Ba fashion design en textiel (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba fashion design en textiel (Hons)

LASALLE College of the Arts

Dit programma richt zich op het ontwerp en de bouw van de mode-kledingstuk aanpakken van fysieke, esthetische en sociale behoeften binnen de hedendaagse mode, die traditioneel tot hedendaagse benaderingen in de ontwikkeling van ideeën van papier naar verzetten, theorie naar de praktijk, en stof tot kledingstuk.

Je zal beginnen met praktische workshops om zelfstandig leren door middel van intellectuele en creatieve processen te stimuleren. Industry projecten, samenwerkingsverbanden en dialogen worden aangemoedigd om je relaties binnen het programma, het college, en met andere instellingen te maximaliseren. Door middel van een verscheidenheid van projecten en geregisseerd onafhankelijke praktijk leer je om te analyseren, te evalueren, en maak creatieve en praktische beslissingen.

De filosofie van het programma is de mode innovatie door middel van creatief denken, theorie en praktijk. Door een combinatie van modules in technische, creatieve en contextuele onderwerpen, vindt u een scala aan analytische, communicatie en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen om te articuleren, zorgvuldige en doordachte beoefenaars in de mode geworden.

Dit programma biedt vier disciplines:

  • Womenswear richt zich op het ontwerpen van collecties voor verschillende sectoren, zoals sportkleding, avondkleding, badmode, casual wear, en office-wear.
  • Menswear richt zich op het gebruik van traditionele tailoring technieken combineert patroon opstellen en draperen aan de hedendaagse herenkleding collecties te ontwerpen.
  • Creative Pattern Cutting verkent geavanceerde snijtechnieken, naast relevante naaien methoden. Dit specialisme zal laken te integreren op de stand technieken met traditionele methoden opstellen.
  • Fashion Textiles verkent stof manipulaties, processen van verven, zeefdrukken, borduren, en verfraaiing, digitaal ontwerp, en digitale textieldruk tot hedendaagse textiel ontwerpen ontwikkelen. Textile ontwerp wordt ondersteund door patroon opstellen en bouwtechnieken.

Level 1 presenteert de verschillende disciplines en theoretische benaderingen nodig zijn voor de studie en exploratie van de mode.

Niveau 2 stelt u in staat om te analyseren, in theorie en praktijk, een waaier van verschillende mode-elementen en mode kritiek. Daarnaast zal je toepassen en test je eigen creativiteit, op basis van diverse kritische en culturele theorieën.

Niveau 3 consolideert uw vaardigheden en een forum voor verder debat en reflectie op de hedendaagse mode studie. Je zult zelfstandig werk ondernemen combineren praktisch en theoretisch onderzoek.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

  • Schrijf een verhaal van een reis die je hebt gemaakt. Het kan echt of fictief zijn en zal de inspiratie voor de volgende mode ontwerpschetsen bieden. (1 x A4 pagina 350 woorden) - illustreren dit verhaal met tijdschriften foto's, originele foto's, tekeningen en zoekwoorden. Leg ze in de vorm van een collage die de visuele inspiratie zal bieden voor uw mode schetsen. (2 x A4-pagina's) - Op basis van de collage, trek 20 mode schetsen met alleen potlood. Zorg ervoor dat u de elementen van uw collage te vertalen naar de kleding ontwerpen. (4 x A4 pagina's) - Kies twee van de beste mode schetsen en reproduceren ze afzonderlijk in kleur met volle rendering, met behulp van markers, aquarel of water kleur die schaduw, textuur, kledingstuk gegevens, prints en oppervlaktebehandeling toont. U kunt stof stalen en / of foto's te gebruiken van de stof te laten zien wat materiaal dat u wilt gebruiken om deze twee ontwerpen te maken. Zorg voor een beschrijving van deze keuzes. (2 x A4-pagina's) - Stel een flip-boek van andere voorbeelden van uw kunst en design werk: het moet observationele tekeningen, schilderijen, tekeningen, het leven, mode illustraties, kunst fotografie, mode fotografie, en voorbeelden van het naaien bevatten. (10 x A4-pagina's) Opmerking voor aanvragers die buiten van Singapore: - Alle portefeuilles moeten worden opgeslagen in een PDF-formaat op een DVD / CD.
  • Andere formaten zoals video's, PowerPoint-dia's en Word-documenten zijn niet aanvaardbaar.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan