Ba film (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba film (Hons)

LASALLE College of the Arts

De achtste kunst, film, lijkt zo veel andere kunsten. Het is echter op zichzelf een unieke medium. Filmprijzen het proces van samenwerking, en The Puttnam School van de film zit in een bevoorrechte positie van de mogelijkheid om te boren in het ecosysteem van de verschillende armen van een arts college. Terwijl dit te doen, de primaire focus van de school is om haar studenten te voeden om hun eigen stem te vinden door middel van de kunst van het filmische verhalen.

Dit programma geeft antwoord op de oproep van de lokale en internationale film gemeenschap, die reflecterende beoefenaars gemachtigd door de capaciteit voor creativiteit en authenticiteit zoekt. Door middel van praktijkgericht leren, ingeprent met kritisch denken, zult u geïnspireerd worden om te communiceren binnen een filmische kader en verkennen verschillende narratieve omgevingen, zoals korte films en speelfilms, documentaires en tv-commercials, met de nadruk op professionele en broadcast standaarden.

Terwijl de huidige ontwikkelingen in de technologie, de school merkt ook op dat deze zijn slechts instrumenten in de algemene architectuur van de inhoud. Hoewel nieuwe technologieën altijd en zal blijven een impact hebben op de realisatie van artistieke werken, zal het programma de vaardigheden en kennis die verwijzen naar de artistieke en conceptuele tradities in de film, vooral op het gebied van verhalen vertellen, in al de film gerelateerde disciplines benadrukken , van scenarioschrijven, regisseren en produceren om cinematografie, geluid, montage en production design.

Dit programma biedt de volgende specialismen: Regisseren Fictie, Regisseren Non-fictie, produceren, Screenwriting, Camerawerk, Geluidsopname en Ontwerp, bewerken en Production Design.

Level 1 stelt de basis van film en presenteert de theoretische benaderingen nodig voor het bestuderen van film. Je maakt kennis met de disciplines van scenarioschrijven, produceren, regisseren, cinematografie, geluidsopname, sound-ontwerpen, bewerken en production design.

Niveau 2 ontwikkelt de praktische en academische werk begonnen in het vorige niveau en neemt het proces van samenwerking van de film de praktijk verder, door middel van verschillende oefeningen en een korte film project. Centraal in Niveau 3 zijn de complexe eisen van professionele filmmaken. Werkzaamheden in het laatste jaar combineert uw ontwikkelde artistieke benadering en technische vaardigheden, culminerend in een Thesis Film waar je specialiseren in een discipline.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

U wordt verzocht om een ​​verhaal of een behandeling te presenteren voor een verhaal, dat je zou willen maken voor het scherm. Het uitgangspunt van het verhaal is belangrijk.

U zal worden gevraagd om te verwoorden waarom u denkt dat uw verhaal zal aantrekkelijk zijn en waardig te worden geproduceerd als een film. Om uw presentatie te helpen, kunt u nog steeds foto's te gebruiken om de sfeer, de stijl, en de vorm van uw eindproduct weerspiegelen - de film.

Daarnaast kunt u het volgende voorleggen als bewijs van uw streven om film te studeren en in staat zijn om te reflecteren op deze werken.

  • Bewegende beelden die videoclips, muziek video's, tv-commercials, bedrijfsfilms kan omvatten - Shorts films evenals de school filmprojecten - Moodboards en storyboards - Photographs - Korte scenario, proza ​​of gedichten Testimonials aan relevante ervaring Referral letters staat

Wat wij zijn op zoek naar

De Puttnam School of Film, LASALLE, is op zoek naar een student die inzet, motivatie, vastberadenheid en een passie voor het vertellen van verhalen bezit. Uw presentatie moet uw toewijding weerspiegelen aan het creëren van verhalen met een universele aantrekkingskracht.

Goede communicatieve vaardigheden, en het vermogen om onzelfzuchtig te werken in een team, zijn essentieel. Het is niet nodig films te hebben gemaakt, hoewel elke professionele ervaring en praktijk in de film zal geloofwaardigheid toevoegen aan uw portefeuille.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan