Ba Europese Geschiedenis Hons.

University of Kent, School of History

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Europese Geschiedenis Hons.

University of Kent, School of History

De Europese geschiedenis programma is vrijwel identiek aan de structuur, de inhoud en de flexibiliteit om ons Geschiedenis BA-programma, met de opmerkelijke uitzondering van een jaar in het buitenland in een Europese partnerinstelling.

Als een vierjarig programma, zullen de studenten hun eerste en tweede jaar in Canterbury en hun derde jaar met een van onze partner instutitions in Frankrijk of Duitsland door te brengen, voordat hij terugkeerde naar Canterbury voor hun laatste jaar. Aangezien onderwijs in het jaar in het buitenland zal worden in de moedertaal, is het een vereiste dat de studenten van toepassing zijn op deze cursus hebben een sterke basis in een relevante, moderne Europese taal.

Al onze modules zijn geworteld in de interesses van onze academici, dus zijn even breed. Meer dan 70 undergraduate geschiedenis modules nodigen u uit om uiteenlopende onderwerpen als de kruistochten naar de Koude Oorlog te bestuderen; van de invloed van wetenschap op 19e eeuwse cultuur aan de totalitaire regimes van het Rusland van Stalin en Hitler's Derde Rijk; van Angelsaksisch Engeland aan de Franse revolutie.

Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen, zodat studenten om hun opleiding af te stemmen op hun eigen belangen. Als zodanig, we hebben maar een eerstejaars kernmodule: Making History, die tot doel heeft om de progressie van het voortgezet onderwijs te vergemakkelijken door middel van een essentiële basis in de disciplines en vaardigheden die nodig zijn voor historisch onderzoek.

Het eerste jaar biedt ook een ideale kans voor studenten om te experimenteren met verschillende gebieden van academische studie. Studenten worden gestimuleerd om gebieden van de geschiedenis dat ze nog niet eerder onderzocht te onderzoeken, teneinde hen in staat te stellen geïnformeerde beslissingen met betrekking tot het tweede en derde jaar studie opties maken, leidt in hun proefschrift.

Toelatingseisen

  • Een niveau - ABB op A-niveau - en een minimum van een B in A niveau Geschiedenis, indien genomen. - Een minimum taal kwalificatie van GCSE Frans of Duits leerjaar B.

IB

  • 33 punten overall of 16/17 punten op een hoger niveau; - 5 in Higher Level geschiedenis of 6 in Standard Level geschiedenis (waar genomen)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates