Ba Fotografie (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Fotografie (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

fotografie

Als je wilt werken aan een carrière als professioneel fotograaf of in aanverwante media beroepen Deze cursus is bedoeld voor u. Je bent bereid voor de werkgelegenheid in een reeks van fotografische beroepen die commerciële omvatten, opdrachtgever leidde praktijken zoals reclame en redactionele fotografie tot documentaire fotografie en persoonlijk gedefinieerd fine art fotografie, alsmede de daarmee samenhangende gebied van werkgelegenheid, zoals de productie, beeldbewerking, curating en galerie management.

De cursus raadt u aan om te verkennen en ontwikkelen van uw eigen fotografische visie en praktijk door middel van een programma van workshops, seminars, lezingen en werkervaring kansen. Door middel van een reeks van concrete projecten, u een reeks van technische vaardigheden en professionele kennis op te doen. Experimenteren en risico's te nemen worden aangemoedigd samen met de kritische studie van fotografische geschiedenissen, theorieën en hedendaagse praktijken.

De fotografie programma benadrukt de professionaliteit en de industrie relevantie. De docenten en gastdocenten beoefenen fotografen of potentiële werkgevers van de media-industrie, zoals agenten, art directors, marketing professionals en curatoren.

Carrière

Afgestudeerden zijn uitgerust met een breed scala van functies, waaronder zelfstandige als fotografen in redactionele, reclame, mode, journalistiek, uitgeverij streven; ook in geallieerde beroepen in multimedia, curator werk, foto onderzoek en kunst administratie. Studenten kunnen ook gaan om gespecialiseerde postdoctorale studie.

Toelatingseisen en processen

U kunt zich aanmelden op de cursus, kandidaten moeten een portfolio van hun werken en het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te produceren. Een 6.0 of hoger IELTS graad is acceptabel en andere Engels taalexamens worden beschouwd. Indien de aanvrager een certificaat niet kan produceren, is hun Engels getest samen met potentiële studenten die een aanvraag voor de Stichting Kunst & Design Course.

Inschrijving is gebaseerd op de resultaten van de portefeuille van de beoordeling en interview met een van de docenten. Uw kennis en vaardigheden tot uiting in uw werk moet vergelijkbaar zijn met de kennis en vaardigheden verwerven studenten op Foundation niveau. Interviews en portfolio assessments worden meestal gepland in de 3 dagen na de taaltoets.

Transfer naar Jaar 2 zal alleen mogelijk zijn als een student deelgenomen aan een instelling voor hoger onderwijs die een credit-based systeem gebruikt. Hiertoe wordt het aantal eerder ontvangen credits vergeleken met het aantal kredieten die nodig is voor overdracht aan de desbetreffende fase van een Britse undergraduatuate cursus.

photography 2

Entry examens

Aanvragers die gelden voor het jaar 1 van de Britse opleidingen in het hoger onderwijs, moet de volgende zitten:

  • Engels examen
  • Portfolio assessment
  • Entry interview

De Engels onderzoek is niet nodig voor studenten uit het Engels-sprekende landen of indien een IELTS of gelijkwaardig certificaat wordt geproduceerd. Na de Engels-test, de aspirant-student onderhoudt contacten met Admissions personeel om een ​​geschikte datum en tijd om een ​​portfolio te presenteren en ondergaan een interview te vinden; deze zijn meestal gepland binnen 3 dagen van de taaltoets.

Vereiste niveau van het Engels

IELTS band 6.0 (of gelijkwaardig diploma). Als een aspirant-student een IELTS certificaat van het vereiste niveau, maar met succes doorstaan ​​BHSAD Engels-test als onderdeel van BHSAD toelatingsexamens niet heeft, hij / zij nodig heeft om een ​​IELTS-certificaat tijdens het eerste semester op jaar 1 te verkrijgen.

Vereiste portfolio

Het bereik van werken die uw portefeuille kan vormen is breed genoeg. Projecten kunnen in dergelijke gebieden worden ingediend als afbeeldingen, tekeningen, schilderijen, textiel, fotografie, decoratieve kunst, design, web-design, animatie, etc. Allereerst zou de toelatingscommissie graag zien hoe u kunt genereren en uw ideeën te ontwikkelen; dat is de reden waarom, naast de gerealiseerde projecten, dient de portefeuille ook notebooks met schetsen, schetsboeken, geschreven werken (artikelen, essays, indien van toepassing). Probeer voorbeelden van de beste en lopende projecten die je creatieve vermogens weerspiegelen presenteren.

Portfolio moet worden afgedrukt (op zijn minst op А4 pagina's). Animatie en CG werken moeten worden gepresenteerd op cd's of memory sticks. Het is beter om beelden van groot formaat werken en modellen die anders moeilijk te transporteren zou duren.

Interview procedure

Aankomende studenten zullen vragen over hun educatieve en professionele achtergronden worden gevraagd om tot een definitief besluit over de toelating te maken op de cursus. Wees klaar om het interview panel vertellen over uzelf, uw ontwerp ervaring en projecten in uw portefeuille. U kan worden gevraagd over de geschiedenis van de schepping van een bepaald werk en de context waarin het is gemaakt. Het paneel kan u vragen over bekende ontwerpers om te leren over de invloed van de creatieve activiteiten van andere ontwerpers en kunstenaars op u, de reden waarom u hen en de belangrijkste stimulans voor je ontwikkeling op het gebied van uw beroep te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar (full-time)