • Visuele Communicatie: Major Project (een intense en lange periode waarin praktische werk te ontwikkelen)

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan