Ba Grafische Communicatie

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Grafische Communicatie

Cardiff Metropolitan University

Grafische communicators zijn bedreven tolken - zij hebben de mogelijkheid om visuele ideeën die dienen om te informeren, te overtuigen, te provoceren of te vermaken en ontlokken een vereiste reactie van het publiek te creëren. Bij CSAD, we geloven dat hun werk kan worden omschreven als 'wat de mens achter te communiceren wanneer ze er niet meer in persoon'.

Grafisch ontwerp is over het brengen van ideeën tot leven en het maken van zinvolle visuele boodschappen; het is zowel het geheim grote ontwerp en de vaardigheid achter overbrengen complexe informatie, die eenvoudig en aangenaam moeten zijn voor een lezer te verteren. Ongeacht het medium, een grafische communicator gebruikt woorden, afbeeldingen, schema's, kleur, vorm, metaforen, symbolen en verhalen om te innoveren en duurzame boodschappen te creëren.

Onze brede en gevarieerde curriculum nodigt u uit om allerlei visuele talen, evenals de technologieën die verschillende klanten en doelgroepen te koppelen verkennen. Je wordt aangemoedigd om zo breed gebruik maken van een scala van deze materialen en technologieën mogelijk, terwijl het ontvangen van gelijke nadruk op uw vermogen om sterke ideeën te ontwikkelen. Het is deze combinatie van praktische en beroepsopleiding, die onze koers award-winnende maakt.

De inzet voor het vergemakkelijken van real-world ervaring en het opbouwen van contacten levert een belangrijke bijdrage aan onze uitstekende werkgelegenheidscijfers. Het bezoeken van sprekers en live slip met echte klanten vormen de kern van de levering van ons natuurlijk, ervoor te zorgen dat u krijgt om mensen te leren kennen in de industrie voordat je afstudeert. Je zult leren in het huis van de veelgeprezen Cardiff Design Festival, met de steun van de industrie mentoren, en toegang tot een benijdenswaardige netwerk van zowel werkgevers als verleden afgestudeerden die voorop lopen, zowel op lokaal als internationaal niveau.

De structuur van de cursus kunt u de relevante ervaring in het bedrijfsleven te verzamelen, deelnemen aan cross-discipline werken met studenten van over de school of Art & Design. U kunt ervoor kiezen om een ​​stage te ondernemen binnen de industrie, het verrichten van onderzoek met een van onze professoren en onderzoekers, of reizen naar Grafische Communicatie studeren in totaal verschillende culturen. In het derde jaar, kunt u ervoor kiezen om een ​​business plan of een proefschrift te ondernemen, het voorbereiden van de weg voor je carrière op het afstuderen. De keuze is aan u, om te helpen bij het realiseren van uw ambities - of dat nu aan je persoonlijke ontwikkeling verder door verdere studie, zorgen voor een baan in de industrie of bouw het begin van een freelance carrière.

Cursus Inhoud

De focus van de opleiding is niet alleen om je te ontwikkelen als student en kritische denker, maar om je groei te inspireren tot een bekwaam en intellectuele ontwerper. Deze kenmerken, die van elkaar afhankelijk zijn, gecombineerd met praktische ervaring en inzicht in de grafische communicatie-industrie, zal het begin van je carrière te vormen, en sta je in de sterkst mogelijke positie om dit te dragen.

Het Graphic Communication programma wordt gegeven door een toegewijd team van academici en werkende vormgevers; belangen van het personeel en de onderzoeksgebieden variëren van inclusieve en interaction design; collaborative design, print en screen-based media naar typografisch ontwerp, digitale tekening, duurzame beroepspraktijk en innovatie en design festivals.

Leren en Onderwijzen

Vanaf het begin, zal je hands-on ervaring in praktische studio-sessies en workshops krijgen - het ontwikkelen van de kern van uw materiaal vaardigheden. Lezingen, geleid door leden van de wetenschappelijke staf, zal je theoretische kennis van uw vakgebied te verbreden, terwijl de kleinere, gerichte seminars zijn bedoeld als leidraad voor het voldoen aan meer individuele intellectuele en praktische eisen.

Inzetbaarheid & Carrière

Afgestudeerden van het programma zijn goed geplaatst om mee design bedrijven, werken als ontwerpers in grote organisaties, of het opzetten van een eigen bedrijf. Sommigen nemen bijscholing, bijvoorbeeld een PGCE. Sommige uitverkorenen om hun studies verder te gaan door studeren aan CSAD op masterniveau. Ze hebben mogelijkheden om dit verder te nemen, door middel van een professionele doctoraat in Design.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)