Ba Geschiedenis Hons.

University of Kent, School of History

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Geschiedenis Hons.

University of Kent, School of History

De Geschiedenis BA-programma aangeboden op Kent heeft bewezen een van de meest duurzame, populaire en flexibele programma's die Kent te bieden heeft.

Elke studie van de geschiedenis grijpt aan op een natuurlijke menselijke nieuwsgierigheid naar het verleden. Geschiedenis is een spannend en divers onderwerp, hetgeen tot uiting komt in de flexibiliteit en de breedte van de BA in de geschiedenis aangeboden op Kent.

Al onze modules zijn geworteld in de interesses van onze academici, zodat de aangeboden aan studenten modules zijn even breed. Meer dan 70 undergraduate geschiedenis modules nodigen u uit om uiteenlopende onderwerpen als de kruistochten naar de Koude Oorlog te bestuderen; van de invloed van wetenschap op 19e eeuwse cultuur aan de totalitaire regimes van het Rusland van Stalin en Hitler's Derde Rijk; van Angelsaksisch Engeland aan de Franse revolutie.

Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen, zodat studenten om hun opleiding af te stemmen op hun eigen belangen. Als zodanig, we hebben maar een eerstejaars kernmodule: Making History, die tot doel heeft om de progressie van het voortgezet onderwijs te vergemakkelijken door middel van een essentiële basis in de disciplines en vaardigheden die nodig zijn voor historisch onderzoek.

Het eerste jaar biedt ook een ideale kans voor studenten om te experimenteren met verschillende gebieden van academische studie. Studenten worden gestimuleerd om gebieden van de geschiedenis dat ze nog niet eerder onderzocht te onderzoeken, teneinde hen in staat te stellen geïnformeerde beslissingen met betrekking tot het tweede en derde jaar studie opties maken, leidt in hun proefschrift.

Toelatingseisen

A levels

  • ABB op A-niveau - en een minimum van een B in A niveau Geschiedenis, indien genomen.

IB

  • 33 punten overall of 16/17 punten op een hoger niveau; - 5 in Higher Level geschiedenis of 6 in Standard Level geschiedenis (waar genomen)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates