Ba Cum Laude Af In Ondernemerschap

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Cum Laude Af In Ondernemerschap

University of Westminster, Westminster Business School

Het aanbieden van interessante mogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het runnen van een bedrijf of het creëren van een ondernemende organisatie, deze innovatieve cursus - op basis van een 'learning by doing' benadering - combineert de werelden van het bedrijfsleven ondernemerschap en het hoger onderwijs. U ontvangt een bedrijf door het opzetten van een team-bedrijf in een zakelijke omgeving met gelijkgestemde studenten te creëren. In plaats van lessen, zul je coaching sessies en verschillende projecten met uw team-bedrijf.

Je leert door te doen echt bedrijf met echte klanten en echte inkomsten. Een speciaal opgeleide coach zal zijn op de hand om te ondersteunen, te motiveren en te machtigen u en uw team om uit te blinken in uw ondernemende inspanningen. Je zult in staat zijn om kennis te trekken uit binnen onze Business School. Tegen het einde van deze cursus bent u in staat om professionele ondernemend, business management en leiderschap vaardigheden te demonstreren; vindt u ook het verwerven van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze innovatieve aanpak werd twee decennia geleden ontwikkeld in Finland en is met succes door de universiteiten in Frankrijk, Spanje, Hongarije en Nederland afgeleverd. Als een student op de cursus maak je deel uit van een internationaal netwerk, die uitstekende mogelijkheden voor samenwerkend leren en ondernemerschap biedt zijn. Onze afgestudeerden kunnen gaan om hun eigen start-up of werken in een ander bedrijf dat een goede kennis van ondernemersvaardigheden, teamwerk en geavanceerde leiderschap vereist draaien.

Inhoud

Je zult 'leren door te doen', op basis van een persoonlijk leren contract dat je kracht en professionele ontwikkeling en de fi nes je pad naar ondernemende competenties herkent.

Je zal het opzetten van activiteiten in een open of fi ce met je medestudenten. U ontvangt een vast inkomen door zaken te doen te genereren. Geleverd full-time, zul je een intensieve team coaching sessies ondergaan gedurende 38 weken waarin theoretische kennis wordt toegepast op uw bedrijf. Een team van goed opgeleide coaches ondersteunen en begeleiden u en uw team als uw bedrijf groeit en ontwikkelt.

In het eerste jaar krijg je kansen om te ontdekken, te testen en strek je potentieel om de vaardigheden van een effectieve ondernemer en teamspeler te ontwikkelen. In het tweede jaar, zult u uw vaardigheden, kennis en talenten te verbeteren in het beheren van uw team-bedrijf. Jij en je team zal zich richten op het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van het bedrijf. U krijgt de flexibiliteit om te leren van andere aspecten van het bedrijfsleven om je leren te ondersteunen bij het ontwikkelen van uw bedrijf. In het uiteindelijke jaar, zul je competent in besturen van het bedrijf en de invoering maatregelen getroffen om uw bedrijf te ondersteunen zijn.

Werken als een team in een ondernemende organisatie vraagt ​​om inzet en zelfdiscipline, maar het geeft je ook tal van zelfgenoegzaamheid. Uw succes zal worden geëvalueerd door de klanten, uw team en jezelf als een leerling. Direct, constructieve feedback heeft u de mogelijkheid voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over deze cursus wordt onderwezen en evaluatiemethoden, verwijzen wij u naar de volledige cursus document.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Accounting and Finance Fundamentals
 • Ondernemerschap in actie
 • Global Business Environment
 • Het beheren en analyseren van informatie
 • Marketing Principes
 • Mensen en organisaties

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Effectief Entrepreneurial Business Management
 • Perspectieven op Entrepreneurial Business Management
 • Duurzaam ondernemen
 • Team de creativiteit en innovatie

Plus twee opties: web-based business, Project Management, Business Ethics and Corporate Social Responsibility, Sports Marketing of andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder talen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Actuele vraagstukken in Entrepreneurship
 • Ondernemend Leiderschap
 • Ondernemerschap en Enterprise
 • Strategic Entrepreneurship Perspectief

Plus twee opties: Digital Analytics, Social Media for Business, Interactive en Digital Marketing, Project en Programma Management, consumentenbescherming of andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder talen.

Deze lijst is een indicatie van wat je studie over deze cursus. Voor meer specifieke en gedetailleerde module informatie verwijzen wij u naar de volledige cursus document.

Wij zijn blij met de aanvragen van studenten die niet beschikken over de toelatingseisen geschetst. De universiteit zal verzoeken op basis van het bewijs van persoonlijke, professionele en leerzame ervaring, waarbij kandidaten om aan de eisen van de mate voldoen aangeeft te overwegen. Aanvragers zullen worden geïnterviewd voordat een aanbod wordt gedaan. De kandidaten moeten in staat zijn het vermogen om effectief teams werken en gemotiveerd zijn aangetoond. Kandidaten moeten ook onafhankelijke leerlingen met interesse in ondernemerschap.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School

Laatst bijgewerkt op February 4, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500