Ba geografie met bedrijf

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba geografie met bedrijf

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

BA Geography met Business

Catering aan de groeiende vraag vanuit de industrie, deze cursus rust afgestudeerden met een bewustzijn van de economische, politieke en sociale kwesties rond het milieu, beleid en management.

Het wordt gegeven door de School Geografie en Nottingham University Business School, die is gelegen op de bekroonde Jubilee Campus.

Er zijn mogelijkheden om te reizen naar inspirerende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, door middel van een aantal modules met een excursie element.

Jaar een

Het eerste jaar is een stichting programma voor sociale geografie en Geo-informatiekunde, alsook bedrijfseconomische, organisatorische gedrag, consumenten en markten.

Jaar twee

In het tweede jaar zul je meestal neem een ​​combinatie van core modules in de geografie en het bedrijfsleven, met inbegrip van de economische geografie en strategisch management. U krijgt de mogelijkheid om te kiezen uit een scala van sociale geografie, strategisch management en Geo-informatiekunde modules.

U kunt ook van toepassing op het najaar semester van je tweede jaar studeren in het buitenland door te brengen.

Jaar drie

In jaar drie, het proefschrift is de enige kern module en je wordt aangemoedigd om een ​​zakelijke aspect van de geografie te selecteren om te studeren. Hiernaast vindt u de mogelijkheid om te kiezen uit een scala van geavanceerde modules van geografie en het bedrijfsleven, afhankelijk van uw opleiding en carrière ambities en de jaar-twee optionele keuzes.

Belangrijkste feiten

 • We zijn een van de 18 instellingen in het Verenigd Koninkrijk te zijn geselecteerd voor deelname aan het Q-Step-programma, in de erkenning van onze inzet voor de ontwikkeling van kwantitatieve deskundigheid studenten '
 • U kunt uw praktische vaardigheden te ontwikkelen door het onder te dompelen in een omgeving van geografische belang
 • We hebben een bereik van state-of-the-art faciliteiten voor gebruik door onze studenten, waaronder onderzoekslaboratoria en documentatiecentra

Toelatingseisen

 • A niveaus: AAB waaronder geografie of gelijkwaardig (milieu wetenschap, milieu-studies of ontwikkeling van de wereld)
 • GCSE's: GCSE wiskunde, 4 (C) of boven

Eisen Engels taal

 • IELTS: 7.0 (niet minder dan 6,0 in lezen, schrijven, spreken en luisteren)

Als u extra ondersteuning nodig heeft om uw taalvaardigheid te nemen om het vereiste niveau, kunt u een presessional cursus bij het Centrum voor Engels Taal Onderwijs (CELE), dat is geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijs van Engels bij te wonen. Succesvolle studenten kan evolueren op hun gekozen opleiding zonder rekening IELTS opnieuw.

Internationale kandidaten

Wij zijn blij met studenten van over de hele wereld en hebben een speciale International Office dat begeleiding en advies biedt voor internationale kandidaten.

rijpe studenten

Aan de Universiteit van Nottingham hebben we een waardevolle gemeenschap van oudere studenten en we waarderen hun bijdrage aan de bredere studentenpopulatie. U kunt veel nuttige informatie in onze gids voor oudere studenten te vinden.

alternatieve kwalificaties

Bekijk de alternatieve kwalificaties pagina voor meer informatie.

Flexibele toelatingsbeleid

In erkenning van onze kandidaten 'gevarieerde ervaring en leertrajecten, de Universiteit van Nottingham maakt gebruik van een flexibel toelatingsbeleid. We kunnen sommige aanvragers van een offerte lager dan geadverteerd te maken, afhankelijk van hun persoonlijke en opvoedkundige omstandigheden. Zie de Universiteit van toelatingsbeleid en procedures voor meer informatie.

Informatie voor aanvragers

We zijn op zoek naar studenten die het vermogen en de motivatie om te profiteren van onze cursussen, en die zal een gewaardeerde bijdrage aan de school en de universiteit te maken. Kandidaten voor full-time toelating worden beschouwd op basis van hun UCAS applicatie.

Alle aanvragen worden gelijk beschouwd op basis van verdienste; studenten worden meestal geselecteerd op basis van academische uitmuntendheid en persoonlijke kwaliteiten. We zijn niet afhankelijk van alleen voorspelde kwaliteiten, maar rekening houden met de bredere context van je prestaties, voornamelijk als weerspiegeld door uw betrokkenheid bij aardrijkskunde verder te bestuderen als een academisch onderwerp - zoals blijkt uit uw persoonlijke verklaring en referentie.

De aanvragers worden niet routinematig geïnterviewd. Als je een plek worden aangeboden met de School of Geography, wordt u uitgenodigd voor een bezoek UCAS dag bij te wonen. Het doel van het bezoek is voor u om ervoor te zorgen dat Nottingham voldoet aan uw behoeften en ambities. U kunt leden van het onderwijzend personeel zal zijn te voldoen en, heel belangrijk, sommige van de huidige studenten.

Modules

Typische jaar één modules

Kern

geografie

 • Careers vaardigheden voor Geografen
 • Het verkennen van Sociale Geografie
 • Geografische Field Course
 • Interpreteren van geografische data
 • Inleiding tot Geografische Informatie Systemen
 • zelfstudie

bedrijf

 • Bedrijfseconomie
 • Consumenten en markten
 • Organisational Behaviour
 • Arbeid en Samenleving

Typische jaar twee modules

Kern

geografie

 • Proefschrift Voorbereiding
 • Economische Geografie
 • Onderzoek Tutorial
 • Technieken Sociale Geografie

bedrijf

 • Strategic Management: Content and Analysis
 • Technologie en Organisatie

Facultatief

geografie

 • Culturele en historische geografie
 • Digital Explorers
 • medische Geografie
 • Landelijk Milieu Aardrijkskunde

bedrijf

 • Human Resource Management
 • internationale bedrijven
 • Het beheer van de Verantwoord Ondernemen
 • Marketing Management

Typische jaar drie modules

Kern

geografie

 • proefschrift BA

Facultatief

geografie

 • Milieu, ontwikkeling en Levensonderhoud
 • Europese stedelijke geografie (Berlijn veld natuurlijk)
 • Geografie van Fashion and Food
 • Geografie van geld en van Financiën
 • Geografie of Violence

bedrijf

 • Bedrijfsethiek
 • Hedendaagse ontwikkelingen in HRM en Organisaties
 • Marketing en Maatschappij
 • Strategic Management: Process and Practice

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd door het onderzoek belangen van onze medewerkers en als gevolg daarvan kan veranderen omwille van bijvoorbeeld ontwikkelingen in het onderzoek of de wetgeving verandert. De bovenstaande lijst is een voorbeeld van typische modules die wij aanbieden, niet een definitieve lijst.

Studeren in het buitenland

De universiteit van Nottingham heeft een van de meest uitgebreide en gevarieerde studie in het buitenland programma's in het Verenigd Koninkrijk, en degenen die in het buitenland vaak gestudeerd hebben zeggen dat het was het hoogtepunt van hun tijd als student.

Op deze cursus kunt u zich wenden tot het eerste semester van je tweede jaar door te brengen in een van onze partnerinstellingen in locaties, zoals Australië, Canada, Singapore en de Verenigde Staten. Heb je de mogelijkheid om je horizon te verbreden en verbeteren van uw inzetbaarheid door het ervaren van een andere cultuur te krijgen en zal vergelijkbaar zijn modules te bestuderen om uw collega's terug in Nottingham.

Wij bieden ook excursies naar plaatsen zoals Italië en de Verenigde Staten, waar je naar uw praktische vaardigheden in praktijk te brengen, het bestuderen van de geschiedenis van landschap en stedelijke geografie.

Carrière

Als afgestudeerde van de Universiteit van Nottingham, wordt u zeer gewild, en door het bestuderen van een graad in de School of Geography, zult u een brede vaardigheden die de basis voor de gekozen carrière zal leggen verwerven.

Inzetbaarheid is de kern van ons onderwijs, en zorgen we ervoor dat al onze graden zul je uit te rusten met de essentiële vaardigheden en kennis die werkgevers zoeken. Onze uitgebreide carrière programma omvat één-op-één CV workshops en lezingen werkgever van school alumni, evenals carrière netwerkevenementen.

Onze afgestudeerden gaan om een ​​breed scala van loopbanen. Sommige afgestudeerden in rollen die een directe correlatie om hun diploma, waaronder behoud en bescherming van het erfgoed en landmeetkunde hebben. Andere afgestudeerden veilige posities die hun overdraagbare vaardigheden te gebruiken, zoals management consultancy, PR, marketing en financiële functies.

Recent afgestudeerden van de School of Geography zijn gegaan om te werken voor organisaties zoals de British Geological Survey, Capita, Grant Thornton, Historische Engeland, Network Rail, Swiss Re, Teach First, en Tesla Motors.

Gemiddelde startsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2015, 95% van de eerste graad afgestudeerden in de School of Geography, die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid waren hadden beveiligde werk of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen. Het gemiddelde startsalaris was £ 21.702 met de hoogste wezen £ 39.500. In 2015, 93% van de eerste graad afgestudeerden in de Nottingham University Business School, die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid waren hadden beveiligde werk of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen. Het gemiddelde startsalaris was £ 24.697 met de hoogste wezen £ 40,000. * Bekende omgeving van de full-time thuis in de eerste graad studenten 2014/15. Salarissen worden berekend op basis van die in full-time betaalde baan in het Verenigd Koninkrijk.

Werken bij ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham zal u voorzien van de aard van de vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde in een carrière zal blijken, welke richting je besluit te nemen.

Gedurende uw tijd met ons, kunnen onze carrières en Employability Dienst samen met u om uw inzetbaarheid vaardigheden nog verder te verbeteren; assisteren bij baan of opleiding applicaties, op zoek naar geschikte stageplaatsen en het hosten van evenementen om u dichter bij een breed scala van potentiële werkgevers te brengen.

Neem een ​​kijkje op onze carrière pagina voor een overzicht van de inzetbaarheid ondersteunen en mogelijkheden die we bieden aan huidige studenten.

De universiteit van Nottingham is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde werkgelegenheid, volgens The Times en The Sunday Times Good University Guide 2017.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
International kosten: 18.630 GBP (HEU kosten: 9250 GBP)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates