Ba Grafische Vormgeving En Illustratie (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Grafische Vormgeving En Illustratie (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

grafisch ontwerp 1

Graphic Design and Illustration cursus wordt aangeboden aan degenen die willen een carrière in de illustratie, grafisch ontwerp en reclame te maken.

Deze graad biedt een sterke werk-gerelateerde ervaring afgestemd op grafische vormgeving en illustratie, met studenten steeds meer gespecialiseerd zijn in een van deze twee over de drie jaar van de studie.

Het eerste jaar is gedachte gefocust, met nadruk op design thinking, het genereren van ideeën en het oplossen van problemen met workshops verstrekken van hands-on media en software ervaringen. Het tweede jaar richt zich op projecten met betrekking tot de creatieve en culturele industrieën, met nadruk op professionele beperkingen en verwachtingen. Het omvat live-projecten, pitching en werkgerelateerde ervaringen en je zal het ontwerp de productie van kennis te ontwikkelen. Het laatste jaar centra over de hele professionele portfolio met de nationale competities, met speciale aandacht besteed aan de professionele normen van de werken en de steun van het personeel van wie de ervaring beste wedstrijden student belangen. De ervaring is bedoeld om creatieve, ready-to-werk professionals te produceren. Het team van medewerkers is afkomstig uit nationaal en internationaal erkende ontwerpers en illustratoren die hun onderzoek en professionele belangen direct in de student milieu te brengen.

In de afgelopen twee jaar alleen al, hebben studenten van de grafische vormgeving en illustratie cursus bij de Britse Higher School of Art and Design commendations, prijzen en stages gewonnen in een aantal zeer high-profile nationale en internationale design competities (YCN, D & AD Global Student Awards en vele anderen).

De cursus wordt gegeven in zowel full-time en part-time formaten. Vooruitgang wordt beoordeeld elk semester door koppeling docenten van de Universiteit van Hertfordshire en onafhankelijke externe examinatoren uit andere Britse onderwijsinstellingen.

Toelatingseisen en processen

U kunt zich aanmelden op de cursus, kandidaten moeten een portfolio van hun werk en het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te presenteren. Een graad 6.0 of hoger op de IELTS schaal aanvaardbaar is en andere Engels taalexamens worden beschouwd. Indien de aanvrager een certificaat niet kan produceren, is hun Engels getest samen met potentiële studenten die een aanvraag voor de Stichting Kunst & Design Course.

Inschrijving is gebaseerd op de resultaten van een portfolio assessment en een interview met een van de docenten. De aanvrager kennis en vaardigheden tot uiting in hun werk moeten vergelijkbaar zijn met de kennis en vaardigheden verwerven studenten op Foundation niveau. Interviews en portfolio assessments worden meestal gepland in de 3 dagen na de taaltoets.

Transfer naar Jaar 2 zal alleen mogelijk zijn als een student deelgenomen aan een instelling voor hoger onderwijs die een credit-based systeem gebruikt. Hiertoe wordt het aantal eerder ontvangen credits vergeleken met het aantal kredieten die nodig is voor overdracht aan de desbetreffende fase van een Britse initiële cursus.

Grafisch Ontwerpen

Entry examens

Aanvragers die gelden voor het jaar 1 van de Britse opleidingen in het hoger onderwijs, moet de volgende zitten:

  • Engels examen
  • Portfolio assessment
  • Entry interview

Engels onderzoek is niet vereist voor studenten uit het Engels-sprekende landen of indien een IELTS of gelijkwaardig certificaat wordt geproduceerd. Na de Engels-test, de aspirant-student onderhandelt met de toelating ambtenaren een geschikte datum en tijd voor de demonstratie van de portefeuille en het interview; deze gewoonlijk geprogrammeerd in het volgende 3 dagen na de taaltoets.

Vereiste niveau van het Engels

IELTS band 6.0 (of gelijkwaardig diploma). Als een aspirant-student een IELTS certificaat van het vereiste niveau, maar met succes doorstaan ​​BHSAD Engels-test als onderdeel van BHSAD toelatingsexamens niet heeft, hij / zij nodig heeft om een ​​IELTS-certificaat tijdens het eerste semester op jaar 1 te verkrijgen.

Vereiste portfolio

Het bereik van werken die uw portefeuille kan vormen is breed. Projecten kunnen in dergelijke gebieden worden ingediend als afbeeldingen, tekeningen, schilderijen, textiel, fotografie, decoratieve kunst, design, web-design, animatie, etc. Allereerst zou de toelatingscommissie graag zien hoe u kunt genereren en uw ideeën te ontwikkelen; dat is de reden waarom, naast de gerealiseerde projecten, dient de portefeuille ook notebooks met schetsen, schetsboeken, geschreven werken (artikelen, essays, indien van toepassing). Probeer voorbeelden van de beste en lopende projecten die je creatieve vermogens weerspiegelen presenteren.

Portfolio moet worden afgedrukt (А4 of groter formaat). Animatie en CG werken moeten worden gepresenteerd op cd's of memory sticks. Het is beter om beelden van groot formaat werken en modellen die anders moeilijk te transporteren zou duren.

Interview procedure

Aankomende studenten zullen vragen over hun opleiding en professionele achtergrond worden gevraagd om tot een definitief besluit over de toelating te maken op de cursus. Wees klaar om het interview panel vertellen over uzelf, uw ontwerp ervaring en projecten in uw portefeuille. U kan worden gevraagd over de geschiedenis van de schepping van een bepaald werk en de context van de oprichting ervan. Het paneel kan u vragen over bekende ontwerpers om te leren over de invloed van de creatieve activiteiten van andere ontwerpers en kunstenaars op u, de reden waarom u hen en de belangrijkste stimulans voor je ontwikkeling op het gebied van uw beroep te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 EUR
per jaar (full-time)
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan