Ba economie

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba economie

University of Denver

BA Economie

"Moge u leven in interessante tijden!" - Befaamd om een ​​oude Chinese vloek.

Deze zeker lijken te zijn interessante tijden waarin aan het bestuderen van de economie zijn. De studenten van vandaag hebben zich ontdekt om te leven in een nogal turbulente economische landschap, op zijn zachtst gezegd. Als goed, de politieke leiding en het electoraat, en zelfs de economische beroepsgroep tot op zekere hoogte lijken te zijn problemen overeenstemming te bereiken over wat te doen over dit.

Hier aan de universiteit van Denver studenten in de economie proberen te begrijpen hoe de sociale apparaat dat de productie en distributie van goederen en diensten betreft het werkt. Studenten onderzoeken naar de oorzaken van het proces van economische groei en ontwikkeling, zowel binnen als tussen landen, en onderzoekt de sociale impact. Ze bestuderen onderwerpen zoals de beschikbaarheid en de gevolgen van het overheidsbeleid alternatieven, de relatie van de financiële markten op de economie, de gevolgen van de toenemende globalisering van de economische activiteiten, of de interactie van de economie met zowel de natuurlijke als de sociale omgeving. Ze bestuderen ook hoe de economische theorieën hebben meer dan tijd om deze verschillende onderwerpen aanpakken ontwikkeld.

De belangrijkste unieke van ons programma komt door het feit dat onze faculteit een iets breder beeld van wat Economie gaat dan wordt gevonden in het gemiddelde Economics Amerikaanse programma Wij presenteren alternatieve perspectieven voor de historische en hedendaagse relevantie van ons materiaal . Onze curricula stimuleren studenten niet op te nemen in de ontvangen kennis als de waarheid, maar om het te onderzoeken en vraag het.

Wij beschouwen de economie als een onderdeel van een complexe samenleving, zodat we het gevoel hebben dat aan de aspecten van de samenleving met betrekking tot de economie te begrijpen, moeten de studenten iets over de andere elementen te begrijpen ook. Gerelateerde voordelen van onze aanpak is dat het vermindert de "droge" of Economics vaak ervaren door studenten en dat het leent zich heel gemakkelijk te benadrukken van het belang van het schrijven. Inderdaad, theDepartment is trots op het feit dat we de nadruk leggen schriftelijke opdrachten en kritisch denken in onze beoordeling van de prestaties van leerlingen. We hebben ook te overwegen ons gebruik van primaire bronnen en een grotere leesopdrachten dan vindt men in de typische USEconomics curriculum tot enorme voordelen voor onze studenten.

De studie van Economie biedt studenten de kennis die nodig is om een ​​sterke burger-deelnemer in economische zaken zijn. Economie majors bereid zijn voor een breed scala van loopbanen in de overheid, het bedrijfsleven, financiën, politiek en onderwijs. Het is ook een ideale grote voor studenten die van plan zijn hogere graden in de rechten, het bedrijfsleven, of internationale studies voort te zetten. Inderdaad, kan de soorten van het schrijven en wiskundige vaardigheden die een student kan verwerven in ons programma blijken zeer waardevol te zijn voor een afgestudeerde, ongeacht wat de weg kan hij of zij volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan