Ba cum laude af in tv-productie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba cum laude af in tv-productie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Dit is een cursus praktijkgericht gegeven door broadcast professionals uit de industrie die een kritische analyse combineert met hands-on praktische vaardigheden. De cursus richt zich op hoe tv-programma's worden bedacht, geproduceerd, in opdracht en gedistribueerd in een digitale uitzending en multi-platform omgeving. Studenten werken via een digitale work fl ow ondersteuning van één camera en multi-camera studio productie modes en produceren van programma's in alle genres; van documentaire en drama serie TV commercials en studio entertainment shows.

Praktische vaardigheden in het bewerken, camera operaties, het opnemen van geluid, verlichting en graphics worden ondersteund door kritische analyse van de steeds veranderende geglobaliseerde uitzendingen en digitale media-industrie. Deze cursus is ontworpen om u voor te bereiden op de uitdaging van een multi-skilled, gemengde portefeuille carrière, en onze afgestudeerden hebben een hoge arbeidsparticipatie in veel verschillende rollen en aspecten van de media-industrie met inbegrip van de kinderen televisie, dramaseries, muziek video productie, sportuitzendingen, studio entertainment producties, tv-commercials, de filmindustrie en het bedrijfsleven televisiesector. U zult ook krijgen de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze studenten hebben Royal Television Society prijzen gewonnen in de afgelopen jaren in Entertainment en Documentaire categorieën, en onze afgestudeerden zijn gegaan om te werken op alle belangrijke aardse, digitale en satelliet-zenders en grote onafhankelijke productiemaatschappijen waaronder de BBC, ITV, Channel 4 , Disney, IMG, Endemol, Sky Sports en Turner Broadcasting.

Inhoud

Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke broeikas van creatieve mogelijkheden.

De cursus wordt gegeven door een mix van lezingen, groep tutorials en workshops, het ondersteunen van de ontwikkeling van zowel de praktische en kritische academische vaardigheden.

Studenten werken met de industrie standaard faciliteiten en apparatuur, televisie-industrie ervaren docenten en zeer gewaardeerde academici.

We maken gebruik van een verscheidenheid van evaluatiemethoden, met inbegrip van concrete projecten, presentaties, geschreven werk, blogs, websites, en reflecterende schrijven.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

U krijgt een uitgebreide inleiding op alle aspecten van de televisie productie vaardigheden, met inbegrip van camerawerk, editing, verlichting, productie, scenarioschrijven en geluidsopname te ontvangen, en passen deze aan het produceren van een dramaserie. U vindt er ook de geschiedenis en de analyse van de televisie genres, esthetiek, de distributie, het publiek en nieuwe media te bestuderen, en kan een optionele module uit een breed scala aan onderwerpen en specialismen te kiezen.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Inleiding tot Contemporary Media Theory
 • Inleiding tot Television Production Skills - Camera, geluid, Bewerken, Script
 • Verdere Television Production Vaardigheden -Productie management, Script, Screen Graphics, Lighting
 • Het produceren van Drama voor Broadcast en digitale promotie en distributie
 • Televisie Drama: Verleden, heden en toekomst
 • Televisie, Geschiedenis en Cultuur

Jaar 2 (Credit Level 5)

Productie modules bieden u de ervaring van het werken in kleine en grote teams, en in verschillende genres van de televisie; theorie modules op de hoogte van uw re fl ectieve en kritische analyse, en een scala aan optionele modules bieden de mogelijkheid om uw leerervaring uit te breiden en zijn gespecialiseerd in uw gekozen veld. Wij bieden ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren voor een semester aan een partneruniversiteit in Australië, Canada, China of Noord-Amerika.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Advertenties en Promotie Shorts
 • Alternative TV
 • Feitelijke Production Programme
 • Televisie in de 21e eeuw
 • Onderzoek en Synthese Onderzoek voor de Media en Communicatie

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Je werkt aan grote projecten van een keuze uit genres, het bepalen van de inhoud en het beheer van de productie en het einde distributieplatform, evenals het voltooien van een proefschrift.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Advanced Television Projects
 • Proefschrift
 • Extended Research Essay
 • Televisie en Media Professional Practice en Employability

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd door Creative Skillset, het door de regering gesteunde industrie training lichaam.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan