Ba handelen (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba handelen (Hons)

LASALLE College of the Arts

De opleiding van de acteur is een strenge, veelzijdige discipline waarbij geest, lichaam en emotie. Het is ook de vraag meer dan ooit in een breed scala van de prestaties gebeurtenissen. Professional acteren carrières kan worden volgehouden in theater, film, televisie, en vele andere vormen van media. Acteurs kunnen hun vaardigheden en intelligentie te gebruiken om opnieuw te interpreteren van de grote klassiekers van de wereld, evenals creëren van innovatieve, authentieke, en tot nadenken stemmende beeldvorming op het podium en het scherm.

Deze performance-based programma biedt kwaliteit van de opleiding in alle essentiële elementen: acteren, stem en beweging technieken, samen met fantasierijke, improvisatie, en onderzoek vaardigheden. Theorie wordt in evenwicht gehouden met de praktijk en toegepast op dramatische literatuur, script-analyse, wereld theater en bioscoop. LASALLE heeft als doel om af te studeren denken, expressieve acteurs, geïnformeerd en creatief, met de mogelijkheid om te werken over genres, media en prestaties culturen.

Door middel van lessen, projecten, workshops en producties, de cursus ontwikkelt je vaardigheden om te werken in een ensemble omgeving en met het bewustzijn van je eigen creatieve middelen. Het programma werkt samen met andere faculteiten, met name de Puttnam School van de film, die deel uitmaakt van LaSalle Faculteit Media Arts, en biedt een uitgebreid opleiding in een brede culturele en historische context. Je neemt deel in een verscheidenheid van volledig gemonteerde producties geregisseerd door internationale professionals in een reeks van theater ruimtes.

Level 1 beschouwt de relatie tussen lichaam, spraak en geest, en ontwikkelt fysieke aanwezigheid. Het unieke kenmerk van Niveau 1 is de Aziatische Theater Project en intensieve workshops stilistische - van Kathakali naar Noh Theatre.

Niveau 2 versterkt de onderlinge afhankelijkheid van de elementen die deel uitmaken van de processen van de acteur. U wordt begeleid op een persoonlijke manier van werken, door middel van voortdurende betrokkenheid bij producties - van Shakespeare tot Herder.

Niveau 3 opereert als een theatergezelschap, met ensemble leden, bestaande uit het laatste jaar studenten, het ervaren van een reeks van rollen, stijlen, genres en disciplines. Je verfijn je kunstvorm met een sterke focus op uw individuele sterke punten.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

  • De aanvragers moeten twee contrasterende toespraken uit het geheugen en in het Engels te voeren. Eén van de redevoeringen moet worden van een Shakespeare spelen en de ander van een modernere spelen, meer moderne standaard Engels.
  • De totale duur van de toespraken mag niet meer dan vijf minuten.

Dingen om te overwegen

  • In de voorbereiding op de audities, wordt u geadviseerd de stukken waaruit de toespraken van tevoren worden genomen te hebben gelezen en naar toespraken die geschikt is voor uw leeftijd en ervaring zijn te selecteren.
  • Let op dat u kan worden gevraagd om te improviseren of sight lezen.

Wat wij zijn op zoek naar

De beoordeling van uw auditie zal worden gebaseerd op uw acteren, zang en beweging vaardigheden, evenals uw potentieel te ontwikkelen als een professional in uw gekozen discipline.

Je hoeft niet te verschijnen als een 'af', gepolijst performer. We zijn op zoek naar een eerlijke verband met de woorden en gedachten van het stuk dat u hebt gekozen, en een capaciteit voor die verbinding worden uitgedrukt door je lichaam en stem.

Dat gezegd hebbende, moet u uw stuk goed kent, en spelen met de volheid en helderheid, in aanmerking te komen voor het programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan