Ba cum laude af in marketing management

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in marketing management

University of Westminster, Westminster Business School

Dit is een algemene bachelordiploma in marketing, voor degenen die hun toekomstige carrière te zien in marketing, maar niet in dit stadium, wens om verder te specialiseren. Onze graden in marketing hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die kunt u ervaren alle belangrijke gebieden in marketing voordat je nalise fi je diploma om je carrière keuze te passen. Wij bieden relevante vrijstellingen van het Instituut voor Direct en Digital Marketing (IDM) en zijn gericht op vrijstellingen van andere professionele organisaties, met inbegrip van het Chartered Institute of Marketing (CIM) te bieden.

Marketing managers zijn verantwoordelijk voor de beslissing welke producten te verkopen, aan wie, voor welke prijs, waar, wanneer en hoe. Ze hebben in te stellen en het bereiken van de verkoopdoelstellingen, en zorgen voor de pro fi ts en herhaal het bedrijfsleven. Als zodanig is marketing management door velen beschouwd als een van de meest stimulerende en bevredigende carrière, en deze cursus zal u toelaten om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​dergelijke carrière te ontwikkelen.

Inhoud

De modules je studie zullen uw begrip van de theoretische en praktische aspecten van alle gebieden van marketing te ontwikkelen.

Naast vakkennis, in de loop je de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de marketing te ontwikkelen. Misschien meer dan in enig ander gebied van het bedrijfsleven moet je in staat zijn om in teams effectief te werken, problemen op te lossen, de ontwikkeling van kritisch en creatief denken, en presenteer uw ideeën overtuigend.

Lesmethoden richten op actieve leren van studenten door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning (met inbegrip van groepswerk in jaar 1 en 2) ontworpen om uw interesse te schakelen.

Beoordelingsmethoden kunnen onder meer essays, rapporten, presentaties, case studies, video's, podcasts en affiches, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Business Practice voor Marketing
 • Koper Gedrag
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​optie module die je vaardigheden verbreedt of helpt u om meer diepgaande kennis van uw vakgebied te krijgen nemen. Uw optie module kan een vreemde taal zijn.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Business Practice voor Marketing
 • Marketing Metrics
 • Marketing Research
 • Product- en Brand Management

Plus twee opties: Distributie en Retail, Ethics and Social Responsibility in Marketing, Marketing B2B, Marketing Services, Sport Marketing of andere gebieden van het bedrijfsleven, met inbegrip van talen.

Beroepservaring of Study Abroad jaar

Tussen Jaar 2 en 3 kun je een jaar bedrijf stage te ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder British Airways, Disney Verenigd Koninkrijk en Heinz. Als alternatief kunt u in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Global strategisch management
 • Marketing Communications
 • Marketing Management
 • Marketing Planning en Strategie

Plus twee opties: Bestemming, Cultureel Erfgoed en Marketing, Proefschrift, Interactive en Digital Marketing, Global Marketing Management, New Product Development of andere zakelijke gebieden, waaronder talen.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates