Ba Fine Arts (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Fine Arts (Hons)

LASALLE College of the Arts

De studie voor Schone Kunsten is een proces van voortdurende discussie en vragen; van het verkennen en ondervragen ingesteld perspectieven. Hedendaagse beeldende kunst praktijk voortdurend onderhandelt met de omgeving en geschiedenis, in een rol die is subversief en steeds veranderende.

Dit programma situeert zich op het kruispunt van de hedendaagse Westerse en Aziatische culturen, de erkenning van de eisen van de verschillende wereldbeelden. Het verenigt gespecialiseerde gebieden, van traditionele disciplines naar nieuwere vormen van kunst, het verstrekken van grotere mogelijkheden van meningsuiting aan de wereldwijde ontwikkeling van de beeldende kunst relevant.

Het curriculum is ontwikkeld om de diversiteit en een brede onderzoek naar de hedendaagse kunst praktijken aan te moedigen, en om u aan te moedigen om zich te verdiepen in mogelijke samenwerkingen met andere disciplines zoals wetenschap, menswetenschappen en technologie. Door middel van een groot aantal materialen en methodieken, zal je capaciteiten te ontwikkelen om een ​​interdisciplinair kunstenaar die is vindingrijk in de articulatie van je onderzoek belang geworden.

Je zal in staat zijn om deel te nemen en te benaderen uw professionele praktijk in een reflecterende en analytische manier, en manifesteren uw unieke standpunt richting kunst, cultuur en samenleving. Modules zoals Praktisch Studio en contextuele Studies streven ernaar om uw ontwikkeling finesse als een onafhankelijke kunst practitioner, en daag je op het gebied van onderzoek, kritisch denken, en observationele vaardigheden.

In niveau 1, zal alle elementaire kunst mediums worden ingevoerd, en u zal worden blootgesteld aan Schilderen, Grafiek, Tekenen, en beeldhouwkunst, en in staat zijn om uw belangen te verkennen in elk medium, zonder uitsluitend te richten op een bepaalde vorm van het maken van art. Door deze meeslepende ervaring, zal je leren en begrijpen elk medium goed genoeg om ze effectief te gebruiken wanneer je tegenkomt meer conceptuele projecten op niveau 2 en 3 en om gebruik te maken van deze kennis voor uw onderzoek gerelateerde studies.

Door het activeren van een dieper niveau van de vraag binnen uw creatieve proces, zal u meer vertrouwen in uw praktijk te krijgen en uitgegroeid tot een meer betrokken, vindingrijk, en gevoelige kunstenaar die kan reageren en te reageren op verantwoorde wijze en met een looptijd tot sociale, politieke en culturele problemen die worden opgeworpen via je kunst.

Carriere: Art Consultant, Kunst Writer / Reviewer, kunsthandelaar Art Conservator en Restorer, Leraar van de Kunst / Educator, Museum onderzoeker, Galerie / Museum Managers, Illustrator, Model en Prop Maker, Schilder, Printmaker, fotograaf, beeldhouwer, videokunstenaar

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

Kunstwerk in de portefeuille moet vertegenwoordigen uw creatieve en technische vaardigheden, en laat je serieuze inzet.

  • 15 digitale beelden (jpg, gif, psd beelden niet meer dan 800 KB) van uw beste en meest recente werk, met bijbehorende toelichting van uw werk - Uw portefeuille moet 10 bevatten. Wij geven de voorkeur 5-7 kunstwerk worden afgeleid uit directe observatie, bijvoorbeeld tekeningen uit rechtstreeks van een echt object, milieu, of een persoon (niet van foto, een tijdschrift of gekopieerd van een reproductie van het werk een andere kunstenaar). Stilleven voorwerpen, zelfportretten, figuur tekeningen, landschappen, en interieur / exterieur omgevingen zijn alle aanbevolen.
  • Afhankelijk van uw programma van belang is, kunt u een verscheidenheid van 2D-werken (bv schilderijen, tekeningen, prenten, foto's, digitale imaging), 3D-werk (zoals keramiek, beeldhouwwerk, installatie documentatie) of nieuwe media werken (animatie, videokunst in video-formaat of als QuickTime-bestanden, web kunst).
  • Enkele beelden van je schetsboek of visuele onderzoek tijdschrift dat ons in staat stelt om te zien en ervaar je manier van creatieve ideeën, of opgelost of niet-gerealiseerde. Om bij je gesprek worden ingediend.
  • Schriftelijk werkstuk: Een samenvatting van de redenen voor het kiezen van het programma Schone Kunsten (op uw interview worden ingediend).
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan