Ba engels

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba engels

Park University

De missie van de Engels-afdeling bij Park University is bij te brengen in haar studenten kritische praktijken in lezen, schrijven en denken, om creatief en humanistische reacties op literatuur, het leven en de intellectuele inspanning te bevorderen.

Ongeacht hun professionele doelen, studenten in onze Engels opleiding genieten van een lonende undergraduate curriculum dat een breed scala aan carrièremogelijkheden biedt bij het afstuderen. Een diploma in het Engels wijst de ontwikkeling van analytische lezen en cognitieve vaardigheden en het articuleren gebruik van orale en geschreven taal. Maar op Park University, het Engels graad benadrukt ook een wereldwijde, multiculturele focus. Het stelt dus studenten met een appreciatie van een van de belangrijkste culturele artefacten van de menselijke ervaring-literatuur-en wekt een goed begrip van de geschiedenis en cultuur van diverse samenlevingen over de hele wereld. Een dergelijk inzicht ondersteunt Park's kernwaarde van betrokkenheid bij het maken van de gemeenschap onder alle mensen van de wereld. Join us!

Studenten kunnen alleen een Engels Bachelor's degree in Parkville, Mo door de 16-weekse programma voort te zetten; echter, een Engels minor is beschikbaar ofwel face-to-face of online.

Engels majors kunnen concentreren op een van de twee programma's: literatuur of schrijven. Beide programma's aan te moedigen studenten aan vele facetten van de menselijke natuur en cultuur verkennen door middel van de studie van de literatuur en aan begrip en behendig gebruik van de taal te ontwikkelen. Beide concentraties helpen studenten bij het verwerven van de kennis, analytische vaardigheden en het schrijven van vaardigheden die nodig zijn door zulke professionals als schrijvers, redacteuren, docenten, managers en advocaten.

Studenten die verdienen een Bachelor of Arts graad in Engels van Park University stellen een sterke achtergrond in het schrijven en analytische vaardigheden die hen voorbereiden op tal van carrièremogelijkheden in een scala van gebieden, waaronder: - Het schrijven en creatief schrijven voor boeken, toneelstukken, scripts en media - Bewerken - Onderwijs - management / administratie

Deze graad vereist een minimum van 122 in totaal krediet uur om af te studeren.

EISEN

  • 42 uur - 2.0 Cumulatieve GPA
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan