Ba cum laude af in public relations en reclame

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in public relations en reclame

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Deze cursus legt evenveel nadruk op het beheersen praktische vaardigheden en het ontwikkelen van je academische potentieel. U krijgt een intensieve professionele training verzorgd door actieve beoefenaars ontvangen en analyseert de rol van PR en reclame spelen in de maatschappij en hun relatie tot de media. Je zal ook de ontwikkeling van een kritisch inzicht in de media-industrie, hun producten en hun publiek.

Het ministerie van media-onderzoek interesse betekent dat je bredere kwesties samen met studenten van de journalistiek, televisie en radio te bestuderen. We hebben zeer sterke banden met de PR en reclame-industrie, uitnodigen in een reeks van gastsprekers, en het organiseren van evenementen en bezoeken. Werkervaring wordt sterk aangemoedigd en ondersteund om je diploma te behalen en, gelet op de leidende positie van Londen in de wereld van PR en reclame, het is direct beschikbaar.

Onze studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van de werkgelegenheid in PR en reclame in het Verenigd Koninkrijk en in de hele wereld. Veel studenten gaan naar postdoctorale programma's in te voeren.

Inhoud

U leert hoe u de media-uitgang te analyseren en onderzoeken van de relaties tussen media, maatschappij, politiek, cultuur en technologie door middel van een verscheidenheid van de kern en optionele modules. U krijgt een grondige kennis van de public relations en reclame praktijken en de geschiedenis en de principes achter hen te ontwikkelen, samen met een kritische beoordeling van de hedendaagse vraagstukken waarmee professionals in deze sectoren.

De docenten behoren tot de top namen in het veld en worden regelmatig aangevuld met de huidige praktijk. Er zijn geen examens, en alle praktische werk wordt beoordeeld op de output, zoals individuele en collectieve activiteiten, met inbegrip van geschreven werk, mondelinge participatie en presentaties. Alle analyse werk wordt beoordeeld op essays, andere geschreven werk of kunstvoorwerpen en prestaties in seminars.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Je maakt kennis met de belangrijkste public relations en reclame vaardigheden - van het schrijven van persberichten en het omgaan met journalisten te reageren op reclame slips en begrijpen van campagne voeren - als academische benadering van het onderwerp. U zult media theorie modules in het eerste jaar, dat u kennismaken met de kaders waarbinnen de media functioneren en neemt enkele van de belangrijkste theoretische tools voor het analyseren van hen. Zij beschouwen de plaats van de media in de samenleving, politiek, kunst en cultuur.

Jaar 2 (Credit Level 5)

U zult online PR en reclame en campagnes te bestuderen in meer diepte. U leert ook hoe recht en ethiek hebben betrekking op PR en reclame. Tegelijkertijd vindt u een scala aan media theorie modules, wat verplicht is, een aantal optionele nemen. Voorbeelden van optionele media theorie modules omvatten: Publiek Studies; creativiteit; Media en de wet; Nieuws en publieke opinie; en seks, geweld en censuur.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

U produceert een grote PR en reclame uiteindelijke project en actuele thema's te bestuderen. Projecten uit het verleden zijn verschenen in print, broadcast en online media over de hele wereld. Je studeert Strategic Communications en een andere optionele module, met onderwerpen als celebrity cultuur en media; media over de hele wereld; multiculturalisme en de media; en aspecten van de journalistiek.

U zal ook een academisch proefschrift, een aanzienlijke origineel stuk van het werk op een media / PR / reclame-gerelateerd onderwerp.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

stage

U wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk stageplaatsen mogelijk, in overeenstemming met het ontmoeten van je studie verbintenissen.

Er is ook een verplicht werkervaring element om de mate, moet worden gedaan tussen het einde van het jaar 2 en het einde van het jaar 3, of in de tussenliggende vakanties. U moet nd fi uw eigen plaatsingen en schrijf rapporten over uw werk.

In het buitenland studeren

U kunt profiteren van onze Study Abroad overeenkomsten met buitenlandse universiteiten, de uitgaven een half academisch jaar aan een andere universiteit in landen als Australië, Canada, China, Hong Kong en de Verenigde Staten. Je werk zal meetellen voor je diploma in Westminster.

De erkenning van beroepskwalificaties

Westminster is een partneruniversiteit van de Public Relations and Communications Association en hebben alle studenten recht om lid te worden.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan