Ba digitale film & tv-productie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit diploma wordt uitgereikt door Teesside University

De Bachelor in Digital Film & Television Production-programma bij Grimsby is ontworpen om u te voorzien van een breed scala van productie-vaardigheden en technieken die geschikt zijn voor de werkgelegenheid in de media-industrie. Het programma is gemaakt en ontwikkeld door ervaren en actieve praktijk van het bedrijfsleven die op de hand om u te begeleiden door de cursus, het ontwikkelen van uw praktische vaardigheden en je voorbereiden voor de industrie. De aanzienlijk deel van het werk is praktisch, met een aantal academische, creatieve en reflexieve schrijven.

Er zijn geen examens op het programma; de inschaling voor je diploma is gebaseerd op opdrachten die je inlevert, die single en multi-camera filmproducties, documentaires en motion graphic sequenties omvatten.

Uw tijd aan de Universiteit is een kans om je creativiteit te bloeien, en het Universitair Centrum in Grimsby is de perfecte plek voor dit. Op de cursus, u volledige toegang tot twee volledig geïntegreerde, multi-camera HD Studios (een daarvan is een indrukwekkend groen scherm virtuele studio met motion capture-mogelijkheden) Sony EX3 en EX1 camera's, suites bewerken uitgerust met Final Cut Studio en Adobe Master hebben collectie en een waaier van extra hardware, alles wat er om je films te geven dat professionele rand.

Met een scala aan creatieve cursussen alles onder één dak in het Universitair Centrum, is samenwerking met gelijkgestemde creatieve studenten aangemoedigd om uw TV en Film projecten naar dat volgende niveau. Op de top van dit alles, hebben we ook onze eigen omroep televisie kanaal op de campus, waardoor u de gelegenheid om echte, professionele werkervaring, terwijl het uitvoeren van je studie op de baan te krijgen - een unieke functie om de cursus Digitale Film & TV Production in Grimsby!

BA Digitale Film & Television Production Key Information

  • Fundamenten van Film en Televisie Productie technieken te leren met een breed scala aan praktische workshops en ervaringen - Ontwikkel ervaring in het werken in tapeless workflow omgevingen, het werken met Sony EX3 en EX1 XDCam camera's - Gebruik onze state of the art virtuele studio en HD Newsroom, uitgerust met Sony EX3 camera's, volledige Autocue systeem, Ianiro koele verlichting en 40 "LCD HD-monitoren - Ontwikkelen bewerken en post-productie vaardigheden in Final Cut Studio en Adobe Master Collection - Auteur, directe en project te beheren een reeks van onafhankelijke en groep gebaseerde film en tv Projecten - Leer scenarioschrijven technieken en ze rechtstreeks van toepassing op uw films - Gain waardevolle werkervaring op onze eigen omroep TV-zender, gebaseerd op de campus.
  • Er zijn geen examens. Alle kwaliteiten worden bereikt door middel van cursussen - Lagere collegegeld dan bijna alle andere vergelijkbare cursussen en hoger een-op-een tutor tijd - State of the art Digitale Film & TV-apparatuur ondergebracht in een speciaal gebouwde GBP23 miljoen Universitair Centrum De BA Digitale Film & Television Production Natuurlijk is een relatief nieuwe graad en onze KIS gegevens niet volledig het potentieel van wat in staat is hier bij Grimsby weerspiegelen. Kom langs en neem een ​​kijkje op onze faciliteiten, dan zouden we graag om u rond te leiden. Wij garanderen u zult onder de indruk!

Toelatingseisen:

Standaard toelatingseis voor de opleiding is 180 UCAS punten, minimum. Echter, in lijn met de verbreding van de participatie kort en strategie voor levenslang leren, het Instituut zal ook toepassingen van niet-traditionele lerenden die niet over formele academische kwalificaties aan te moedigen. We beschouwen veel verschillende kwalificaties, om ervoor te zorgen dat degenen die het talent en de mogelijkheid om te studeren en te leren bij ons krijgen de kans om dat te doen.

Internationale Studenten vereisen ook een IELTS score van 5.5 op alle gebieden of een B2 gelijkwaardig Engels taal kwalificatie

Wat leer je:

Year One - Niveau 4 - Certificaat Stage

Het eerste jaar van de cursus is ontworpen om een ​​breed scala aan kernvaardigheden die op zal gaan in leveren tot verdere modules later op de mate geven. In je eerste jaar zul je enkele camera filmproductie, multi-camera TV-studio productie, scenarioschrijven, inleiding doen om feitelijke programmering, productie planning, en kijk naar digitale media theorie.

Jaar Twee - Level 5 - Diploma Stage

Het tweede jaar van de opleiding is gericht op de ontwikkeling van uw core basis van de productie vaardigheden, op zoek in meer diepte geavanceerde technieken, en de introductie tot aspecten zoals broadcast motion graphics. Deze modules richten zich op het ontwikkelen van uw vermogen om inhoud van hoge kwaliteit te produceren, het begrijpen van het productieproces in detail, en opent u tot een scala aan media theorieën met betrekking tot de informatie die leeftijd. Tijdens je tweede jaar op de cursus, zal je actief deelnemen aan het werk gebaseerde activiteit, het werken met een lokale media werkgever om je professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Drie jaar - Level 6 - Honours Stage

Een kans voor u om de mogelijkheden volledig te verkennen en gebruik maken van de vaardigheden die je hebt geleerd van de twee voorgaande jaren op de cursus om een ​​stuk van het werk van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. Uw laatste grote project is uw kans om uw film te maken potentieel aantonen dat het hoogste niveau, waardoor u de mogelijkheid zich te specialiseren in een creatief medium van uw keuze, of het nu feitelijk of fictief *. Naast dit, zult u een uitgebreide studie uit te voeren in een gebied van uw keuze om uw proefschrift te produceren, en je zal ook de mogelijkheid om uw professionele portfolio te ontwikkelen, krijgt u klaar voor de media-industrie tegen de tijd dat u de universiteit verlaat worden gegeven.

  • Studenten zullen ofwel een Drama of documentaire voor de 'Final Project' kiezen

Hoe wordt de cursus beoordeeld:

Terwijl op dit programma studenten zullen worden beoordeeld met behulp van verschillende methoden: essays / rapporten, tijdschriften / notebooks / schetsboeken, individuele en collectieve presentaties, praktische studiowerk, evaluatieve uitspraken, visuele analyse blijkt in ontwikkelingsstudies en creatieve resultaten en een eindwerk.

Werkgelegenheid informatie:

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zal afgestudeerden worden uitgerust met de kennis en creatieve vaardigheden om een ​​nieuwe carrière na te streven, of een bestaande op het gebied van digitale film of tv-productie te bevorderen. De werkgelegenheid in de media is vaak op freelance basis, en vorige afgestudeerden zijn gegaan om te werken voor grote media bedrijven zoals BBC of Sky, of gekozen voor het opzetten van hun eigen bloeiende media productie bedrijf in de lokale omgeving.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute is one of the largest colleges in the UK and is situated in the picturesque county of North East Lincolnshire, on the East Coast of England. Grimsby is famous for its heritage as a thriv ... Lees meer

The Institute is one of the largest colleges in the UK and is situated in the picturesque county of North East Lincolnshire, on the East Coast of England. Grimsby is famous for its heritage as a thriving fishing port, has stylish café bars, pubs and restaurants and, within a few miles, you'll find stunning countryside and sandy beaches. So, as well as being a very friendly and affordable place to live and study, you'll have plenty to see and do in Grimsby. Lees Minder