Ba hons fine art top-up

Kensington and Chelsea College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba hons fine art top-up

Kensington and Chelsea College

11

Laat u inspireren en ontdek uw creativiteit met kunst!

Wij bieden een breed scala aan spannende en uitdagende beeldende kunst cursussen gerund door een energieke en enthousiaste team van docenten die het beoefenen van kunstenaars en freelance commerciële ontwerpers en fotografen. Of u nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent, zult u in staat om uw technische vaardigheden uit te breiden en het vertrouwen in uw creatieve vermogen op te bouwen. Je kunt een cursus van veel kunst en fotografie gebieden kies, en studie hetzij overdag of 's avonds. U wordt aangemoedigd om materialen, methoden en technieken verkennen in een uitgebreid aanbod van zowel gecertificeerde en niet-gecertificeerde kunst en design cursussen.

Onze Fine Art kwalificatie cursussen bieden een unieke kans voor degenen die wensen om hun artistieke loopbaan beginnen met een uitdagende en lonende periode van studie.

Cursusoverzicht

De top-up graden is gelijk aan het derde jaar van een Fine Art BA cursus en is ontworpen voor studenten die met succes een HND of stichting graad in een relevant onderwerp hebben afgerond en nu willen hun bestaande kwalificatie om te zetten in een volledige BA honours kwalificatie . Dit een jaar programma kunt u het ontwikkelen en verfijnen van uw gekozen specialistische discipline. Lesgeven vindt plaats in een studio omgeving waar sprake is van een nadruk op het maken van en het verkennen van de beeldende kunst. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om de kritische en contextuele aspecten van beeldende kunst praktijk in de vorm van een wekelijkse kunst lezingen, seminars en workshops te bestuderen worden gegeven. Zij zullen worden aangemoedigd om hun denken en begrip onafhankelijk en kritisch bewust beoefenaars te ontwikkelen.

De HNC en HND bij KCC omvatten stadia één en twee van een drie jaar durend programma van de studie. De BA top-up is de derde fase en zal worden gekenmerkt door de verwachting voor studenten om absolute verantwoordelijkheid voor de richting van hun werk te nemen. Het programma zal een professionele oriëntatie, dat verder kijkt dan het kader van de onderwijsinstelling aan te moedigen.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: Di / Wo 10:00-17:00
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
30 weken
Voltijd
Price
Prijs
8,500 GBP
Volledige Fee £ 5950; Niet-EU-Fee £ 8500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates