Ba cum laude af in interieurarchitectuur

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in interieurarchitectuur

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Interieurarchitectuur is een zelfstandige discipline architectuur. De speci fi eke nadruk is het creëren van innovatieve en spannende interieur ruimten, vooral door de aanpassing en ruimtelijke manipulatie van bestaande gebouwen.

De cursus betreft niet alleen met fysieke interventie, maar ook met de manier waarop de ruimte wordt begrepen en bezet. De cursus sluit impliciet vraagstukken van duurzaamheid, door middel van haar bezorgdheid met hergebruik en renovatie, alsook het kritisch vermogen om adequaat te reageren op een bepaalde context.

Het is interdisciplinair in haar vooruitzichten en erkent het belang van andere nauw verwante gebieden, met inbegrip van Interior Design, tentoonstelling ontwerp, realisatie en lichtontwerp, retail en product design, interieur behoud evenals multidisciplinair en traditionele vormgeving praktijk.

De Interieurarchitectuur BA cursus is bedoeld om u uit te rusten met de praktische vaardigheden en theoretische kennis die nodig is om een ​​carrière na te streven in het interieur architectuur en design aanverwante gebieden en / of gaan naar verdere awards in het hoger onderwijs, het meest typisch een Masters kwalificatie.

Inhoud

Het ontwerp modules bevorderen van creativiteit, esthetische gevoeligheid en intellectueel onderzoek, samen met de vaardigheden die nodig zijn om individueel te werken en in groepen bij het ontwikkelen van ontwerpvoorstellen. Design projecten worden gegeven in kleine groepen in jaar 1 (Credit niveau 4), en studenten in Jaar 2 en 3 (Credit niveaus 5 en 6) worden georganiseerd in een studio systeem dat peer-group learning vergemakkelijkt.

De werkzaamheden die in de ontwerpstudio's vormt de basis van uw ontwerp portfolio, waardoor je voor te bereiden op de praktijk / werkgelegenheid, of ter ondersteuning van uw aanvraag voor postdoctorale studie. Technische vaardigheden, culturele context, design management en economie, en het commerciële aspect van interieurs die nodig zijn voor de praktijk zijn geïntegreerd met design projecten.

Je wordt beoordeeld door middel van uw ontwerp portfolio, design project werk en een academische portfolio, samen met visuele en mondelinge presentaties in de vorm van een individu of groep seminars, tutorials en presentaties van het ontwerp projectwerk.

Sujects van de studie

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus. Onderwerpen van onderzoek zijn:

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

 • Een geschiedenis van de architectuur
 • Inleiding tot de technische studies
 • Studies in Design: Design Fundamentals
 • Studies in Design: Design Strategies

Jaar 2 (Credit Level 5)

 • Architectuurgeschiedenis en Stedenbouw
 • Tentoonstelling en Ruimtelijk Ontwerp
 • Studies in Design: Cultuur en Wijziging
 • Studies in Design: Material en Detail
 • Op tijd gebaseerde media: Film

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

 • Illustrated Research Essay
 • Praktijken
 • Studies in Design: Ruimtelijke stelt zich voor
 • Studies in Design: Thesis Project

Studiebezoeken

Londen is een internationale stad met een rijk en gevarieerd aanbod van galeries, musea en culturele instellingen.

Het hele jaar door zijn er bezoeken aan tentoonstellingen, gebouwen en evenementen die ondersteuning en onderbouwing van uw werk binnen de cursus. Er zijn mogelijkheden om te gaan op excursies en studie in het buitenland in ruil regelingen van de universiteit in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates