Ba Fashion Editor - Styling & Communicatie

Accademia Costume e Moda

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Fashion Editor - Styling & Communicatie

Accademia Costume e Moda

1

OVERZICHT

Dit driejarige bacheloropleiding in Fashion Editor - Styling & Communicatie is natuurlijk gegroeid uit het succes van onze eenjarige Vocational Fashion Communication cursus en op verzoek van zowel de aanvragers en de industrie.

Vanuit onze oorspronkelijke programma, heeft deze nieuwe cursus is ontwikkeld in reactie op de industrie nodig heeft en in samenwerking en overleg met onze gerenommeerde partners uit de industrie, waaronder belangrijke Fashion Stylist en Maisons.

Het doel van dit undergraduate programma is om de student carrièrepad te vergemakkelijken en om werk te vinden in een verscheidenheid van richtingen binnen de mode-industrie en de entertainment-industrie of het nu geschreven, visuele of organisatorische of een combinatie van alle drie aan het einde van deze cursus. Het werk van een Fashion Editor vereist ervaring in styling. Zo ook de mode-stylist, evenals het uitdrukken van een visuele manier verhaal, werkzaam als Fashion Editor vereist het vermogen om te schrijven geworpen op het juiste merk, de markt of publicatie.

Het doel is om te onderwijzen en het creëren van een goed afgeronde professionele figuur in staat om diep inzicht in het werk van elke professionele stylist, Fashion Stylist en Maisons, het instellen van de doelstelling om organisatorische vaardigheden te ontwikkelen, met de kennis van redactionele en styling processen, merken en de algehele mode systeem.

Aan wie

Al degenen die met succes een Secondary High School Diploma hebben afgerond of gelijkwaardig, behaalde zowel nationaal als internationaal.

DUUR

De cursusduur is drie academiejaren en aanwezigheid is verplicht vanaf maandag tot en met vrijdag; echter voor levering aan de examens student moet minimaal 80% aanwezigheid bewezen hebben.

De educatieve pad wordt georganiseerd en opgesplitst in een verscheidenheid van de belangrijkste thema's en beoordeling zal in drie sessies (Zomer, Herfst, Winter) worden gehouden. De cursus eindigt met de bespreking van een eindwerk aan het einde van de derde en laatste Academiejaar.

Onderwijs-en leermethoden

Theoretische lessen, seminars met deskundigen in het veld, praktische workshops, individuele en begeleide zelfstudie support, self-directed studie maken van de cursus levendig en relevant. De deelname aan evenementen en internationale wedstrijden en wedstrijden worden aangemoedigd en gesteund in de loop. Bezoeken aan musea en galeries, mode-industrie hoofdkantoor en ontwerpstudio's, costumiers, bioscoop, theater en tv-toestellen en locaties.

Op het hoogtepunt van de driejarige opleiding Fashion Editor geworden, na een rigide selectie ondersteund door onze partners uit de industrie, zullen de studenten hun laatste jaar werk te presenteren.

Admissions

Om te worden toegelaten tot onze undergraduate opleidingen, moeten studenten een middelbare school diploma of een wettelijk erkende gelijkwaardig bezitten. Toelating tot ACM is onderworpen aan het overlijden van toelatingsexamen, die een motiverende interview met het indienen van een portfolio van het werk omvat. De Accademia wil de motivatie en het niveau van de bepaling van de kandidaat te begrijpen. Artistieke en grafische vaardigheden zijn niet een vereiste. Ons doel is om de studenten dat het belang cultuur als een platform voor continue inspiratie, verontreinigd met ontwerp, onderzoek, vakmanschap te begrijpen vinden. In de afgelopen 9 Academisch Jaar, 37% van onze studenten komt uit het Wetenschappelijk en klassieke achtergronden, 10% ten opzichte van taalkundige paden, 23% van de Artistieke achtergronden en de resterende uit andere richtingen.

Entry Portfolio

Vereiste:

 • Verzamelen van een aantal verwante afbeeldingen en maak een collage in de stijl van een moodboard, kan dit worden geïnspireerd door een mode-gerelateerd onderwerp of niet
 • Schrijf een 500 honderd woorden om de stemming en de invloeden te beschrijven
 • Maak een aantal foto's geïnspireerd door uw mode stemming, minimaal 3 - deze zou zelfs kunnen worden gemaakt met behulp van een smartphone of tablet
 • Kies een nieuwe opkomende designer die je kunt vinden in het bijzonder interessant, hopelijk die we nog nooit van gehoord, en kritisch te analyseren hun werk in een artikel, foto's worden opgenomen.
 • Een index van het werk met de juiste informatie verstrekt
 • Motivatiebrief

Daarnaast

 • Foto's en artikelen met betrekking tot de mode-onderwerp dat u wenst te bespreken
 • Bewijs van werkervaring of deelname evenement

Niet-Europese studenten:

 • Portfolio Evaluatie en interview
 • Bevestiging van uw plaats (ambassade of consulaat), de indiening van de Verklaring van Value + Taal Certificaat
 • De betaling van de entree

Europese studenten en Zwitserland:

 • Portfolio evaluatie en interview
 • taal Certificaat
 • De betaling van de entree

Toelating voor Huis (Italiaans) Europese en niet-Europese studenten is afhankelijk van de cursus opleidingseisen deze zijn; geschiktheid vakspecifieke, natuurlijk talenkennis eisen, beoordeling van een indiening van het werk en een interview.

De portefeuille moet de hand tekening vaardigheden, evenals de creativiteit van de student en eventuele technische of computer kennis aan te tonen en moeten vergezeld gaan van een korte beschrijving van de eigen bijdrage aan het project, die vervolgens een onderwerp van gesprek zal zijn tijdens het interview. ACM is er om te helpen alle studenten hun creatieve identiteit te vinden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan