Ba cum laude af in radio en digitale productie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in radio en digitale productie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Radio is voorspoedig dankzij zijn vermogen aan te passen aan nieuwe vormen van consumptie en wordt getransformeerd voor de volgende generatie van luisteraars. Onze graad in Radio en Digital Production bereidt u voor alle aspecten van deze geweldige medium, van de productie van audio naar nieuwe platformen, het maken van uw eigen pop-up radiostation.

Onze studenten vertellen ons dat ze net als de locatie van de campus - recht voor de deur van de Londense media-industrie, onze professionele-standaard apparatuur (waaronder een gloednieuwe studio) en het bereik van de modules om uit te kiezen. Wij bieden ook een hechte en ondersteunende leergemeenschap.

De cursus leert je om audio en digitale content te produceren voor een verscheidenheid van uitzending platforms, met behulp van de nieuwste technologie. Praktisch productiewerk wordt ook aangevuld met academische beurs in media theorie.

Onze docenten behoren tot de top namen in hun vakgebied, en samen zullen we u helpen om de nodige vaardigheden te ontwikkelen in ondernemerschap en inzetbaarheid, om u voor te bereiden op de werkplek. Onze pas afgestudeerden zijn gegaan om te werken voor de commerciële radio sector (zoals broadcast assistenten en producenten, studio managers en presentatoren) BBC en, evenals het opzetten van digitale en sociale media.

Inhoud

Onze aanpak is om u te voorzien van alle praktische vaardigheden die je nodig hebt om te werken in radio, audio en multimedia productie. We combineren dit met de ontwikkeling van uw ondernemersvaardigheden, zodat elke praktisch stuk werk is gebaseerd op toonhoogte en commissie, culminerend in een individueel project waar u maken en kapelaan audio voor een externe organisatie. Een ander belangrijk aspect van de mate richt zich op de ontwikkeling van uw vermogen om te analyseren en te communiceren ideeën met betrekking tot de theoretische debatten over de media. Uw begrip van de sociale, politieke en economische context waarbinnen de media werkt zal u helpen een belangrijk stuk van oorspronkelijk onderzoek in je laatste jaar te produceren.

Leren vindt plaats door middel van een combinatie van face-to-face onderwijs - lezingen, workshops, seminars en kleine groep en een-op-een sessies - en begeleide zelfstudie aan groepsprojecten, individuele opdrachten, onderzoekstaken en voorbereiding.

De cursus is gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van Westminster School of Media, Arts and Design - waar u werkt samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke broeikas van creatieve mogelijkheden.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

We beginnen met inleidende vaardigheden in audio en digitale productie, leert u hoe u kunt opnemen, bewerken en mixen live vooraf opgenomen items, geluid, video en web content. U leert ook hoe je een studio bureau in een verscheidenheid aan productie-rollen te beheren en uitgegroeid tot pro fi ciënt. Tegelijkertijd leren we breder productie vaardigheden met inbegrip van onderzoek, juridische, ethische en compliance-kwesties en hoe om ideeën te pitchen. We leren u ook hoe u de esthetische kwaliteiten van audio en het creatieve gebruik van geluid uit een theoretisch perspectief kritiek, naast de sociale, politieke en economische betekenis van de media-instellingen. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • audio Lab
 • Digital Lab
 • Sound Cultures
 • Media en Globalisaton
 • Media en Maatschappij

Optionele modules zijn onder andere:

 • Bulletins en Blogs
 • Celebrity Cultuur en Media

Jaar 2 (Credit Level 5)

Je werkt aan een scala van productie-projecten, zowel individueel als groepsgewijze. In het bijzonder leert u over muziek scheduling, playlisting en commerciële muziekformaten door het produceren van een reeks van live muziek programma's, die radiocommercials, buiten uitzendingen en social media-inhoud bevatten. U zal ook een individueel project gericht op het vertellen van verhalen, die audio met andere digitale artefacten combineert. U kunt uit een reeks van andere radio-opties, zoals Talk Radio te kiezen, samen met een menu van modules van de faculteit en de universiteit.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Digital Story Telling
 • muziek Radio
 • Theorieën van Media en Communicatie

Optionele modules zijn onder andere:

 • Reclame en Promotie Cultuur
 • Creative Encounters
 • Creativiteit
 • Cultural Industries en Media Markets
 • Informatiemaatschappij
 • Onderzoek naar Media en Communicatie
 • Seks, geweld en censuur
 • Talk Radio

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

In uw uiteindelijke jaar, zullen u en uw cohort een 'pop-up' radiostation, die zal worden uitgezonden op het internet voor een langere periode te creëren. U zult belangrijke beslissingen over het publiek, het karakter en de muziek beleid van het station te maken. U zal ook verantwoordelijk zijn voor de marketing, de lancering en het uitvoeren van het station, waar een scala aan live-output als aanvullende audio-visuele content en social media zal omvatten. U zal ook werken aan een individueel project, het ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden om een ​​commissie om audio en digitale content voor een klant te produceren veilig te stellen, en het creëren van een portfolio van je werk als onderdeel van onze employability-module. Core modules omvatten:

 • Pop-Up Station
 • Professional Practice en Employability
 • Digital Ondernemerschap
 • Proefschrift / Extended Essay

Optionele modules zijn onder andere:

 • Actuele vraagstukken Mediabeleid
 • Het produceren van Audio Drama
 • Transforming Audiences

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

In het buitenland studeren

U kunt profiteren van onze Study Abroad overeenkomsten met buitenlandse universiteiten, de uitgaven een half academisch jaar aan een andere universiteit in landen als Australië, Canada, China, Hong Kong en de Verenigde Staten. Je werk zal meetellen voor je diploma in Westminster.

Rook Radio

Radio studenten worden aangemoedigd om deel te nemen en uit te voeren onze bekroonde internet radio station, rook Radio (www.smokeradio.co.uk), die werd uitgeroepen tot Best Student station in 2015. Dit is een waardevolle kans voor alle studenten om te leren over muziek planning, presentatie en productie, buiten uitzendingen, evenals evenementen, marketing en branding.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd door Skillset, de Raad Sector Skills (SSC) voor de creatieve industrie skillset.org

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan