Ba economie

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba economie

West Virginia State University

economie is de studie van hoe de economie werkt met behulp van omschrijvingen, genaamd modellen, van hoe individuen en organisaties beslissingen mijn maken om hun doelen te bereiken. Economische modellen worden gebruikt om voorspellingen of voorspellingen te doen. Economie majors zijn meestal werkzaam in de financiële sector, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en het beheer van geld bedrijven, evenals de overheid, (staat, lokale en federale), niet-financiële vennootschappen, internationale organisaties, de Federal Reserve System, onderzoeksorganisaties en regelgevende instanties.

Bachelor of Arts in Economics Concentraties:

Studenten moeten kiezen voor één van de drie gebieden van de concentratie als gevolg van hun specifieke belangen: Bedrijfseconomie, International Economics, en Social Science Economics.

  • Bedrijfseconomie
  • Internationale Economie
  • Sociale Wetenschappen

Cursussen

ECON 101. Amerikaanse economie Een cursus ontworpen om studenten aan de fundamenten van hoe een vrijemarkteconomie werkt als individuen te introduceren maken micro-economische beslissingen van hun eigen gebaseerd op de kosten-baten-principe. De besprekingen van de cyclische aard van het BBP productie, werkloosheid, kosten van levensonderhoud, de rente, de overheidsschuld, ad tekorten zullen worden opgenomen.

ECON 201. Beginselen van de macro-economie Een betrokken bij de werking van de economie als geheel inleidende cursus. Ontwikkeling van de theorieën van de consumptie, de investeringen, en evenwicht inkomen; toepassing van de theorie naar de huidige macro-economische problemen; monetair en fiscaal beleid en de invloed daarvan op de economische activiteit.

ECON 202. Beginselen van Micro-economie Een primair bezig met de werking van specifieke delen van de economie introductiecursus. De theorie van het consumentengedrag en stevig gedrag onder verschillende mate van concurrentie; de bepaling van de prijs in zowel product- en grondstoffenmarkten. Toepassing van de theorie naar de huidige micro-economische problemen.

ECON 301. Intermediate Macro-economie De cursus is een overzicht van de huidige en vroegere theorieën van de macro-economie en hoe stabiel het is. Deze theorieën kunnen worden verklaard met behulp van grafische, algebraïsche, en geschreven analyse. Ook zijn de effecten van de verschillende standpunten van elke theorie beleid beschouwd, en ten opzichte van de economie zien we elke weergave wordt geanalyseerd. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 302. Intermediate Micro-economie De cursus analyseert hoe consumenten, bedrijven, overheid, of enige andere economische eenheden optimale beslissingen onder verschillende marktomstandigheden kunnen maken. Micro-economische theorie wordt gebruikt om geselecteerde economisch beleid en de praktijken van ondernemingen enerzijds en de overheid te evalueren. Voorwaarden voor de algehele efficiëntie worden ook ontwikkeld. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 305. Econometrie Deze cursus ontwikkelt vaardigheden in te schatten economische verhoudingen geaard in de economische theorie. Studenten zullen statistische software gebruiken voor de schatting. Basisbegrippen van de statistieken zal worden gebruikt. Voorwaarde: ECON 201 en 202; BA 203.

ECON 306. Openbare Financiën, Belastingen, en fiscaal beleid Analyse van de belastingen en de overheidsuitgaven. De impact van de verschillende niveaus van de overheid op de lokale, provinciale en nationale economieën. Historische en actuele analyse van de rol van het begrotingsbeleid op conjunctuurcycli. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 308. Money, Banking en Monetaire Theorie Een overzicht van de historische ontwikkeling van de Amerikaanse monetaire en bancaire instellingen; analyse van de hedendaagse monetaire theorie en beleid en een kritiek van de monetaire problemen en hun alternatieve oplossingen; een herziening van de internationale monetaire structuur. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 310. Economische Ontwikkeling Problemen van economische ontwikkeling geconfronteerd met de lage inkomens landen van de wereld. Onderwerpen zijn onder meer de internationale handel, buitenlandse hulp, kapitaalvorming en de rol van de overheid in de industrialisatie proces. Geselecteerde gebieden van de VS, zoals Appalachia zal ook worden overwogen. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 320. Labor Economics Analyse van de theoretische en historische ontwikkeling van de Amerikaanse arbeidersbeweging; collectieve onderhandelingen, loon theorie en de impact van de vakbond loonbeleid op de huidige economische en sociale problemen. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 330. Urban Economics Deze cursus richt zich op stedelijke gebieden als unieke plaatsen van productie en consumptie. De rol van de transportkosten bij het bepalen locatie in de stad zullen worden besproken en analyse zullen ontwikkeld worden om uit te leggen waarom de steden zijn groter dan het omliggende platteland. Naast deze locatie aspecten van steden, zullen dergelijke stedelijke problemen zoals armoede, misdaad, onderwijs, vervoer, openbare financiën en de optimale grootte van de stad in detail worden onderzocht. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 340. Hedendaagse economische vraagstukken Rapporten en bespreking van leidende economische problemen en vraagstukken. De nadruk zal liggen op de relatie van de economie om echte problemen worden geplaatst. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 399. Special Topics in Economie (1-3 credit-uren) Een junior-niveau cursus ontworpen voor een onderwerp van speciale lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Voorwaarde: ECON 201 en 202 of toestemming van de instructeur. Kan worden herhaald voor een periode van maximaal zes credit-uren.

ECON 401. Geschiedenis van het economisch denken Onderzoek van de economische theorie die grote scholen van het economisch denken en de economische omgeving die ze zelf hebben geproduceerd. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 406. Vergelijkingen van economische systemen Een vergelijkende studie van de filosofische en ideologische fundamenten van deze systemen, variërend van het kapitalisme naar het communisme. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 409. Wiskundige Economie Toepassing van de geselecteerde wiskundige principes aan de economie. Differentiaal en integraalrekening, matrix algebra, input-output analyse en lineaire programmering zullen worden toegepast op de economische theorie. Statische vergelijkende statische en dynamische analyse worden beschouwd. Voorwaarde: ECON 201, 202 en 120 MATH.

ECON 410. International Economics Factoren die de doorstroming van de handel en de betalingsbalans; internationale economische theorie en de toepassing; handel controles en hun invloed op de internationale economie. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 411. Hedendaagse het economisch denken Deze cursus vergelijkt neoklassieke economie met een selectie van heterodoxe economische scholen. Economische methodologie en sociologie van de economische wetenschap worden benadrukt. Het methodologisch kader wordt toegepast op de sociale systemen van het kapitalisme en socialisme. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 415. Bedrijfseconomie Toepassing van micro-economische theorie en analysetechnieken om bestuurlijke beslissingen te nemen. Deze klasse biedt een praktische kennis van de vraag schatting, lineaire programmering, spel, theorie, prijzen, en kapitaal budgettering. Cursus omvat het leren en het gebruik van de juiste software. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 416. International Finance Deze cursus bestudeert praktisch kader voor het begrijpen en uitvoeren van effectieve zakelijke en financiële besluitvorming door de multinationale bedrijven in een internationale context. Deze cursus voldoet aan de eisen voor de BA-416. Voorwaarde: ECON 201, 202 en BA 313 of ECON 410.

ECON 417. Health Economics Economische analyse van de dynamiek van de gezondheidszorg en de consumptie in de VS Bespreking van de kosten voor gezondheidszorg, toegang, wetgeving en internationale vergelijking van de gezondheidszorg. Voorwaarde: ECON 201 en 202.

ECON 420. Senior Seminar Deze cursus is het sluitstuk van de undergraduate economie ervaring en het integreert de economie kern. De student zal een onderzoeksonderwerp te kiezen, de bouw van een model of een literair kader, en toepassen op het probleem. Een baccalaureaat test van de kennis en vaardigheid in de economie kern zal worden toegediend als onderdeel van de beoordeling van leerlingen. Voorwaarde: ECON 201, 202, 301, 302, 305, 306 en 308.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates