Ba cum laude af in marketingcommunicatie

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in marketingcommunicatie

University of Westminster, Westminster Business School

De uitbreiding van nieuwe media technologieën gecombineerd met de relatie tussen klanten en organisaties biedt unieke gebieden van de studie binnen de marketing communicatie. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de marketing industrie om u te voorzien van de kennis, vaardigheden en capaciteiten je nodig hebt om een ​​carrière binnen de sterk concurrerende omgeving marketing communicatie na te streven.

De cursus zal van belang zijn als u zich aangetrokken tot een carrière in de communicatie-kant van de marketing industrie, of het nu met marketing, consultancy (zoals reclame), in public relations, brand management, directe en interactieve marketing, of in client-side marketing communicatie afdelingen.

Onze graden in marketing hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, die kunt u ervaren alle belangrijke gebieden in marketing voordat je nalise fi je diploma om je carrière keuze te passen.

Wij bieden relevante vrijstellingen van het Instituut voor Direct en Digital Marketing (IDM) en zijn gericht op vrijstellingen van andere professionele organisaties, met inbegrip van het Chartered Institute of Marketing (CIM) te bieden.

Inhoud

De modules je studie zullen uw begrip van de theoretische en praktische aspecten van alle gebieden van marketing communicatie te ontwikkelen.

Naast vakkennis ontwikkel je een goede overdraagbare vaardigheden, leren hoe ze effectief in teams te werken, problemen op te lossen, kritisch denken te ontwikkelen en presenteren van uw ideeën overtuigend.

Lesmethoden richten op actieve leren van studenten door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning (met inbegrip van groepswerk in jaar 1 en 2) ontworpen om uw interesse te schakelen.

Beoordelingsmethoden kunnen onder meer essays, rapporten, presentaties, case studies, video's, podcasts en affiches, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Business Practice voor Marketing
 • Koper Gedrag
 • Global Business Environment
 • Marketing Principes

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​optie module die je vaardigheden verbreedt of helpt u om meer diepgaande kennis van uw specialist area.Your optie module te krijgen kan een vreemde taal te nemen.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Adverteren
 • Business Practice voor Marketing
 • Marketing Metrics
 • Marketing Research
 • Sales Promotion en Public Relations

Plus een optie uit andere zakelijke gebieden, waaronder talen.

Beroepservaring of Study Abroad jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kun je een jaar bedrijf stage te ondernemen. Oud-studenten hebben stage afgerond in een verscheidenheid van het MKB en prestigieuze organisaties, waaronder British Airways, Disney Verenigd Koninkrijk en Heinz. Als alternatief kunt u in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Direct en Digital
 • Global Marketing Management
 • Global strategisch management
 • Geïntegreerde marketing communicatie
 • Personal Selling en Sales Management

Plus twee opties: Bestemming, Cultureel Erfgoed en Marketing, Proefschrift, Global Marketing Management, New Product Development, Managing Brands of andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder talen

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates