Ba engels

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba engels

West Virginia State University

Het doel van instructie in de Afdeling van het Engels is om afgestudeerden die zijn bedreven in het analytisch denken, in het kritisch lezen van literaire en nonfictional teksten te ontwikkelen, en in een verscheidenheid van het schrijven modi. Alle afgestudeerden moeten in staat zijn om hun kennis van de kenmerken van de taal, interpretatieve benaderingen van literatuur in het Engels uit verschillende perioden, en het proces van het componeren te tonen.

Cursussen aangeboden door de afdeling bereiden studenten voor het lezen en schrijven van het hele college curriculum, voor communicatie in het bedrijfsleven en beroepen, voor de gevorderde studie en het onderwijs van het Engels, en voor een loopbaan in professioneel schrijven, publiceren en aanverwante gebieden.

De Bachelor of Arts in het Engels heeft een gemeenschappelijke kern van cursussen in taal, schrijven, literatuur en kritische theorie. Studenten kunnen kiezen voor de meer traditionele Literatuur Option, die hen voorbereidt op graduate studie, professionele school of een ander aantal beroepen na te streven, de Professional Writing Option, die studenten voor graduate studie bereidt in samen schrijven met een verscheidenheid van loopbanen als commerciële of creatieve schrijvers. De afdeling biedt ook het Technisch schrijven Option, die studenten voor een loopbaan bereidt in technologische gebieden die documentatie voor publiek technische, zakelijke en consumenten nodig hebben.

Bovendien, West Virginia State University biedt met trots online leermogelijkheden. Te beginnen in de herfst 2015 zal WVSU de optie Technisch schrijven bieden volledig online, in afwachting van de goedkeuring van de Higher Learning Commissie van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen. Ontdek nu onze nieuwe online opleidingen en gelden als een van de eerste volledig online graad op zoek naar studenten aan WVSU.

Wat gebeurt er in de afdeling van het Engels

De Afdeling Engels is een levendige en actieve deel van de universitaire gemeenschap. De afdeling sponsort diverse Evenementen en activiteiten, zoals het Engels Majors Luncheon gehouden elk semester, jaarlijkse creatief schrijven en essay wedstrijden, en de Kanawha Review, een student literaire tijdschrift jaarlijks gepubliceerd.

Naast de drie verschillende mogelijkheden voor concentratie, de afdeling aanbiedingen Certificate in Creatief Schrijven en in Diversiteit Literatuur. Zie de volledige lijst van onze certificaten hier.

Het algemene gevoel over hoofdvak in het Engels literatuur is dat wanneer je klaar bent heb je een beperkte ruimte voor de toekomstige werkgelegenheid. Echter. kiezen Engels Literatuur als een belangrijke betekent niet dat je enige opties zijn lesgeven of graduate school. In feite zou niets verder van de waarheid. Engels Literatuur majors zijn enkele van de meest gewilde afgestudeerden, omdat je de trekken bedrijven willen in hun medewerkers te leren: goed schrijven, kritisch denken, en communicatieve vaardigheden. Met andere woorden, uw mogelijkheden met een Engels Literatuur graad zijn eindeloos. Loopbanen voor mensen met Degrees in het Engels zijn onder andere:

  • Acteurs en actrices (Matt Damon, Katharine Hepburn, Alan Alda, Emma Watson),
  • Journalisten en redacteuren (Thomas Matthews, Bob Woodward),
  • Televisie en radio-omroepen (Diane Sawyer, Andrea Mitchell, Howard Cosell, Conan O'Brian)
  • Advocaten en rechters (rechters van het Hooggerechtshof John Paul Stevens en Clarence Thomas)
  • Politici en regeringsleiders Administrators (Mitt Romney, Pete Wilson, Carol Browner)
  • Artsen en psychologen (Benjamin Spock, Harold Varmus, BF Skinner, Rollo May)
  • Zakenlieden (Hank Paulson, Anne M. Mulcahy, Steve Wynn)
  • Wetenschappers (Sally Ride, Rachel Carson, Edwin Teale)
  • University Presidents (John Cavanaugh (Notre Dame), Angelo Bartlett Giamatti (Yale), Hazo Carter (WVSU)).

In geen geval is dit een uitvoerige lijst van beroepen of van mensen. Simpel gezegd, met als hoofdvak in het Engels Literatuur opent verschillende soorten deuren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates