Ba geschiedenis

Webster University in Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba geschiedenis

Webster University in Geneva

BA Geschiedenis

Onder de graden aangeboden door de Internationale Betrekkingen aan Webster University Genève is een BA in History. Volgens de beroemde aforisme "wie kan me niet herinneren het verleden zijn gedoemd het te herhalen." Vandaar dat de geschiedenis is de dienstmaagd van de internationale betrekkingen. Met het oog op de huidige en wat de toekomst in petto te begrijpen, moet men het verleden te begrijpen. Onze faculteit heeft een aantal instructeurs die zijn goed thuis in het onderzoek en onderwijs van de geschiedenis, met diploma's van prestigieuze universiteiten.

De campus van Genève is gelegen in een stad met een zeer lange en rijke geschiedenis, die de geboorteplaats van Cal-vinism tijdens de Reformatie was, en sinds de 19e eeuw heeft gediend als het hoofdkwartier van vele belangrijke internationale organisaties die betrokken zijn bij humanitaire zaken, het oplossen van conflicten en het behoud van vrede in de wereld zoals het Internationale Comité van het Rode Kruis, de Verenigde Naties en vele anderen. Veel van onze docenten hebben ruime werkervaring in deze organisaties en aanverwante instellingen voor hoger onderwijs en onderzoekscentra. Daarom, studenten profiteren van het leren van zowel de theorie en de realiteit van de geschiedenis, met inbegrip van de belangrijke gebeurtenissen en de belangrijkste keerpunten. Het programma biedt studenten de kennis en intellectuele vaardigheden om de geschiedenis te begrijpen, en hoe bredere historische trends en ontwikkelingen op het wereldtoneel te interpreteren.

Leerresultaten

Na voltooiing van de belangrijke geschiedenis, de studenten zal:

 • Bekend zijn met de contouren van de geschiedenis van de moderne wereld, dat wil zeggen sinds 1500.
 • Vertrouwd in wat diepte met de geschiedenis van een geografisch gebied of een historisch tijdperk.
 • In staat zijn om historische argumenten van de hand van concrete voorbeelden en illustraties maken

Diploma-eisen

Een minimum van 128 credit-uren, bestaande uit het volgende:

 • 42 benodigde krediet uur binnen de Geschiedenis, Politiek, en Internationale Betrekkingen
 • 30 van de 42 benodigde krediet uur moet zijn in de geschiedenis van cursussen, waaronder HIST 2600, INTL 1500, een vereiste onderzoek (afgerond van een up-per-niveau cursus of een senior thesis het op bestand met de afdeling een substantiële research paper), en senior overzicht.
 • 3 internationale taal eis krediet uur
 • Toepasselijk University Global Citizenship Programma uur
 • Keuzevakken

Geschiedenis majors moet een minimum van 6 credit-uren van de politieke wetenschap en / of internationale betrekkingen. Zij moeten ten minste 12 krediet uur van het hoogste niveau cursussen te nemen in het departement (3000 of hoger), waarvan een minimum van 6 credit uur HIST moet zijn.

Ten minste 18 van de 42 benodigde krediet uur in de geschiedenis, politicologie en internationale betrekkingen moeten worden genomen bij Webster University.

International Language Requirement

 • Een minimum van drie uur in een vreemde taal vereist. Cursussen gebruikt in de richting van de internationale eis taal kan ook gebruikt worden om wereldburgerschap eisen of een major / minor in een vreemde taal te vervullen.
 • Transfer studenten die aan een instelling voor hoger onderwijs hun 3 studiepunten hebben afgerond worden beschouwd als de eis heeft voldaan, net als studenten die scoorde een "3" of hoger op een Advanced Place-ment examen in een niet-moedertaal.
 • Voor studenten wier moedertaal niet Engels is, zal een passerende cijfer op de TOEFL tellen als hun buitenlandse taal eis. Studenten die afkomstig zijn uit tweetalige gezinnen, maar hebben geen bewijs van academische studie van de tweede taal op een transcript moet een cursus te nemen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Genève, Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan