Ba en waterbouw - st. ambrose universiteit

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leer ons kennen - u zult het geweldig vinden!

St. Ambrose is een comfort zone voor ingenieurs; het is niet zo groot dat je zult verdwalen, of het nu in een lezing of een menigte. En onze veteraan faculteit begrijpen de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de werkende wereld door het geven u veel ervaring, van uw entry-level klassen door het hoogtepunt Senior Design Course.

Het is allemaal hier - fundamentals, milieu, voorbereiding. Plan een bezoek van vandaag en bezoek Engineering bij St. Ambrose om nog meer te leren.

St. Ambrose University is de enige universiteit in de Quad Cities aanbod Bachelor of Science graad in Industrial Engineering, Mechanical Engineering, en een dual degree optie (Industriële en mechanische engineering).

industriele engineering

Industrial Engineering houdt zich bezig met het ontwerpen, evalueren, en verbetering van de systemen. Bij St. Ambrose, onze nadruk ligt op hoe mensen passen in deze systemen om te zorgen voor een veilige en productief werk.

Industrieel Ingenieurs zijn in hoge vraag in vele sectoren van de economie, van de traditionele industriële omgevingen aan het stroomlijnen van het ziekenhuis operaties. De geleerde vaardigheden als industrieel ingenieur zal een schat aan mogelijkheden voor de afgestudeerde te bieden.

Het programma missie is om afgestudeerden die ontwerpen, communiceren en implementeren van technische oplossingen die voldoen aan de behoeften van alle betrokkenen te ontwikkelen.

Doelstellingen en resultaten

Programma onderwijsdoelstellingen

Studenten worden opgeleid door middel van een zorgvuldig ontworpen curriculum dat bewezen engineering design kennis, een breedte van het algemeen onderwijs, blootstelling aan moderne methoden, de ontwikkeling van het denken, schrijven en presentatievaardigheden, een goed begrip van ruimtelijke relaties, en het vermogen om echte problemen op te lossen omvat . Industrial Engineering afgestudeerden:

  1. Blijk geven van hun succes door middel van leiderschap rollen.
  2. Advance hun expertise door middel van professionele praktijk of graduate onderwijs.
  3. Te onderzoeken, te definiëren, te communiceren, te verdedigen en te implementeren oplossingen voor complexe problemen.
  4. Verrijken hun leven en het leven van anderen.

Student Outcomes

Studenten worden geacht te kennen en in staat zijn om de volgende student uitkomsten doen op het moment van afstuderen. Deze hebben betrekking op de vaardigheden, kennis en gedragingen die studenten verwerven in hun toelatingsexamen door het programma: a) Het vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen.
b) Het vermogen om te ontwerpen en uitvoeren experimenten, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
c) Er is een mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid te voldoen.
d) Er is een mogelijkheid om te functioneren op multidisciplinaire teams.
e) Er is een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen.
f) Een begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
g) Het vermogen om effectief te communiceren.
h) De brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
i) Een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren.
j) Een kennis van de hedendaagse kwesties.
k) Een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap te gebruiken.
l) Het vermogen om te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en verbeteren van geïntegreerde systemen die mensen, materialen, informatie-apparatuur en energie te nemen.
m) Het vermogen om systemen te integreren met behulp van passende analytische, computationele en experimentele praktijken.

Mechanische Techniek

Werktuigbouwkunde is de breedste discipline in engineering en maakt gebruik van een combinatie van personele, materiële en economische middelen om oplossingen te bieden voor problemen in de samenleving. Als een toegepaste wetenschap, wordt Werktuigbouwkunde richt zich op het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, het beheer en de controle van de technische systemen.

Bij St. Ambrose, onze nadruk ligt op de mensen en het ontwerpen en aanpassen van omgevingen om het beste past bij de persoonlijke behoeften, zoals het plannen van efficiënte verwarming en koeling systemen voor nieuwe installaties of het ontwikkelen van apparatuur om te helpen met een handicap worden meer zelfvoorzienend.

De missie van de Mechanical Engineering programma is om afgestudeerden die analyseren, ontwerpen ontwikkelen, communiceren, en mensen te integreren in thermische en werktuigbouwkundige oplossingen.

Doelstellingen en resultaten

Programma onderwijsdoelstellingen

Studenten worden opgeleid door middel van een zorgvuldig ontworpen curriculum dat bewezen engineering design kennis omvat; een breedte van het algemeen onderwijs; blootstelling aan moderne methoden; de ontwikkeling van het denken, schrijven en presentatievaardigheden; inzicht in ruimtelijke verhoudingen; en het vermogen om echte problemen.

Industrial Engineering afgestudeerden:

  1. Blijk geven van hun succes door middel van leiderschap rollen.
  2. Advance hun expertise door middel van professionele praktijk of graduate onderwijs.
  3. Te onderzoeken, te definiëren, te communiceren, te verdedigen en te implementeren oplossingen voor complexe problemen.
  4. Verrijken hun leven en het leven van anderen.

Student Outcomes

Studenten worden geacht te kennen en in staat zijn om de volgende student uitkomsten doen op het moment van afstuderen. Deze hebben betrekking op de vaardigheden, kennis en gedragingen die studenten verwerven in hun toelatingsexamen door het programma: (a) een vermogen om kennis van wiskunde toe te passen, wetenschap en techniek

(B) een vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren

(C) de mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid te voldoen

(D) een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams
(E) de mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen

(F) een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid

(G) een vermogen om effectief te communiceren
(H) de brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen

(I) de erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren
(J) kennis van de hedendaagse problemen

(K) het vermogen om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap te gebruiken.
(L) een vermogen om principes van engineering, fundamentele wetenschap en wiskunde van toepassing zijn (met inbegrip van multivariate calculus en differentiaalvergelijkingen)
(M) een vermogen om te modelleren, analyseren, ontwerpen en realiseren van fysieke systemen, onderdelen of processen; en voor te bereiden studenten om professioneel te werken in zowel de thermische en mechanische systemen gebieden

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Lees meer

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Lees Minder
Louisville , Terre Haute , Greensboro , schrijfbureau , Valparaiso , North Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Meer Minder