Ba grafische vormgeving en visuele communicatie

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba grafische vormgeving en visuele communicatie

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

De cursus BA Grafisch Ontwerp en Visuele Communicatie in het Department of Design aan de HMKW biedt een brede en interdisciplinaire opleiding. Studenten zullen bekend zijn met alle belangrijke aspecten van visuele communicatie en ideaal voorbereid door de praktische relevantie van studies op hun creatieve carrière.

Curricula en onderwijsmethoden

De cursus BA grafische vormgeving en visuele communicatie zorgt voor de theoretische, technologische en principes voor het ontwerpen print en digitaal te maken. Je maakt kennis met typografie, logo ontwerp, huisstijl, poster ontwerp, illustratie, fotografie, film, motion design, redactionele vormgeving, grafische vormgeving in de ruimte en web en app-ontwerp. Zodat u bent perfect voorbereid om te beginnen als freelancer of junior ontwerper in een design studio, een reclamebureau of marketingafdeling om creatieve loopbaan.

Naast de klassieke zes-semester opleiding die je kunt krijgen, die op het HMKW in acht semesters een ambachtelijke en technische uitsparing die wordt toegejuicht door de werkgevers in aanvulling op de beroepsopleiding kwalificatie media designer heeft / in digitale en gedrukte (IHK).

De opleiding aan de HMKW

divers:

U vindt er alle aspecten van visuele communicatie leren om zich te oriënteren in dit interessant beroep en positie.

interdisciplinair:

Ze leren aan een universiteit die zich vormt voor andere beroepen in de media. Daarom is er speelden interdisciplinaire samenwerking met student journalisten, psychologen en event managers.

Plaatsing

Alle klassieke undergraduate programma's van HMKW omvatten een zes maanden durende stage. Studenten van BA grafische vormgeving en visuele communicatie hebben stages in diverse bedrijven afgerond. Hier volgt een selectie: Bayer en Preuss, Blue Cat Publishing, Dangerous. Reclamebureau, fischerAppelt, GKM reclamebureau, Green Me Film Festival, Idea Factory, Klebebande, Avalanche pen, medialab, Pearlman, Tapas & Twain, tausendkind, Tinkerbelle, Trommsdorff + Drüner, Victor & Alan, WAF reclamebureau, Zalando, scepter en de kroon.

accreditatie

De cursus BA grafische vormgeving en visuele communicatie is geaccrediteerd door de FIBAA en gecertificeerd. Het voldoet derhalve aan de hoogste internationale academische kwaliteitsnormen.

begin: Respectievelijk in de lente term (Classic) en termijn Winter (klassiek en duaal)

startdatumWinter semester: oktober; term zomer: April

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
595 EUR
maandelijks.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Keulen, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan