Ba geschiedenis

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Geschiedenis biedt de mogelijkheid om de diversiteit van de menselijke ontmoetingen waarderen door middel van het onderzoek van de eigen en andere culturen en samenlevingen als ze na verloop van tijd hebben ontwikkeld.

De studie van de geschiedenis is een nauwgezette intellectuele discipline waarbij onderzoekstechnieken, het oplossen van problemen, en de kritische evaluatie van bewijs. Historici zoeken en kritiek op wat vrouwen en mannen van het verleden achter zich hebben gelaten, wat ze hebben gemaakt en wat imprints ze nog hebben op de mondiale samenleving.

Om maximale flexibiliteit te bieden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van onze geschiedenis graad aanbod op afstand of in het Kansas City, de Bachelor in de geschiedenis diploma en minderjarigen zijn zowel online als op onze campus in Parkville, Mo beschikbaar

Gebieden van Concentratie - 30 Hours

Elke grote zal selecteren op gebied van concentratie van de volgende lijst voor een succesvolle afronding van de major in overleg met een faculteit adviseur. Eerstejaars zijn nodig om het gebied van concentratie selecteren door voltooiing van de tweede semester en de overdracht studenten zijn verplicht om het gebied van concentratie selecteren door de voltooiing van het eerste semester van inschrijving.

 • Europese / Klassiek - Verenigde Staten - Toegepaste Geschiedenis met Nieuwe Media

De Europese / Klassieke en Verenigde Staten concentraties bestaan ​​uit veertien opleidingen, verdeeld als volgt:

 • Een primaire gebied van concentratie, gekozen uit de bovenstaande lijst, waarin vijf vakken worden genomen.
 • Niet meer dan vijf cursussen in elke regio zal meetellen voor de major.
 • Een tussenliggende seminar (250-299 niveau) op het gebied van concentratie. De tussenliggende seminar zal worden gehouden in het Park University, bij voorkeur door de sluiting van het tweede jaar (nieuwe eerstejaars) of door het sluiten van het eerste semester voor instromers.
 • Twee niet-seminar cursussen die van buiten het gebied van concentratie op de 200-249 niveau.
 • Een hoger niveau (300-399 niveau) seminar op het gebied van concentratie.
 • Een hoger niveau (300-399 niveau) seminar buiten het gebied van concentratie.
 • Niet meer dan twee vakken onder de 200 genummerde kunnen worden geteld in de richting van de grote, behalve zijn 103. Deze moeten worden genomen voorafgaand aan het eerste jaar voor nieuwe eerstejaars of door het sluiten van het eerste semester voor instromers.
 • Een cursus HIS 103: Inleiding tot en de ethiek van het Historisch Beroep.
 • Een cursus HIS 400: Geschiedenis in het publieke domein.
 • Twee proefschrift cursussen HIS 451: Thesis I en zijn 452: Thesis II Studenten moeten een minimum natuurlijk graad van "C" te krijgen om krediet te krijgen in de richting van de grote.

De interdisciplinaire concentratie Toegepaste Geschiedenis (monumentenzorg, museum studies en / of archieven) met New Media bestaat uit veertien opleidingen, verdeeld als volgt:

 • Een primaire gebied van concentratie, geselecteerd uit de Europese / klassieke of de Verenigde Staten, waarin vijf cursussen worden genomen. Niet meer dan vijf cursussen zullen meetellen voor de major.
 • Een cursus AR 218: Graphic Design Software - Een cursus CA 241: Fotografie I - Een cursus EN 341: literatuur en film - Een cursus GGP 330: Cartografie - Een cursus GGP 350: Geografische Informatie Systemen (GIS) - Een cursus HIS 103 : Inleiding tot de Ethiek van het Historisch Beroep - Een cursus HIS 400: Geschiedenis in het publieke domein - Twee proefschrift cursussen HIS 451: Thesis I en zijn 452: Thesis II Studenten moeten een minimum natuurlijk graad van "C" om krediet te verkrijgen in de richting van het verkrijgen van het belangrijkste.

Senior Oral Uitgebreid onderzoek

Alle Majors moet een twee uur durend mondeling examen over de vereiste curriculum en historische concentratie van studenten passeren. Het onderzoek moeten worden genomen tijdens het laatste semester voorafgaand aan het afstuderen. Dit maakt voor de herkansing van het examen in de student laatste semester in geval van storing. De examencommissie zal bestaan ​​uit drie leden, waaronder de afdeling stoel, studenten geschiedenis adviseur, een lid van de faculteit van de student, de Program Coordinator voor Geschiedenis gekozen, en / of een lid van de faculteit door de studenten gekozen 'geschiedenis adviseur. Als om een ​​of andere reden is er een verdubbeling van de verantwoordelijkheden van een lid, zal de student een alternatief lid van de faculteit te kiezen. Studenten kunnen alleen heroveren nadat het mondelinge examen. Het onderzoek is gebaseerd op een "Pass" of "Fail" beoordelingssysteem. (Aangeboden iedere herfst en lente semester alleen.) * Voorwaarde: de afronding van zijn 103, 400 ZIJN, ZIJN 451, HIS 452, vijftien credit-uren van de concentratie, en een minimum van 90 krediet uur.

Senior Geschreven Uitgebreid onderzoek

Studenten moeten een uitvoerig schriftelijk examen over de vereiste curriculum en historische concentraties studenten passeren, met een slaagpercentage van 70 of hoger om af te studeren. Een student kan het schriftelijk examen slechts twee keer te nemen. Het onderzoek moeten worden genomen tijdens het laatste semester voorafgaand aan het afstuderen. Het schriftelijk examen wordt beoordeeld door drie full-time docenten. Numerieke score van elk lid worden opgeteld en gedeeld door drie tot de pas percentage componeren. (Aangeboden iedere herfst en lente semester alleen.) * Voorwaarde: de afronding van zijn 103, 400 ZIJN, ZIJN 451, HIS 452, vijftien credit-uren van de concentratie, en een minimum van 90 krediet uur.

Senioren zijn verplicht om zowel de Senior Oral Uitgebreid onderzoek en de Senior Geschreven Uitgebreid onderzoek passeren om af te studeren. De Senior Oral Uitgebreid onderzoek en Senior Geschreven Uitgebreid onderzoek zijn niet verplicht voor studenten minoring in de geschiedenis.

Taalvereiste

Elke Major is vereist om acht credit-uren van lezen en kennis van een andere taal dan Engels te voltooien.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder