Ba cum laude af in modeartikelen beheer

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in modeartikelen beheer

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Deze cursus is ontworpen om de behoeften van de detailhandel direct te voldoen en werd ontwikkeld met uitgebreide inbreng van de mode en retail sector. Het blijft aan de behoeften van deze snel bewegende industrie te voldoen, en onze afgestudeerden zijn veel na gedurende hun hele loopbaan gezocht, met de huidige afgestudeerden werken bij Arcadia, ASOS, Aurora, John Lewis, Michael Kors, Reiss, River Island, Selfridges en Thomas Pink .

Bedrijven te ondersteunen de koers door gastcolleges en stages van studenten, evenals het werken met de studenten op industrie-gerelateerde projecten. We lopen een jaarlijkse netwerkevenement waar studenten aan vertegenwoordigers kunnen spreken van een dwarsdoorsnede van de retailers, en onze docenten hebben allemaal een succesvolle carrière in de detailhandel en begrijpen het belang van de rol van merchandisers binnen de industrie volledig.

Ons doel is om afgestudeerden te ontwikkelen met een sterke commerciële vaardigheden, een uitstekend inzicht in de sector, uitstekende communicatieve vaardigheden en wie zijn echte teamspelers. Terwijl ze opnoemen is een essentiële vaardigheid, ligt de focus veel meer op analytisch vermogen, en merchandising is een grote carrière keuze voor commercieel ingestelde studenten met een verlangen naar de mode. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De studie in het buitenland optie kunt u een mondiaal perspectief op de retail-industrie te ontwikkelen, en de modules zijn genomen tijdens deze periode uw kennis van de mode te ontwikkelen.

Inhoud

De cursus bevordert nieuwe manier van denken, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden. Het onderwijs wordt gegeven door een team van vaste medewerkers, allemaal met een aanzienlijke ervaring in de sector, samen met extra expertise uit de praktijk op specifieke gebieden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionals uit de industrie die relevant modules gedurende de vier jaar van de opleiding te ondersteunen.

Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke broeikas van creatieve mogelijkheden.

Lesgeven vindt plaats in lezingen, seminars, tutorials, stages, off-site bezoeken en via het online leersysteem Blackboard. Evaluatiemethoden in de groep rapporten en presentaties, de industrie projecten, portfolio-ontwikkeling en langere essays en examens.

De business plaatsing jaar is een integraal onderdeel van de cursus die zeer uw kennis en begrip van het ondernemingsklimaat zal toenemen en is een kritische factor bij het verbeteren van de daaropvolgende graduate loopbaanontwikkeling.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

U krijgt een goed begrip van de detailhandel en waar de merchandising-functie zit in relatie tot andere rollen, samen met het verkrijgen van inzicht in de verantwoordelijkheden die bij de merchandiser liggen te ontwikkelen. Je zal ook worden ondersteund in de overgang naar een universitaire studie; het vermogen om te onderzoeken, analyseren, evalueren en presenteren van informatie zal al worden onderwezen.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Fashion Marketing
 • Inleiding tot de Fashion Merchandise Industry
 • London Fashion
 • De rol van Kopers en merchandisers in de mode-industrie

Jaar 2 (Credit Level 5) - twee kalenderjaren

Ter voorbereiding van de eenjarige bedrijfsstages, zult u modules die u zal toelaten om de meeste van deze waardevolle kans te maken en om waarde toe te voegen aan het bedrijf dat u in dienst te nemen.

Onderwerpen van onderzoek:

 • Modetrends
 • Voorbereiding op het werk in Merchandising

Gedurende het jaar uit zal je een mentor toegewezen, en presentaties en een bedrijf verslag zal in de Business Experience module worden beoordeeld. U krijgt aanzienlijke en voortdurende steun aan een plaatsing veilig te stellen; Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het veiligstellen van de werkgelegenheid voor het jaar. De plaatsing jaar is onderworpen aan een jaarlijkse University administratiekosten.

Na de voltooiing van het jaar uit kunt u in het Verenigd Koninkrijk te blijven en onderwerpen, waaronder de studie:

 • Fashion Promotion
 • Global Retailing
 • Visuele merchandise
 • Textiles & Product Development

In aanmerking komende studenten kunnen solliciteren naar een van onze partners ruil voor een semester in het buitenland in Amerika (New York of Virginia), Canada, Hong Kong en Australië, waar aanvullende modules zullen worden bestudeerd. New York opties zijn vaak stage modules die altijd blijken erg populair te zijn.

Jaar 4 (Credit Niveau 6)

U krijgt de gelegenheid om modules die zowel bouwen op uw plaatsing ervaring en kunt u een zekere mate van specialisatie geschikt is voor uw gekozen carrièrepad te nemen.

Naast je Major Project - een jaar lang, diepte-stuk van de originele studie onder begeleiding van een mentor - onderwerpen van onderzoek zijn:

 • commerciële vaardigheden
 • Fashion Consumentengedrag
 • Fashion Branding
 • Fashion Ondernemerschap
 • Global Fashion Sourcing
 • Luxe Fashion Management
 • Sustainable Fashion
 • Trends en Change Implementation voor Fashion Retail

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan