Ba dance (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba dance (Hons)

LASALLE College of the Arts

Dit is een dynamisch boutique-programma. Kleine grootte van de klas stelt docenten om een ​​persoonlijke interesse in uw welzijn en ontwikkeling. Door een verscheidenheid van interdisciplinaire samenwerking op elk niveau, wordt u aangemoedigd om de definitie van de dans in twijfel en duwen haar grenzen. De mentoring dat deze samenwerkingsprojecten begeleidt creëert een stimulerende en stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van individuele artistieke stemmen te helpen.

Geïnspireerd door Singapore locatie en sociale make-up, het programma omvat een reeks van culturen in de inhoud, aanpak en filosofie. International gastartiesten zullen bezoeken en hun werk en creatieve processen met u delen. Hun bijdragen zullen uw perspectief van de dans te verbreden en bieden belangrijke mogelijkheden om te netwerken. Zowel de docenten en het bezoeken van gastartiesten hebben getraind en gewerkt in instellingen en bedrijven in Azië, Europa en Amerika; hun cultureel diverse esthetiek, dansstijlen, en filosofieën zal nieuwe dimensies en gevoeligheden toe te voegen aan uw discipline. Als zodanig, het programma richt zich op het helpen om nieuwe expressieve talen te ontdekken.

In het laatste jaar, zult u professionele plaatsingen met partners uit de industrie, en de mogelijkheden krijgen om leerling op lokaal dansgezelschappen, diverse ateliers, of met gerespecteerde leraren. Afgestudeerden van dit programma zijn robuust competitief en worden geplaatst op de voorhoede van de hedendaagse dans creatie. Door het trainen met een huidige, creatieve en collaborative focus, zul je naar voren als een dans kunstenaar die zal uitdagen en uitbreiden van de definities van de dans.

Het benadrukken van de uitbreiding van opvattingen van de artistieke praktijk die worden ondersteund door de beheersing van de hedendaagse dans en choreografische technieken, omvat het programma: Prestaties en techniek om artisticiteit en begrip van de technische dans vaardigheden en stijlen te ontwikkelen; Choreografische expressie creatieve exploratie van dans en een fantasierijk gebruik van het lichaam aan te moedigen; Kritische analyse en theoretische studies om artistieke praktijk door middel van reflectie en contextualisering verbeteren.

Level 1 stelt een technisch, creatief, praktisch, en contextuele stichting; melding verschillende disciplines en theoretische benaderingen.

Niveau 2 ontwikkelt meer geavanceerde creatief denken praktijken om onderzoek en kennis te verbreden.

Niveau 3 consolideert persoonlijke ontwikkeling naar professionaliteit. Onderzoeksonderwerpen culmineren in de originele scriptie en creatieve output.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2 Programma: - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

Schriftelijke opdrachten: op je auditie / interview te worden ingediend.

  • Wees bereid om te praten over uw favoriete danser en / of een gedenkwaardige dansvoorstelling. Wat, wie je inspireert, en waarom je hebt gekozen om LASALLE te komen.
  • Schrijf over een dansvoorstelling die u onlangs hebben gezien. Vond je het leuk? WAAROM? (Ca. 200-250 woorden) - Zijn wafels echt beter dan pannenkoeken? (Ca. 200-250 woorden)

Audition Richtlijnen

  • U wordt verplicht om een ​​anderhalf uur Ballet class / Contemporary class tijdens de auditie doen. Extra Hedendaagse dans combinaties kan worden gegeven.
  • Als u het gevoel Contemporary Dance of Ballet niet best uw natuurlijke dans vermogen te tonen, kunt u een verzoek naar een mogelijkheid om het uitvoeren van een solo demonstreren andere techniek, zoals Jazz of Hip Hop. De duur van de individuele vastgesteld op 1 tot 3 minuten. Als u vraagt ​​deze kans moet worden aangegeven in het aanvraagformulier, maar is onderworpen aan de goedkeuring.
  • Als je absoluut geen ervaring in de Ballet / Contemporary, bent u een DVD van je dansen in de techniek die u vertrouwd bent met, voorafgaand aan de auditie datum, of om de DVD te brengen met u voor de auditie indienen.

Dingen op te merken

Bij de voorbereiding van de auditie, is het raadzaam dat u grondig te warmen en dat u de juiste dans slijtage en schoeisel voor de auditie te dragen. Let op dat u kan worden gevraagd om te improviseren in je auditie.

Waar zijn we naar op zoek?

De beoordeling van uw auditie zal worden gebaseerd op uw vermogen op te pikken en te repliceren stappen, blijkt natuurlijke dans vermogen, een goed begrip van de gekozen techniek, een sterke prestatie kwaliteit en een passie voor beweging.

We zijn op zoek naar mensen die gedisciplineerd, open voor het leren en zijn gewijd aan het groeien in hun kunst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan