Ba fashion (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba fashion (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Fashion cursus wordt aangeboden aan studenten die willen state-of-the-art onderwijs te krijgen op basis van de normen van toonaangevende internationale colleges van de mode.

De Russische mode-industrie toont een sterke groei. Onze ontwerpers zijn aandacht te trekken van een breed scala van klanten door hun creatieve potentieel en collecties gestaag ontwikkelen. Ze doen niet alleen ontwikkelen smaak van binnenlandse klanten, maar ze voeren ook de buitenlandse markten, deelnemen aan internationale fashion weeks en samen te werken met buitenlandse kopers.

De mode-cursus werd geïntroduceerd op de vraag van de studenten die wilden state-of-the-art onderwijs te krijgen op dit gebied. Deze cursus is voor het eerst gevalideerd door de Universiteit van Hertfordshire in 2008. Fashion Lab, samen met state-of-the-art professionele apparatuur, werd geopend door de tijd lessen begonnen.

Deze spannende programma is ontworpen om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen in een industriële en commerciële context, zodat het ontwerpen, verkoop en marketing worden allemaal gezien als verbonden creatieve bezigheden. Het programma leert verschillende aspecten van de mode-ontwerp van de schepping (met inbegrip van traditionele en avant-garde methoden patroon snijden) tot een succesvolle detailhandel.

Er is een sterke nadruk op mode communicatie en het bouwen van merken met het creatieve gebruik van merchandising, grafiek, fotografie, reclame, interieur en winkels ervaringen naast fashion design. Een deel van de focus van het programma is op nieuwe mogelijkheden voor fashion retail en je wordt aangemoedigd om promotionele vaardigheden dienovereenkomstig te ontwikkelen. U profiteert van de ervaring bij het 'scherpe uiteinde' van het ontwerp en de promotie door betrokkenheid achter de schermen met de Russische Fashion Week en andere soortgelijke evenementen. U krijgt ook de mogelijkheid om uw ontwerpen te visualiseren als producten bestemd voor verkoop vanaf het begin, met de noodzaak om de aandacht van kopers te grijpen worden gegeven.

Toelatingsproces en eisen

U kunt zich aanmelden op de cursus, kandidaten moeten een portfolio van hun werken en het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te produceren. Een graad 6.0 of hoger op de IELTS schaal aanvaardbaar is en andere Engels taalexamens worden beschouwd. Indien de aanvrager een certificaat niet kan produceren, is hun Engels getest samen met potentiële studenten die een aanvraag voor de Stichting Kunst & Design Course.

Acceptatie is gebaseerd op de resultaten van de portefeuille van de beoordeling en een interview met een van de docenten. De aanvrager kennis en vaardigheden tot uiting in hun werk moeten vergelijkbaar zijn met de kennis en vaardigheden verwerven studenten op Foundation niveau. Interviews en portfolio assessments worden meestal gepland in de 3 dagen na de taaltoets.

Transfer naar Jaar 2 zal alleen mogelijk zijn als de student deelgenomen aan een instelling voor hoger onderwijs die een credit-based systeem gebruikt. Voor deze doeleinden is het aantal eerder ontvangen kredieten worden vergeleken met het aantal studiepunten die nodig zijn voor overdracht naar de desbetreffende fase van een Britse undergraduate natuurlijk.

fashion1

Entry examens

Aanvragers die gelden voor het jaar 1 van undergraduate cursussen, moeten de volgende zitten:

  • Engels examen
  • Portfolio assessment
  • Entry interview

De Engels onderzoek is niet nodig voor studenten uit het Engels-sprekende landen of indien een IELTS of gelijkwaardig certificaat wordt geproduceerd. Na de Engels-test, de aspirant-student onderhoudt contacten met Admissions personeel om een ​​geschikte datum en tijd om een ​​portfolio te presenteren en ondergaan een interview te vinden; deze zijn meestal gepland binnen 3 dagen van de taaltoets.

Vereiste niveau van het Engels

IELTS band 6.0 (of gelijkwaardig diploma). Als een aspirant-student een IELTS certificaat van het vereiste niveau, maar met succes doorstaan ​​BHSAD Engels-test als onderdeel van BHSAD toelatingsexamens niet heeft, hij / zij nodig heeft om een ​​IELTS-certificaat tijdens het eerste semester op jaar 1 te verkrijgen.

Vereiste portfolio

Het scala aan werk dat een deel van uw portefeuille kan vormen is breed. Projecten kunnen worden ingediend op gebieden zoals graphics, tekenen, schilderen, textiel, fotografie, decoratieve kunst, design, web-design, animatie en anderen. Allereerst zou de toelatingscommissie graag zien hoe u kunt genereren en uw ideeën te ontwikkelen; dat is de reden waarom, naast de gerealiseerde projecten, dient de portefeuille ook notebooks met schetsen, schetsboeken, geschreven werken (artikelen, essays, indien van toepassing). Probeer voorbeelden van de beste en lopende projecten die je creatieve vermogens weerspiegelen presenteren.

De portefeuille moet worden afgedrukt (А4 of groter formaat). Animatie en CG werken moeten worden gepresenteerd op cd's of memory sticks. Het is beter om beelden van groot formaat werken en modellen die anders moeilijk te transporteren zou duren.

Interview procedure

Aankomende studenten zullen vragen over hun opleiding en professionele achtergrond worden gevraagd om tot een definitief besluit over de toelating te maken op de cursus. Wees klaar om het interview panel vertellen over uzelf, uw ontwerp ervaring en projecten in uw portefeuille. U kan worden gevraagd over de geschiedenis van de schepping van een bepaald werk en de context van de oprichting ervan. Het paneel kan u vragen over bekende ontwerpers om te leren over de invloed van de creatieve activiteiten van andere ontwerpers en kunstenaars op u, de reden waarom u hen en de belangrijkste stimulans voor je ontwikkeling op het gebied van uw beroep te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 EUR
per jaar (full-time)
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan